הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ליבידו תופעה

• פותח/ת השרשור ilusha
  • פורסם בתאריך

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
שלום לכולם אני ב pct כבר שבועיים מחר מתחיל לקחת כדור מכל סוג

אקוקלומין וטמוקסיפן

מעניין אותי לדעת מה הסיבה שהליבידו...ירוד.....

האם יש דרך להחזיר את הליבידו למקום

למה כי בא לי 👉👌
קיבלתי המלצה לקחת פרווירון חודש כל יום כדור
ופרגניל שבועיים

2500IU בשבוע..!

נשמע כמו בעיה של SHBG שמתרחשת על מינון גבוה של כלומיד.
אם לקחת 500 פרגניל בסייקל, וכרגע אין לך הקטנה של האשך, ובמיוחד אם עוד לקחת כלומיד 100 (מה שהעלה לך רמות LH לשמים), לא בטוח שפרגניל זאת תרופת הבחירה כרגע.

פשוט תמשיך את ה-PCT :

5 ימים:
1 כלומיד 50
2 טמוקסי 20 (בוקר-ערב)
3 פרווירון 25 (בוקר-צהרים-ערב)

5 ימים:
1 כלומיד 50
2 טמוקסי 20 (בוקר-ערב)
2 פרווירון 25 (בוקר-ערב)

7 ימים:
חצי כלומיד 25
1 טמוקסי 20
1 פרווירון

7 ימים אחרונים:
חצי כלומיד 25
1 טמוקסי 20.

תוך יומים שלושה החשק המיני אמורים להשתקם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עוד 5 ימים אני מסיים חודש של pct

להמשיך שוב????

טמוקסי נשארו בדיוק חמישה כדורים

קלומיד יש 10 פרווירון יש מספיק...

עשית פרוטקול 100/100/50/50 אני מבין...

תראה אם אין חשק מיני, סימן שחסר טסט זמין בדם או שרמות הפרולקטין גבוהות.
לפי הסיפור שלך, נראה שהבעיה היא בטסט ולא בפרולקטין.

טסט יכול להיות בחסר מ-2 סיבות עיקריות:

1- האשכים לא מיצרים מספיק טסט מהכלומיד, וזה מעיד על נזק לאשך, אך לרוב זה קורה כשלא לוקחים פרגניל בסייקל ,בעוד אתה לקחת.
2- האשכים מייצרים טסט, אך רמות ה-SHGB גבוהות ולא מאפשרות לו להיות זמין, תופעה מוכרת של מינוני כלומיד גבוהים.

ככה שעל פניו, הכי סביר שיש לך בעיית SHGB שתפתר עי פרווירון.

מה שלא יהיה תצטרך להמשיך ב-PCT עד לתיקון הבעיה.

פרווירון לא אמור להשבית ציר, אז תנסה לקחת 3 כדורים ביום לראות אם זה עוזר.
אם תוך 2-3 ימים אין שיפור,אז אפשר לשלול את בעיית ה-SHGB ואז עוברים לבעיה באשך.
ואז אכן פרגניל תהיה תרופת הבחירה, רק שאחרי פרגניל הציר יושבת שוב, ותצטרך PCT קצרצר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד.. לי זה מקרה שקורה..?
קצת מוזר לי הרגשה ממש אבל ממש לא נעימה...

לקחתי ברגע זה לפניי שינה 50 פרווירון+כלומיד 50

עשית פרוטקול 100/100/50/50 אני מבין...

תראה אם אין חשק מיני, סימן שחסר טסט זמין בדם או שרמות הפרולקטין גבוהות.
לפי הסיפור שלך, נראה שהבעיה היא בטסט ולא בפרולקטין.

טסט יכול להיות בחסר מ-2 סיבות עיקריות:

1- האשכים לא מיצרים מספיק טסט מהכלומיד, וזה מעיד על נזק לאשך, אך לרוב זה קורה כשלא לוקחים פרגניל בסייקל ,בעוד אתה לקחת.
2- האשכים מייצרים טסט, אך רמות ה-SHGB גבוהות ולא מאפשרות לו להיות זמין, תופעה מוכרת של מינוני כלומיד גבוהים.

ככה שעל פניו, הכי סביר שיש לך בעיית SHGB שתפתר עי פרווירון.

מה שלא יהיה תצטרך להמשיך ב-PCT עד לתיקון הבעיה.

