הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת-מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור bbb2
  • פורסם בתאריך
אני רוצה לקנות עכשיו גם מולטי ויטמין לגבר, על מה אתם ממליצים מהרשימה כאן: https://www.tevacastel.co.il/cat.aspx?cat=11&subcat=12

יש לי הנחה לכן רוכש משם

תודה לעונים
אומרים שה-VM 2000 מעולה רק שהוא יוצא ממש יקר לאור העובדה כי מנה ממנו הינה 2 כדורים ליום.
50פלוס זה כדור 1!!!!! המינונים שלו יותר גבוהים ויש בו יותר ויטמינים ומינרלים!
הוא עולה יותר בדולר ואתה מקבל אותו כמות כדורים!!!

אתה בכלל נכנסת להשוואה??
משהו כאן לא מסתדר לי!
אתה יכול לראות שכתוב בפירוש שמנה היא 2 כדורים ולא כדור אחד:

קבצים מצורפים

• upload_2015-3-13_0-46-1.png
    upload_2015-3-13_0-46-1.png
    KB 27.8 · צפיות: 86
אומרים שה-VM 2000 מעולה רק שהוא יוצא ממש יקר לאור העובדה כי מנה ממנו הינה 2 כדורים ליום.

משהו כאן לא מסתדר לי!
אתה יכול לראות שכתוב בפירוש שמנה היא 2 כדורים ולא כדור אחד:
אתה צודק, טעיתי
אבל עדיין אין הבדל כזה גדול כי יש לו 60 מנות כמו לטויןלאב אבל הוא עדיף

אתה צודק, טעיתי
אבל עדיין אין הבדל כזה גדול כי יש לו 60 מנות כמו לטויןלאב אבל הוא עדיף
עולה פי 2 (וחצי) במחיר + לקחת פעמיים ביום. לטווינלאב אתה מקבל 180 מנות במחיר הנ"ל + צריך לקחת רק פעם ביום.

אין תחליף טוב יותר לע"ע מטווינלאב ביחס למחיר ולמספר מנות שתקבל.

עולה פי 2 (וחצי) במחיר + לקחת פעמיים ביום.

אין תחליף טוב יותר לע"ע מטווינלאב ביחס למחיר ולמספר מנות שתקבל.
איך 2 וחצי בדיוק?
יש 120 כדורים, 60 מנות
ולא לוקחים פעמיים ביום אתה יכול לקחת את שניהם באותו שניה, אתה מדבר הרבה שטויות

איך 2 וחצי בדיוק?
יש 120 כדורים, 60 מנות
ולא לוקחים פעמיים ביום אתה יכול לקחת את שניהם באותו שניה, אתה מדבר הרבה שטויות
כי יש רק 120 כדורים בחבילה שזה בעצם 60 מנות שמספקים רק לחודשיים. תכפיל את זה ב-3 ורק אז אתה תגיע לכמות של 360 כדורים שיהיו שווים ל-180 מנות שיעלו לך בסה"כ פי 2 וחצי מהטווינלאב .

לצורך ההשוואה בטווינלאב יש 180 כדורים ששווים 180 מנות אשר מספיקים ל-180 יום (חצי שנה!) ועולה פחות. לדעתי והרוב יסכימו יש לנו פה מוצר מנצח.

עכשיו תסביר לי למה אני מדבר שטויות...

כי יש רק 120 כדורים בחבילה שזה בעצם 60 מנות שמספקים רק לחודשיים. תכפיל את זה ב-3 ורק אז אתה תגיע לכמות של 360 כדורים שיהיו שווים ל-180 מנות שיעלו לך בסה"כ פי 2 וחצי מהטווינלאב .

לצורך ההשוואה בטווינלאב יש 180 כדורים ששווים 180 מנות אשר מספיקים ל-180 יום (חצי שנה!) ועולה פחות. לדעתי והרוב יסכימו יש לנו פה מוצר מנצח.

עכשיו תסביר לי למה אני מדבר שטויות...
בטוין לאב יש 60 מנות

בטוין לאב יש 60 מנות
180 מנות, 21 דולר באתר המכירות המוביל, אחלה מינונים(למעט D וC שכמעט שום מולטי לא מספק מינונים הכרחיים שלהם) ואחלה של מולטי. אז למה ג'ק מדבר שטויות?

180 מנות, 21 דולר באתר המכירות המוביל, אחלה מינונים(למעט D וC שכמעט שום מולטי לא מספק מינונים הכרחיים שלהם) ואחלה של מולטי. אז למה ג'ק מדבר שטויות?
אה אני דיברתי על ה60 מנות שלהם ולפי מחיר הוא מאוד דומה למולטי 50 פלוס

לא, ההשוואה אמורה להיות בין שני מוצרים עם מספר דומה של מנות ומחיר
ההשוואה צריכה להיות איזה מולטי ויטמין יתן לך הכי הרבה ויטמינים במנה + מספר מנות רב יותר בחבילה כמובן במינימום כסף.

