https://www.tevabari.co.il/Product.aspx?id=3043512&subcat=0
קניתי את התוסף תזונה הזה,ורציתי לדעת איך הוא מבחינת הערכים שלו?
קניתי את התוסף תזונה הזה,ורציתי לדעת איך הוא מבחינת הערכים שלו?
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אומרים שה-VM 2000 מעולה רק שהוא יוצא ממש יקר לאור העובדה כי מנה ממנו הינה 2 כדורים ליום.אני רוצה לקנות עכשיו גם מולטי ויטמין לגבר, על מה אתם ממליצים מהרשימה כאן: https://www.tevacastel.co.il/cat.aspx?cat=11&subcat=12
יש לי הנחה לכן רוכש משם
תודה לעונים
משהו כאן לא מסתדר לי!50פלוס זה כדור 1!!!!! המינונים שלו יותר גבוהים ויש בו יותר ויטמינים ומינרלים!
הוא עולה יותר בדולר ואתה מקבל אותו כמות כדורים!!!
אתה בכלל נכנסת להשוואה??
אתה צודק, טעיתיאומרים שה-VM 2000 מעולה רק שהוא יוצא ממש יקר לאור העובדה כי מנה ממנו הינה 2 כדורים ליום.
משהו כאן לא מסתדר לי!
אתה יכול לראות שכתוב בפירוש שמנה היא 2 כדורים ולא כדור אחד:
עולה פי 2 (וחצי) במחיר + לקחת פעמיים ביום. לטווינלאב אתה מקבל 180 מנות במחיר הנ"ל + צריך לקחת רק פעם ביום.אתה צודק, טעיתי
אבל עדיין אין הבדל כזה גדול כי יש לו 60 מנות כמו לטויןלאב אבל הוא עדיף
איך 2 וחצי בדיוק?עולה פי 2 (וחצי) במחיר + לקחת פעמיים ביום.
אין תחליף טוב יותר לע"ע מטווינלאב ביחס למחיר ולמספר מנות שתקבל.
כי יש רק 120 כדורים בחבילה שזה בעצם 60 מנות שמספקים רק לחודשיים. תכפיל את זה ב-3 ורק אז אתה תגיע לכמות של 360 כדורים שיהיו שווים ל-180 מנות שיעלו לך בסה"כ פי 2 וחצי מהטווינלאב .איך 2 וחצי בדיוק?
יש 120 כדורים, 60 מנות
ולא לוקחים פעמיים ביום אתה יכול לקחת את שניהם באותו שניה, אתה מדבר הרבה שטויות
בטוין לאב יש 60 מנותכי יש רק 120 כדורים בחבילה שזה בעצם 60 מנות שמספקים רק לחודשיים. תכפיל את זה ב-3 ורק אז אתה תגיע לכמות של 360 כדורים שיהיו שווים ל-180 מנות שיעלו לך בסה"כ פי 2 וחצי מהטווינלאב .
לצורך ההשוואה בטווינלאב יש 180 כדורים ששווים 180 מנות אשר מספיקים ל-180 יום (חצי שנה!) ועולה פחות. לדעתי והרוב יסכימו יש לנו פה מוצר מנצח.
עכשיו תסביר לי למה אני מדבר שטויות...
בטווינלאב יש 180 מנות! אתה שוב טועה ומטעה. והרי ההוכחה:בטוין לאב יש 60 מנות
180 מנות, 21 דולר באתר המכירות המוביל, אחלה מינונים(למעט D וC שכמעט שום מולטי לא מספק מינונים הכרחיים שלהם) ואחלה של מולטי. אז למה ג'ק מדבר שטויות?בטוין לאב יש 60 מנות
אה אני דיברתי על ה60 מנות שלהם ולפי מחיר הוא מאוד דומה למולטי 50 פלוס180 מנות, 21 דולר באתר המכירות המוביל, אחלה מינונים(למעט D וC שכמעט שום מולטי לא מספק מינונים הכרחיים שלהם) ואחלה של מולטי. אז למה ג'ק מדבר שטויות?