(אני תכף אערוך ואמשיך)
מעניין אותי לראות פרופיל הורמונלי. התלונות על ליבידו נמוך נמשכות זמן רב מדי ללא שיפור. אני מבין שהנטייה המיידית לשלול אטרופיה עקב הדיווח על השימוש בפרגניל אבל עבורי זאת דווקא אפשרות סבירה ביותר. במרבית המקרים הקשורים בשימוש בסטרואידים האטרופיה מככבת. שום פרוטוקול לא ממש יסייע כשהאטרופיה בסיפור.
פרווירון יסייע גם ללא קשר ל-shbg משום שהוא אנדרוגן טהור. לא כיוון שהייתי פונה אליו.

מעניין אותי לראות פרופיל הורמונלי. התלונות על ליבידו נמוך נמשכות זמן רב מדי ללא שיפור. אני מבין שהנטייה המיידית לשלול אטרופיה עקב הדיווח על השימוש בפרגניל אבל עבורי זאת דווקא אפשרות סבירה ביותר. במרבית המקרים הקשורים בשימוש בסטרואידים האטרופיה מככבת. שום פרוטוקול לא ממש יסייע כשהאטרופיה בסיפור.
פרווירון יסייע גם ללא קשר ל-shbg משום שהוא אנדרוגן טהור. לא כיוון שהייתי פונה אליו.

אטרופיה מככבת, אבל אם הוא לקח פרגניל ולקח כלומיד במינונים כאלו אז(מה שאומר שרמות ה-LH שלו היו מעל 100% מאז הסייקל):

1-אם עדין יש אטרופיה, היא כנראה כבר לא תתוקן עי עוד פרגניל.
2-אין אטרופיה, חפש גורם אחר.

לכן הייתי מתחיל בפרווירון, ומפסיק אותו אחרי הכלומיד.
במיוחד שלקח 100 מג כלומיד שיכול להביא לעליה של 1000% ב-SHGB.

שים לב שהילבידו ירד לאחר הכלומיד, ולא לפניו, מה שהייתי מצפה כשהסיבה היא אטרופיה.

כמובן שפרופיל הורמונלי היה חוסך את כל הכאב ראש והמשחק הדידוקציה הלוגית הזאת.

הוא מוזמן להגיע למרפאה, ונוכל לבררולטפל בהתאם כמו שצריך.

תגיד.. לי זה מקרה שקורה..?
קצת מוזר לי הרגשה ממש אבל ממש לא נעימה...

לקחתי ברגע זה לפניי שינה 50 פרווירון+כלומיד 50

מה זה הרגשה לא נעימה?
אוקיי זה בסדר שכרגע אני במהלך הפסיטי...?
או לחכות לסיום?

הפרווירון בסדר ב-PCT, הפרגניל לא, ויצריך שוב לחזור חלקית על ה-PCT.

אטרופיה מככבת, אבל אם הוא לקח פרגניל ולקח כלומיד במינונים כאלו אז(מה שאומר שרמות ה-LH שלו היו מעל 100% מאז הסייקל):

1-אם עדין יש אטרופיה, היא כנראה כבר לא תתוקן עי עוד פרגניל.
2-אין אטרופיה, חפש גורם אחר.

לכן הייתי מתחיל בפרווירון, ומפסיק אותו אחרי הכלומיד.
במיוחד שלקח 100 מג כלומיד שיכול להביא לעליה של 1000% ב-SHGB.

שים לב שהילבידו ירד לאחר הכלומיד, ולא לפניו, מה שהייתי מצפה כשהסיבה היא אטרופיה.

כמובן שפרופיל הורמונלי היה חוסך את כל הכאב ראש והמשחק הדידוקציה הלוגית הזאת.

הוא מוזמן להגיע למרפאה, ונוכל לבררולטפל בהתאם כמו שצריך.
אתה יוצא מנקודת הנחה שהשימוש היה תקין. אני לא פוסל, אבל שנינו יודעים שבמקרים רבים זה לא כך.
פרווירון יסייע, יהיה קשה לקשר את זה ל-SHBG, ראשית משום שאפקט שחרור הטסט מהיקשרות באמצעות פרווירון (או הרבה נגזרות DHT אחרות) הוא מינורי יחסית. אני אזכיר שהבחור התלונן על ליבידו נמוך עם טסט וסטנוזולול שבעצמו אמור להיות בעל אפקט דומה ובנוסף שולל על הדרך שמדובר בפרולקטין גבוה.
כלומיד יעלה באחוזים שתיארת את הפרשת הטסט רק בשלבי ה-PCT ההתחלתיים. פעולת הכלומיד להפרשת LH אינה לינארית ומה שמכפיל את כמות הטסט ברמות היפוגונדיות לא יכפיל אותן כשרמות הטסט והגונדוטרופינים יטפסו. זאת הסיבה שאני לא אוהב להיתלות במחקר אחד או אפילו מספר כאלה בכדי לשליפת ערכים נקובים אלא בכדי לתאר מגמה ותוצאות איכותיות.
אני בכל זאת מסכים שגירוי יתר שעלול להתקבל משימוש במינוני כלומיד גבוהים מדי או טריפטורלין למשל, אינו רצוי להסגרת פעילות ה-HPTA ולמעשה כל מערכת משוב אחרת.

