עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא רוצה שאני אחליט בשביל עצמי לגבי דברים כאלו. אבל מן הסתם שהיא לא תהיה שמחה לגבי זהאיבדת אותי.
אתה אומר לי שאמא שלך תהיה עצובה אם אתה עושה ביד?🤦♂️היא רוצה שאני אחליט בשביל עצמי לגבי דברים כאלו. אבל מן הסתם שהיא לא תהיה שמחה לגבי זה
היא לא תהיה שמחה לגבי זה אבל היא לא תמנע.. במיוחד אחרי כשגיליתי באוטו שלה קונדומים LOLOLOLOאתה מתכוון לזה שלאמא שלך לא אכפת שאתה עושה ביד?
סתם שאלה,אתה לא חייב לענות.. איך הגעתם למצב שדיברתם על זה?!היא לא תהיה שמחה לגבי זה אבל היא לא תמנע.. במיוחד אחרי כשגיליתי באוטו שלה קונדומים LOLOLOLO
ask my momתה אומר לי שאמא שלך תהיה עצובה אם אתה עושה ביד?
סוג של ״שיחה״סתם שאלה,אתה לא חייב לענות.. איך הגעתם למצב שדיברתם על זה?!
אם אמא שלך שפויה ממש לא אכפת לה כמה אתה עושה ביד.היא לא תהיה שמחה לגבי זה אבל היא לא תמנע.. במיוחד אחרי כשגיליתי באוטו שלה קונדומים LOLOLOLO
חחחח כשהייתי בן איזה 9 אמא שלי פתאום באמצע הלילה מדברת איתי: אתה לא רואה אתרים אסורים,נכון?אם אמא שלך שפויה ממש לא אכפת לה כמה אתה עושה ביד.
זה נטו ענייך וזה לא אמור לעניין אותה.
כנ"ל לגבי יחסי מין כל עוד זה מוגן היא לא אמורה להתעסק בזה.
היא מסתכלת על זה מבחינת דת..אם אמא שלך שפויה ממש לא אכפת לה כמה אתה עושה ביד.
#every mom everחחחח כשהייתי בן איזה 9 אמא שלי פתאום באמצע הלילה מדברת איתי: אתה לא רואה אתרים אסורים,נכון?
ואני התמים: מה? לא! מה פתאום אמא!!
חחחח
רגע אמא של מסורתית וזה?היא מסתכלת על זה מבחינת דת..
סוג של.. היא תמיד אומרת לי להניח תפילין ולאכול כשר ודברים כאלו..רגע אמא של מסורתית וזה?
ואתה מניח? 😲סוג של.. היא תמיד אומרת לי להניח תפילין ולאכול כשר ודברים כאלו..
פעם בכמה זמן. בא לי צ׳יזבורגרואתה מניח? 😲
נראה לי שיותר אכפת לי שאני לא אראה פונוחשבתי זה מקרה פחות קשה .
טוב נו אם ככה אז פשוט אל תדבר איתה על זה.
בכלל.
חחחפעם בכמה זמן. בא לי צ׳יזבורגר
נראה לי שיותר אכפת לי שאני לא אראה פונו
+בא לי צ׳יזבורגר
.... טוב אתה לא רוצה שאני אגיב על שטות כזאת.נראה לי שיותר אכפת לי שאני לא אראה פונו
שצוק+
.... טוב אתה לא רוצה שאני אגיב על שטות כזאת.
תגיבטוב אתה לא רוצה שאני אגיב על שטות כזאת
נראה מה יהיה שנה הבאהחחח
תשיג חברה
תעשה כמה שבא לך
תגנוב לאמא שלך קונדומים
😆
מה כבר יקרה שנה הבאה שלא יכול לקרות עכשיו?תגיב
טוב אז לא פה תגיד לי בפרטי
נראה מה יהיה שנה הבאה