מה אמר לך גנאדי בסרטון האחרון שלך מספיק מה?גם אפשר לחשוב.. יש 4 חודשים עד לתחרות.ת בהכנה אני לא הולך להחשיב דברים כאלה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אמר לך גנאדי בסרטון האחרון שלך מספיק מה?גם אפשר לחשוב.. יש 4 חודשים עד לתחרות.ת בהכנה אני לא הולך להחשיב דברים כאלה
מספיק עם השטויות או משהו כזהמה אמר לך גנאדי בסרטון האחרון שלך מספיק מה?
איזה שטויות בדיוק להפסיק ?מספיק עם השטויות או משהו כזה
אחכ הוא לא הפסיק לשאול אם אני בסדר
מי פה מארח לי חברה?🙄
לא יודעאיזה שטויות בדיוק להפסיק ?
טוב ופעם הבאה תילחם יותר בסקוואט משקל יפה אגבלא יודע
לך תבין את גנאדי...
אין לי מושג למה ויתרתי.. הייתי צריך לנסות עוד פעםטוב ופעם הבאה תילחם יותר בסקוואט משקל יפה אגב
כמה אתה שוקל ?ובטח אתה מתאמן לא מזמןאין לי מושג למה ויתרתי.. הייתי צריך לנסות עוד פעם
71.2כמה אתה שוקל ?ובטח אתה מתאמן לא מזמן
מתאמן כבר שנה בערך,לא?71.2
חצי שנה מעלימתאמן כבר שנה בערך,לא?
שמתוכה כמה זמן סס?
איך חצי שנה מעלייךחצי שנה מעלי
שלושה חודשים בערךמתאמן כבר שנה בערך,לא?
שמתוכה כמה זמן סס?
חח אני התחלתי להתאמן בסוף של פברואר השנהאיך חצי שנה מעלייך
שלושה חודשים בערך
אני זוכר תמשקלים שהתחלתי בהם : סקוואט 50-בנץ 60-פרס 30-דדליפט 70אם תחשיב את כל הזמן של הטכניקה אז יותר
WTF בנץ 60 חחח אני עדיין לא בנץ 60 אפילו חחאני זוכר תמשקלים שהתחלתי בהם : סקוואט 50-בנץ 60-פרס 30-דדליפט 70
בנץ הייה לי חזק מהתחלה כי הייתי עושה הרבה PUSH UPS בבית 250+WTF בנץ 60 חחח אני עדיין לא בנץ 60 אפילו חח
אני התחלתי דד 60 פרס 20 בנץ 20/30 סקוואט 40
you got a ps4 ? son of bitchאני
עייף
ok do we found huge mall in here with a lot of sick stores. one super cheap store with quality stuff from 2 euro - 20 euro. and i found in here an huge electronics store called electric market and mom brought a lot of money to here so she's asked me if i want something so i got a new ps4 😃
im writing in english because its from the stores computers.. so happy
Idiotאני
עייף
ok do we found huge mall in here with a lot of sick stores. one super cheap store with quality stuff from 2 euro - 20 euro. and i found in here an huge electronics store called electric market and mom brought a lot of money to here so she's asked me if i want something so i got a new ps4 😃
im writing in english because its from the stores computers.. so happy
לול מי שמדברyou got a ps4 ? son of bitch