אתה יוצא מנקודת הנחה שהשימוש היה תקין. אני לא פוסל, אבל שנינו יודעים שבמקרים רבים זה לא כך.
פרווירון יסייע, יהיה קשה לקשר את זה ל-SHBG, ראשית משום שאפקט שחרור הטסט מהיקשרות באמצעות פרווירון (או הרבה נגזרות DHT אחרות) הוא מינורי יחסית. אני אזכיר שהבחור התלונן על ליבידו נמוך עם טסט וסטנוזולול שבעצמו אמור להיות בעל אפקט דומה ובנוסף שולל על הדרך שמדובר בפרולקטין גבוה.
כלומיד יעלה באחוזים שתיארת את הפרשת הטסט רק בשלבי ה-PCT ההתחלתיים. פעולת הכלומיד להפרשת LH אינה לינארית ומה שמכפיל את כמות הטסט ברמות היפוגונדיות לא יכפיל אותן כשרמות הטסט והגונדוטרופינים יטפסו. זאת הסיבה שאני לא אוהב להיתלות במחקר אחד או אפילו מספר כאלה בכדי לשליפת ערכים נקובים אלא בכדי לתאר מגמה ותוצאות איכותיות.
אני בכל זאת מסכים שגירוי יתר שעלול להתקבל משימוש במינוני כלומיד גבוהים מדי או טריפטורלין למשל, אינו רצוי להסגרת פעילות ה-HPTA ולמעשה כל מערכת משוב אחרת.

אני צריך 2 הנחות כדי להניח בעיית אטרופיה:

1-שהשימוש בפרגניל כשל (לא משנה מאיזה סיבה)
2-שלא נוצר מספיק LH מהכלומיד. (כי אם נוצר מספיק LH והאשך עדין לא מגיב, יש בעיה רצינית באשך שלא בטוח שכבר תפתר עי עוד פרגניל).

בשביל להאשים SHGB אני לא צריך שום הנחת יסוד נוספת .

משמע, שכנראה הבעיה אינה באשך אלא ב-SHGB או לפחות שרפואית כדאי לי להתחיל לטפל ב-SHGB לפני באשך.

גם אם כרגע אתן לו פרגניל הוא שוב ישבית ציר ויאריך PCT, לעומת כמה ימים בודדים על פרווירון כתרופה אמפירית, ואז רואים האם אחרי הפסקת הכלומיד והפסקת הפרווירון החשק נשאר (בעיה נפתרה-CASE CLOSED) או שוב נעלם- בעיה באשך, שווה להשבית שוב ציר על פרגניל, התועלת תהיה גדולה מהנזק.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להגיד שאני חושב שהפרווירון עוזר לי .... האשכים חוזרים לעצמם והתפקוד די חוזר..

וכן סיכוי גבוה מאוד שהשימוש בפרגניל היה לקוי
אני אעדכן בהמשך!
ותודה לכם..

אני צריך 2 הנחות כדי להניח בעיית אטרופיה:

1-שהשימוש בפרגניל כשל (לא משנה מאיזה סיבה)
@יניב ריז לנו מאוד משנה מה הסיבה שבגללה השימוש כשל!!

אני רוצה להגיד שאני חושב שהפרווירון עוזר לי .... האשכים חוזרים לעצמם והתפקוד די חוזר..
לדעתי הפרוירון פשוט מעלה את הטסט החופשי בדם וזה מה שיוצר את השינוי בתחושה, למיטב הבנתי פרוירון לא ישקם ציר משותק ולא אשך מכווץ

@יניב ריז לנו מאוד משנה מה הסיבה שבגללה השימוש כשל!!

