הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה הארכת אחוז שומן + יעוץ לגבי האם אני עושה תוכנית אימונים נכונה?

• פותח/ת השרשור uriel
  • פורסם בתאריך

uriel

משתמש מתחיל
281
8
נק' מוניטין:
40
281
8
אני קורא הרבה בפורום וזה אחלה של מקום עם מלא מידע ולמדתי הרבה.

אני כרגע עובד במכון על תוכנית מסה ורציתי שתסתכלו בתמונות על מנת להגיד לי האם אני יכול להמשיך עם המסה או עדיף קודם חיטוב.
ובנוסף הייתי רוצה שתאריכו את האחוז שומן שלי.
בתכלס המטרה שלי הזה לפתח יותר את הגוף (שרירים+ כל מה שנלווה)

נתונים:
גובה: 1.67
משקל: 68
היקף יד: 33

תמונות:

תודה לעוזרים!

אני לא רואה סיבה לשבור את הראש, תמשיך עם תוכנית המסה שלך.

תמשיך עם מסה.
תוודא שאתה מתקדם במשקלי עבודה ובמשקל גוף. אחרת אתה עובד פול גז על ניוטרל.
תעדכן אותנו שוב כשתגיע לאזור ה- 75-80 קילו ואז תחליט אם הגיע הזמן לחטב או להמשיך מסה.

לא שמתם לב

ש" Ketosis" זה משה? לא יודע למה הוא החליף שם, אבל זה הוא (אני מקווה שאני לא עושה פדיחה רצינית).

ש" Ketosis" זה משה? לא יודע למה הוא החליף שם, אבל זה הוא (אני מקווה שאני לא עושה פדיחה רצינית).

איך עלית על זה? שהתמונה שלו נשארה אותו דבר, שכתוב מנהל אתר או שיש לו מלא מוניטין ושבעת אלפים הודעות? גשש בלש בפעולה אתה. 😆

אתה מתכנן להתאדות לשלולית של אמוניה? אתר חדש בשם ketosis.com, כל מה שרצית לדעת על קארב סייקל?

בטח גשש בלש

איך עלית על זה? שהתמונה שלו נשארה אותו דבר, שכתוב מנהל אתר או שיש לו מלא מוניטין ושבעת אלפים הודעות? גשש בלש בפעולה אתה. 😆

משה בקש ממני לגלות לאן נעלמו הפחמימות.

פשוט, היה לי מוזר שאתם עונים כאילו זה לא ברור לכם.

אבל אתם רשאים להסתלבט חופשי, אני פשוט אשב לי פה על כסא בלי משענת, בחושך, בחדר קר...

משה בקש ממני לגלות לאן נעלמו הפחמימות.

פשוט, היה לי מוזר שאתם עונים כאילו זה לא ברור לכם.

אבל אתם רשאים להסתלבט חופשי, אני פשוט אשב לי פה על כסא בלי משענת, בחושך, בחדר קר...

אני נוהג לא לתבל את ההודעות הציניות/מסתלבטות שלי עם סמיילים בדיוק כדי ליצור פאדיחות כאלו. זה משפר לי את היום...

• פותח/ת השרשור
יש לכם מושג מה קצב של העליה במשקל שאמור להיות לי במידה ואני אוכל נכון ומתאמן נכון (ABXAXBX) יעני כמה קילו בערך ל-X תקופת זמן?

אחרי שאקבל תשובה אפשר יהיה לנעול פה
תודה לכולם

תכוון לעד קילו בשבוע. אם אתה עולה הרבה יותר מזה זה סימן שאתה אוכל יותר מדי ומעלה יחסית יותר מדי שומן (או שאתה שוגרזאזא).

לדעתי קילו בשבוע זה יותר מדי, יותר בכיוון של חצי קילו - קילו בחודש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית