הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליבידו נמוך

aleXtazy

משתמש מתחיל
53
9
נק' מוניטין:
10
53
9
פותח את האשכול לפני בדיקות דם שאני אמור לעשות.

לפני 3 חודשים סיימתי סייקל של טסט פרופ 500 יחד עם NPP 400 במשך שישה שבועות כמעט. הסתיים בPCT של כלומיד 100/100/50/50 ונולבה 40/40/20/20.
כחודשיים לאחר מכן הרצתי כ-40 יום IRONMAG LABS EPI-ANDRO(פרו הורמון) שהוא בעצם 3b-hydroxy-androstane-3b-ol-one 50mg & 6,7-dihydroxybergamottin 15mg יחד עם קלן, לקראת האמצע השבית אותי מאוד חזק מבחינת חשק מיני ירוד ודיכאון. בסיומו התחלתי שוב כלומיד 25\25\50\50 ושבועיים נולבה 20\40.

כרגע אני בשבוע אחרון של הכלומיד, עדיין מרגיש ליבידו יחסית נמוך (אין בעיה עם זקפה), עלייה דיי דרסטית במשקל במיוחד באזור הבטן, וקצת דכאון (יכול להיות זה מושפע מהליבידו ובגלל העלייה במשקל). ההרגשה שלי שאני סובל מטסט נמוך למרות שהבעיות זקפה היו אמורים לבוא עם זה יחד.
מתחיל להיות דיי נואש בנושא ואשמח לעזרה.

נתונים אישיים - גיל 29, משקל - 93, גובהה 1.76

נערך לאחרונה:
פותח את האשכול לפני בדיקות דם שאני אמור לעשות.

לפני 3 חודשים סיימתי סייקל של טסט פרופ 500 יחד עם NPP 400 במשך שישה שבועות כמעט. הסתיים בPCT של כלומיד 100/100/50/50 ונולבה 40/40/20/20.
כחודשיים לאחר מכן הרצתי כ-40 יום IRONMAG LABS EPI-ANDRO(פרו הורמון) שהוא בעצם 3b-hydroxy-androstane-3b-ol-one 50mg & 6,7-dihydroxybergamottin 15mg יחד עם קלן, לקראת האמצע השבית אותי מאוד חזק מבחינת חשק מיני ירוד ודיכאון. בסיומו התחלתי שוב כלומיד 25\25\50\50 ושבועיים נולבה 20\40.

כרגע אני בשבוע אחרון של הכלומיד, עדיין מרגיש ליבידו יחסית נמוך (אין בעיה עם זקפה), עלייה דיי דרסטית במשקל במיוחד באזור הבטן, וקצת דכאון (יכול להיות זה מושפע מהליבידו ובגלל העלייה במשקל). ההרגשה שלי שאני סובל מטסט נמוך למרות שהבעיות זקפה היו אמורים לבוא עם זה יחד.
מתחיל להיות דיי נואש בנושא ואשמח לעזרה.

נתונים אישיים - גיל 29, משקל - 93, גובהה 1.76
באף סייקל לא עשית פרגניל במהלך הסייקל או בלסאסט פרגניל בסוף.
ככה שלא משנה כמה כלומיד תקח או נולבה, האשכים שלך לא יחזרו לגודל ומהלך תקין, ולא יצליחו גם כשיחזור הציר המוחי של ה-LH וה-FSH להרים לך את רמות הטסט מעל 6-8 במקרה בטוב, יתכן ואף פחות מזה.

אתה מוזמן לפנות אלי במסר לצורך קבלת טיפול נורמלי, במעקב רפואי ובמרשם, ולא להתחיל לחפש כרגע פתרונות קסם.
שכן כל עוד לא עברו מספיק חודשים מהייקל, גדלים הסיכוים לצמצם ואף לבלטל את הנזק לאשך ע"י תכנון נכון של PCT חדש שיכלול בוסט פרגניל ושוב חזרה על כלומיד ונולבה.

ככה שלא משנה כמה כלומיד תקח או נולבה, האשכים שלך לא יחזרו לגודל ומהלך תקין, ולא יצליחו גם כשיחזור הציר המוחי של ה-LH וה-FSH להרים לך את רמות הטסט מעל 6-8 במקרה בטוב, יתכן ואף פחות מזה.

אתה מוזמן לפנות אלי במסר לצורך קבלת טיפול נורמלי, במעקב רפואי ובמרשם, ולא להתחיל לחפש כרגע פתרונות קסם.
שכן כל עוד לא עברו מספיק חודשים מהייקל, גדלים הסיכוים לצמצם ואף לבלטל את הנזק לאשך ע"י תכנון נכון של PCT חדש שיכלול בוסט פרגניל ושוב חזרה על כלומיד ונולבה.
זה מה שהמלצתי לבחור , לפנות אליך עדיף מאשר ללכת לרופא משפחה , כי אתה מתייחס לסייקליסטים וכולם יודעים שהרופאים לא מקצועיים לצערי ובלי הבנה בתחום

• פותח/ת השרשור

קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם ואני בטסט טוטאל על 16.8, lh וfsh לא עשיתי.

פניתי ליניב אך הוא עדיין לא ענה לי.

קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם ואני בטסט טוטאל על 16.8, lh וfsh לא עשיתי.

פניתי ליניב אך הוא עדיין לא ענה לי.
קשה מאוד למצא את מקור הליבידו הירוד ללא אינדיקציה לרמות הגונדוטרופינים ( LH ו-FSH), SHBG, פרולקטין, אסטרוגן...
ערך הטסט טוטאל שציינת הוא בתחום הנורמה, אך גם בהתייחסות אליו קשה לקבוע עד כמה הוא מתאים ללא רפרנס (ערך בבדיקת דם טרם השימוש).
לא רצוי להשתמש באפיסטן ללא טסט כחומר בסיס. מדובר בחומר אנבולי מאוד ואנדרוגני חלש, לא מקור להשבתה חזקה כמו פשוט כיסוח הליבידו. לא הייתי בהכרח שוקל לשלב פרגניל בשלב זה אלא מבצע בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי מלא כשלושה שבועות מתום ה-PCT בכדי לשלול חריגה ברמות הפרולקטין או האסטרוגן ולבצע בדיקה במצב מתמיד ולא תחת גירוי הכלומיד.
ככל שאתה מזכיר דיכאון וליבידו נמוך יתכן מאוד שמקור הבעיה הורמונלי אך לא בהכרח קושי בנתאוששות. חזרת הליבידו מפגרת במקרים רבים אחרי המדדים ההורמונליים, לעיתים אף במספר חודשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית