כבר שכחת את הרצפה?וואי איך הוא מזכיר לי חבר מהיסודי חחחחחח
הכלוב שם היה סבבה מה אתה רוצה
הכלוב והראק היו שני הדברים היחידים שהיו נורמאליים
מי אתה?מי אתה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבר שכחת את הרצפה?וואי איך הוא מזכיר לי חבר מהיסודי חחחחחח
הכלוב שם היה סבבה מה אתה רוצה
הכלוב והראק היו שני הדברים היחידים שהיו נורמאליים
מי אתה?מי אתה?
איך אפשר לשכוח. ד״א עדיין לא סידרו אותה? ממה שזכור לי לא הייתה בעיה עם הרצפה איפה שהכלוב והראקכבר שכחת את הרצפה?
מי אתה?
חחחחחח אני בחיים לא ישכח שהם אמרו לי לפני איזה שלושה חודשים שהם יסדרו את זה בקרובשום דבר לא מסודר, ושום דבר לא יסודר.
העיקר כל יומיים הם משנים את הסידור של הדברים וזה כזה מעצבן.
אה וגם שברו את המראה איפה שהדאמבלים.
דרך איפה דיברת איתם?חחחחחח אני בחיים לא ישכח שהם אמרו לי לפני איזה שלושה חודשים שהם יסדרו את זה בקרוב
בפייסבוק ב 13 במרץ. מה עם הליפטר הרוסי? הוא עדיין שם?דרך איפה דיברת איתם?
אני רוצה להתלונןקצתהרבה על המכון הזה, אולי יועילו בטובם לסדר משהו.
כן חחחח הוא היה עושה דדליפט ואז עובר לדדליפט מגובה ואז סטיף ואז עזרכן.. זה לא יקרה.
איזה ליפטר רוסי? זה שהיה עושה סטיף לג דדליפט שעתיים?
כול הכבוד 😉חילקו היום תעודות. שיפור של כמעט 10 נקודות.. די מרוצה
חחחחחח קיבלתי בלשון 75 מה אתה מדבר. חשבון ועברית הם שני המקצועות שאני הכי גרוע בהםכול הכבוד 😉
בזמן שאני מקבל במתכונת בלשון ב 65:cray:
מסכיםלשון עד כיתה י' זה בדיחה אין מה ללמוד בכלל.
ואז מביאים עליך את לשון ב ואתה רואה שחור בעיניים.
התכוונתי לכולל כיתה י'. 😆מסכים
עד כיתה י' לשון היה נחמד מאוד כל המבחנים היו טקסטים וכתיבה ואני אוהב לקרוא ולכתוב אז היה קליל.
עכשיו בכתה י' so much bullshit in me eye's
אפילו את שם המספר שזה הכי קליל שיש אני לא מצליח כי אני לא יודע ניקוד (כמובן שאם מקריאים אז זה לא בעיה)
וכל התחביר ובניינים וכולי זה פשוט חראאאאא
ממה שהמורה אמרה למדנו חומר של כיתה י׳, לא יודע אם זה נכון. למדנו בניינים: פעל פיעל הפעיל הופעל נפעל פעל התפעל שזה די קל. ומשלימים (נושא,נשוא,מ״ש,מ״פ, גרעין)מסכים
עד כיתה י' לשון היה נחמד מאוד כל המבחנים היו טקסטים וכתיבה ואני אוהב לקרוא ולכתוב אז היה קליל.
עכשיו בכתה י' so much bullshit in me eye's
אפילו את שם המספר שזה הכי קליל שיש אני לא מצליח כי אני לא יודע ניקוד (כמובן שאם מקריאים אז זה לא בעיה)
וכל התחביר ובניינים וכולי זה פשוט חראאאאא
שלום כיתה יא'התכוונתי לכולל כיתה י'. 😆
החלק הכי מצחיק הוא שאני מסיים עכשיו י״א אבל בתכלס אני כבר בערך חודשיים בחופש.שלום כיתה יא'
ביי חיים 😭
כי יש לכם כל שבוע מיליון בגרויותהחלק הכי מצחיק הוא שאני מסיים עכשיו י״א אבל בתכלס אני כבר בערך חודשיים בחופש.
אני לומד הכי מוגבר שאפשר וזה לא ככה.כי יש לכם כל שבוע מיליון בגרויות