לדעתי הפרוירון פשוט מעלה את הטסט החופשי בדם וזה מה שיוצר את השינוי בתחושה, למיטב הבנתי פרוירון לא ישקם ציר משותק ולא אשך מכווץ

לנו? AS בתור לי לא? על מה בדיוק כתבתי ומחזרתי 3 מגילות עצמאות, אם לא על דידוקציה לוגית שלמה שמראה שאני מחפש את הגורם, שולל את כל מה שלא נראה סביר, ונשאר עם התוצאה?

אם הוא השתמש בפרגניל בסייקל, ולקח כלומיד במינון 100/100/50/50, זה אומר שרמות ה-LH שלו היו בשמים.
נקודה. אין כאן דיון על זה.

אם האשכים למרות ה-LH כשלו מלהתניע אזי כנראה שיש כבר בעיה בלתי הפיכה, והוסיף עוד פרגניל, שהוא עוד LH לא יפתור כלום, ורק יחמיר את השבתת הציר מחדש.
אם השימוש בפרגניל היה לקוי, אז ברגע שיפסיק לקחת פרווירון, הבעיה תחזור. אך לפחות הוא לא משבית ציר בניסוי על הפרווירון.

לכן סדר התרופות לא נתון לויכוח בחישוב: סיפור מקרה (כן לקח פרגניל בסייקל, לקח כלומיד במינון מוגזם של 100 מ"ג שבדיוק עושה בעיה ב-SHGB ויכול בעצמו להשבית ציר, חוסר החשק קרה ב-PCT במהלכו, ולא בראשיתו, רק אחרי שהתחיל מינוני כלומיד גבוהים), עלות מול תועלת רפואית.

פרווירון כמה ימי ניסוי.

אין תגובה -עבור לפרגניל, שווה כבר להשבית ציר שוב.
יש תגובה, הפסק פרווירון והמתן.

המתנת, ושוב חזרה הבעיה- התחל פרגניל, שווה להשבית ציר.
המתנת ולא חזרה הבעיה - בעיה נפתרה.

ברפואה אתה צריך לראות איך אתה פותר בעיה במקסימום חשיבה, ואז ממזער למינימום את הטיפול הרפואי, ע"י כוח של דידוקציה לוגית.

אז הנה הוא לקח פרווירון, והמצב משתפר.
כעת שווה להמשיך עוד 1-2 ימים, ואז להפסיק, ולראות מה קורה.

כשרוב הסימנים והתיאורים שלו גורמים לכלומיד להיות החשוד העיקרי, אני לא אכניס את הפרגניל ראשון לחדר חקירות, אלא את הכלומיד.
ורק אחרי שחקרתי את הכלומיד, ולא שוכנעתי, אני אטרח להכניס את הפרגניל לחדר חקריות, ואבצע חקירה צולבת.

עד הטריפטורלין שלי! הוא עבד לי פיקס 😃 שוקל להשבית את הציר ושוב לקחת אותו

לך תעשה בדיקות דם, אם הייתה מוכן לסייקל הייתה צריך לקחת בחשבון מקרה כזה, אולי היתה בעיה בחומר

לנו? AS בתור לי לא? על מה בדיוק כתבתי ומחזרתי 3 מגילות עצמאות, אם לא על דידוקציה לוגית שלמה שמראה שאני מחפש את הגורם, שולל את כל מה שלא נראה סביר, ונשאר עם התוצאה?
התכוונתי לכך שבמידה והשימוש בפרגניל היה לא נכון מסיבות X/Y/Z, כדאי לברר ולדעת מה בדיוק כדי שפותח האשכול לא יחזור על אותה טעות בסייקל הבא וכדי שגם אחרים שמתעתדים לבצע את אותה טעות יקדימו תרופה למכה
(יוצא מנקודת הנחה שכשדיברת על שימוש כושל בפרגניל כיוונת לשימוש במהלך הסייקל)

מקפיץ את הפוסט מיכוון שיש לי אותה תופעה בול, אפילו מרכיבי הסייקל דומים.
10 שבועות בסייקל לבידו של כוכב פורנו.
לאחר מס' ימים של pct, לבידו בריצפה כבר 4 ימים.
אז למה באמת ממליצים לקחת 2 כלומיד בהתחלה, אם ידוע שהוא גומר על הלבידו?
זה הרגשה חרא

עבר עוד יום עם לבידו נמוך מאוד
איך משפרים את זה?
התחלתי לקחת פרווירון, עדיין אין התעוררות.
מה עם השאר? כיצד להתיחס? להוריד מינון/להעלות?

ממש לא פרווירון
ככה זה - בפיסיטי יש ירידה בחשק מיני ועד שהגוף מתחיל לייצר באופן טבעי ועצמאי טסט, לוקח זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית