- פותח/ת השרשור
מבחינת מה לא כיף?אולי עכשיו פחות אכפת לך, אבל כשתתקדם במשקלים תבין שב LB יותר קל להעלות משקל, מה גם ש HB לא כיף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבחינת מה לא כיף?אולי עכשיו פחות אכפת לך, אבל כשתתקדם במשקלים תבין שב LB יותר קל להעלות משקל, מה גם ש HB לא כיף.
לא יודע, פשוט לא כיף, LB יותר באדאס וכו', מה אתה מבלגן לי את המוח? עד שסידרתי...חחחחח אבל מבחינת מה לא כיף?
לא, יותר טרול קליל של סטיץ' שהוא צוחק עליי ומנצח.חחחחח אבל מבחינת מה לא כיף?
עכשיו יהיה שעה מריבה בינך לבית סטיץ׳ על הכפפות..
בינתיים אני ישאר ב HB ואם אני יראה שאני מתחיל להיתקע כמו שאמרת אז אני אולי יעבור ל LB למרות שעד עכשיו הכל עולה טובלא יודע, פשוט לא כיף, LB יותר באדאס וכו', מה אתה מבלגן לי את המוח? עד שסידרתי...
לא, יותר טרול קליל של סטיץ' שהוא צוחק עליי ומנצח.
לדעתי מעכשיו תחליף, עדיף מוקדם מאשר מאוחר, אחר כך אתה תהיה מורגל מדי ל HB.בינתיים אני ישאר ב HB ואם אני יראה שאני מתחיל להיתקע כמו שאמרת אז אני אולי יעבור ל LB למרות שעד עכשיו הכל עולה טוב
אני חושב שאני כבר רגיל ל HB בכל זאת, עשיתי סקוואט גם לפני ss. אין לי כוח לסיבוך הזה עכשיו ולשמור שלא יהיה גוד מורנינג.. HB הרבה יותר פשוטלדעתי מעכשיו תחליף, עדיף מוקדם מאשר מאוחר, אחר כך אתה תהיה מורגל מדי ל HB.
כן אבל זה לא באדאס..אני חושב שאני כבר רגיל ל HB בכל זאת, עשיתי סקוואט גם לפני ss. אין לי כוח לסיבוך הזה עכשיו ולשמור שלא יהיה גוד מורנינג.. HB הרבה יותר פשוט
שבוע 3 אימון a
היה אימון קשה וארוך
סקוואט 100*5*3 היו מנוחות ארוכות ולא ירדתי מספיק אז אימון הבא אני יחזור על המשקל
באנצ׳ 45*5*3 קליל
דד 100*5*1 הייתה טכניקה נוראית. גם פה אימון הבא אני יחזור על המשקל
בחג הזה אכלתי יותר מדי שיט, היה טעים, אבל הגיע הזמן להוריד קצת הילוך.
עכשיו לאימון:
שבוע 4 - b
היה אימון חרא חלקית.
כנראה שאני הולך לעשות דילואד בסקוואט ודד. בסקוואט אני יוריד ל 85 ודד ל 90.
אני הולך לעשות דילואד בשתיהם דילואד בשביל לשפר את הטכניקה ובגלל שדי נתקעתי בסקוואט ואני רוצה לרדת יותר נמוך ויהיה לי יותר קל לתרגל עם משקל יותר נמוך ומשם אני יעלה בסקוואט 2.5 כל אימון ובדד 5
סקוואט 100*5*3 לא ירדתי מספיק - דילואד
פרס 30*5*3 אני שמח שסוף סוף התלחתי להעלות משקל עם טכניקה סבירה
צ׳ין...
משקל גוף - 63
לפני החג הייתי 61.3 בערך. מתחיל לעלות 🤯
אתה אידיוט?הכל, זה HB, זה רמה מתחת לפוסי פד
וכפפות @stitch
תודה:s29:מזל טוב יא שחיף:s85:
לא מקשיב לו, אני עדיין ב HB והוא לא יראה את זה בגלל שהוא בבאןאתה אידיוט?
אל תקשיב לו, תעשה מה שנוח לך.
ממש לא חובה לעשות SS עם LB, לא חסר אנשים שעשו HB ואפילו ATG והגיעו למשקלים מכובדים בSS.
גם לי אישית יותר נוח HB וגם בגלל שהמבנה גוף שלי בעייתי לLB (רגליים ארוכות, טורסו קצר)
שבוע 4 - a
התחלתי היום דילואד של 10 ק״ג לסקוואט ודד
סרטון טכניקה של סקוואט אני יעלה עוד מעט
סקוואט - 90*5*3 קליל
באנצ׳ 47.5*5*3 חזרתי לאותו משקל שהייתי לפני הדילואד. חזרות אחרונות עלו קצת לאט
דד 90*5*1 בסדר
רציתי לשפר את הטכניקה. בעיקר בשביל ללמוד לרדת יותר בסקוואט ולשמור על גב יותר ישר בדדלמה דילואוד? נתקעת במשקלים?
אתה האמת שהמאמן כל הזמן מעיר לי שאני עומד רחב מדי.. אבל אני לא מקשיב לו. אני ינסה לעשות את מה אמרת ואם אני יהיה יכול אני יצלם אימון הבאקשה לראות מהזוית הזו. אני חושב שהסיבה שאתה לא מצליח לרדת למקביל ומתחת היא שרוחב העמידה שלך צר מדי ואתה לא מוציא מספיק את הברכיים. בנוסף, הגו שלך נורא זקוף והירידה שלך מתבצעת רק בעזרת כפיפה בברכיים, ולא מהירך. תנסה להוציא מעט יותר את הישבן כי לא ליצור זוית חדה מאוד בברך בסוף התנועה, ולגרום לעומס מוגבר על הברכיים והקוואדס במקום לחלק אותו גם לירך וההמסטרינג.
ממליץ לצלם סרטון מזוית טובה יותר ולפרסם גם בפורום הכללי כדי לקבל יותר ביקורות.