עדיין טעית והטעת. ההשוואה שצריכה להיות תמיד היא כמובן עבור אריזת חסכון מה שיותר גדולה וזולה.אה אני דיברתי על ה60 מנות שלהם ולפי מחיר הוא מאוד דומה למולטי 50 פלוס
לא, ההשוואה אמורה להיות בין שני מוצרים עם מספר דומה של מנות ומחירעדיין טעית והטעת. ההשוואה שצריכה להיות תמיד היא כמובן עבור אריזת חסכון מה שיותר גדולה וזולה.
ההשוואה צריכה להיות איזה מולטי ויטמין יתן לך הכי הרבה ויטמינים במנה + מספר מנות רב יותר בחבילה כמובן במינימום כסף.לא, ההשוואה אמורה להיות בין שני מוצרים עם מספר דומה של מנות ומחיר
לא... השוותי קופסאות שמכילות אותו מספר מנות בשביל שיראו מה יותר זול לכל מנה ואיפה מקבלים יותר.ההשוואה צריכה להיות איזה מולטי ויטמין יתן לך הכי הרבה ויטמינים במנה + מספר מנות רב יותר בחבילה כמובן במינימום כסף.
ההשוואה שלך הייתה לא 'הוגנת' כי זה לא מעניין את הקונה.
אפילו לא ידעת מה מספר המנות שבקופסה והתעקשת והתעקשת כי כל מנה = כדור 1.לא... השוותי קופסאות שמכילות אותו מספר מנות בשביל שיראו מה יותר זול לכל מנה ואיפה מקבלים יותר.
אז התבלבלתי פעם אחת אפשר לחשוב, זכרתי שיש 60 מנות וחשבתי שזה כדור אחד מה שאני עדיין לא מבין מה הבעיה בלבלוע שני כדורים במקום אחד.אפילו לא ידעת מה מספר המנות שבקופסה והתעקשת והתעקשת כי כל מנה = כדור 1.
היוזמה מבורכת, כפי שתראה אפילו נתתי לך על כך מוניטין אין לי שום דבר אישי נגדך.אז התבלבלתי פעם אחת אפשר לחשוב, זכרתי שיש 60 מנות וחשבתי שזה כדור אחד מה שאני עדיין לא מבין מה הבעיה בלבלוע שני כדורים במקום אחד.
אני בן אדם ויש לי חיים, יש לי עוד דברים על הראש מהויכוח המטופש הזה כשברור שהמולטי שהמלצתי עליו הוא העדיף, אני עשיתי את זה נטו מתרומה לפורום.
אתה מציק בהערות המוזרות שלך, אתה כל כך בטוח בעצמך אז תקנה את טוין לאב, באמת לא אכפת לי.
אני מבין שלא הסתכלת במפרט של הויטמינים, בנוסף ההשוואה היא של שני חבילות בנות 60 מנות כך שבאמת תוכל לראות מי יותר זול ואם אשווה חבילה של 120 לעומת 40 (היפוטטית) כמובן שה120 יהיה יקר יותר כי מקבלים יותר מנות ואין אינדיקיציה, אני לא מתכוון להמשיך להגיב פה עם הדעה הנעולה שלך על טוין לאב, המולטי שהמלצתי עליו חוסף לך לקנות תוסף של ויטמין די, 2000 לעומת 400היוזמה מבורכת, כפי שתראה אפילו נתתי לך על כך מוניטין אין לי שום דבר אישי נגדך.
אבל כאשר אתה בא וממליץ לאנשים שהולכים להוציא מכספם על מוצר חשוב לדייק מה שאפשר ולא להטעות ואם טעית חשוב שמכיר בכך ולא תמשיך להטעות.
שוב, הטווינלאב יוצא יותר זול בעיקר בחבילת ה-180 מנות כי זה תכלס מה שהרוב יקנו. ואתה עדיין אומר שהוא לא עדיף וממליץ על מוצר שיוצא בסופו של דבר יקר יותר.