ההשוואה שלך הייתה לא 'הוגנת' כי זה לא מעניין את הקונה.

ההשוואה צריכה להיות איזה מולטי ויטמין יתן לך הכי הרבה ויטמינים במנה + מספר מנות רב יותר בחבילה כמובן במינימום כסף.

ההשוואה שלך הייתה לא 'הוגנת' כי זה לא מעניין את הקונה.
לא... השוותי קופסאות שמכילות אותו מספר מנות בשביל שיראו מה יותר זול לכל מנה ואיפה מקבלים יותר.

אפילו לא ידעת מה מספר המנות שבקופסה והתעקשת והתעקשת כי כל מנה = כדור 1.
אז התבלבלתי פעם אחת אפשר לחשוב, זכרתי שיש 60 מנות וחשבתי שזה כדור אחד מה שאני עדיין לא מבין מה הבעיה בלבלוע שני כדורים במקום אחד.
אני בן אדם ויש לי חיים, יש לי עוד דברים על הראש מהויכוח המטופש הזה כשברור שהמולטי שהמלצתי עליו הוא העדיף, אני עשיתי את זה נטו מתרומה לפורום.
אתה מציק בהערות המוזרות שלך, אתה כל כך בטוח בעצמך אז תקנה את טוין לאב, באמת לא אכפת לי.

אז התבלבלתי פעם אחת אפשר לחשוב, זכרתי שיש 60 מנות וחשבתי שזה כדור אחד מה שאני עדיין לא מבין מה הבעיה בלבלוע שני כדורים במקום אחד.
אני בן אדם ויש לי חיים, יש לי עוד דברים על הראש מהויכוח המטופש הזה כשברור שהמולטי שהמלצתי עליו הוא העדיף, אני עשיתי את זה נטו מתרומה לפורום.
אתה מציק בהערות המוזרות שלך, אתה כל כך בטוח בעצמך אז תקנה את טוין לאב, באמת לא אכפת לי.
היוזמה מבורכת, כפי שתראה אפילו נתתי לך על כך מוניטין אין לי שום דבר אישי נגדך.

אבל כאשר אתה בא וממליץ לאנשים שהולכים להוציא מכספם על מוצר חשוב לדייק מה שאפשר ולא להטעות ואם טעית חשוב שמכיר בכך ולא תמשיך להטעות.

שוב, הטווינלאב יוצא יותר זול בעיקר בחבילת ה-180 מנות כי זה תכלס מה שהרוב יקנו. ואתה עדיין אומר שהוא לא עדיף וממליץ על מוצר שיוצא בסופו של דבר יקר יותר.

היוזמה מבורכת, כפי שתראה אפילו נתתי לך על כך מוניטין אין לי שום דבר אישי נגדך.

אבל כאשר אתה בא וממליץ לאנשים שהולכים להוציא מכספם על מוצר חשוב לדייק מה שאפשר ולא להטעות ואם טעית חשוב שמכיר בכך ולא תמשיך להטעות.

שוב, הטווינלאב יוצא יותר זול בעיקר בחבילת ה-180 מנות כי זה תכלס מה שהרוב יקנו. ואתה עדיין אומר שהוא לא עדיף וממליץ על מוצר שיוצא בסופו של דבר יקר יותר.
אני מבין שלא הסתכלת במפרט של הויטמינים, בנוסף ההשוואה היא של שני חבילות בנות 60 מנות כך שבאמת תוכל לראות מי יותר זול ואם אשווה חבילה של 120 לעומת 40 (היפוטטית) כמובן שה120 יהיה יקר יותר כי מקבלים יותר מנות ואין אינדיקיציה, אני לא מתכוון להמשיך להגיב פה עם הדעה הנעולה שלך על טוין לאב, המולטי שהמלצתי עליו חוסף לך לקנות תוסף של ויטמין די, 2000 לעומת 400
בויטמין C שמו 300MG שזה מה שמשתמשים בו לניסויים "בטוחים" לעמות 150 בטוין לאב
ויטמין K שבדכ אין חוסר בו אבל למרות זאת שמו 80מיקרוגרם לעות טוין לאב שלא שמו בכלל
B1,B2,B6 נמצא בכמות כפולה (B3 להיפך)
סידן שמו 200מ"ג לעומת 25
מגנזיום 100מ"ג לעומת 7.2
אבץ, 25מ"ג לעומת 15
ואתה מקבל עוד כל כך הרבה דברים לעומת הטוין לאב.
בטוין לאב של ה60 מנות עולה 11.19$ לעומת 12.99 באותו מנות!
תעשה את השיקולים שלך בעצמך ואל תשכח לחשב את התוספים הנוספים שנכללים בחישוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית