הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליבידו נמוך

aleXtazy

משתמש מתחיל
53
9
נק' מוניטין:
10
53
9
פותח את האשכול לפני בדיקות דם שאני אמור לעשות.

לפני 3 חודשים סיימתי סייקל של טסט פרופ 500 יחד עם NPP 400 במשך שישה שבועות כמעט. הסתיים בPCT של כלומיד 100/100/50/50 ונולבה 40/40/20/20.
כחודשיים לאחר מכן הרצתי כ-40 יום IRONMAG LABS EPI-ANDRO(פרו הורמון) שהוא בעצם 3b-hydroxy-androstane-3b-ol-one 50mg & 6,7-dihydroxybergamottin 15mg יחד עם קלן, לקראת האמצע השבית אותי מאוד חזק מבחינת חשק מיני ירוד ודיכאון. בסיומו התחלתי שוב כלומיד 25\25\50\50 ושבועיים נולבה 20\40.

כרגע אני בשבוע אחרון של הכלומיד, עדיין מרגיש ליבידו יחסית נמוך (אין בעיה עם זקפה), עלייה דיי דרסטית במשקל במיוחד באזור הבטן, וקצת דכאון (יכול להיות זה מושפע מהליבידו ובגלל העלייה במשקל). ההרגשה שלי שאני סובל מטסט נמוך למרות שהבעיות זקפה היו אמורים לבוא עם זה יחד.
מתחיל להיות דיי נואש בנושא ואשמח לעזרה.

נתונים אישיים - גיל 29, משקל - 93, גובהה 1.76

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא לקחתי בשום תקופה פרגניל\HCG(טעות ידוע..).
הרי פרגניל ידוע כמשבית, אז כיצד הוא יעזור?

עכשיוו הכל ברור

אתה לוקה בהבנה יסודית של כל הנושא של PCT
רוץ מייד ותיקנה לך פרגניל או כוריגון HCG

זה יחזיר לך את הלבידו בתוך 24 שעות

אני לא רוצה להישתמש במילים חריפות אבל נראה שאתה קצת חסר אחריות

הפרגניל יחזיר לך בבת אחת את הלבידו (בתוך 24 שעות )

לדעתי אתה סובל מאטרופיה באשכים ובגלל זה הטיפול בנולבה וכלומיד כשל
דקה הוא משתק ציר מאוד מאוד חזק
עד שהביצים שלך לא יקבלו בעיטה רצינית במנות יפות של פרגניל, הכלומיד והנולבה לא יעזרו לך
שים לב שלא לוקחים פרגניל וכלומיד יחד

לא ממש לא

תכניס מנה של 1000 יחידות כל 5 ימים עד שהלבידו יחזור לך באופן מלא

אני בטוח שכבר לאחר 1000 יחידות אתה תרוץ כמו פר הרבעה אחרי כל פרגיה בשטח
להכניס במכה אחת 5000 יחידות יעשה לך תופעות לוואי

עיפות
כאבי ראש

אני נסיתי פעם 5000 יחידות במכה אחת וזה עשה לי בלגן

עצתי לך

יותר חשוב שתיקרא שוב את כל הנושא של הPCT ואת התפקיש של הפרגניל

תילמד באופן יותר מעמיק את הנושא של השבתת הציר
ואת הנושא שניקרא "לולאת LH "
הפרגניל מחקה את פקודת LH ועל ידי כך הוא מחזיר לפעילות תקינה את יצור הטסט

הפרגניל זאת החוליה הכי חשובה בביצוע PCT

ולא ברור לי למה החמצת את הנושא בצורה כל כך חדה ומוחשית

הייתה צריך דוסטינקס פעם ב5 ימים להוריד פרולקטין
כי לא לקחתה פרגניל הטסט לא חופשי ומנוצל לייצור זרע, האשכים עדיין לא קולטים את הlh
כך 10000iu במשך 10 ימים או לפי הפרוטוקול שיתנו לך פה, הפרגניל יחזיר את האשכים לתפקוד, אחר כך תשתמש בכלומיד ונולבדקס

מציע לך לעשות בדיקות דם לפני שאתה מתכוון לקחת פרגניל במינון כזה או אחר , אתה לא יכול לדעת מה הבעיה וזה די בעייתי לפתור אותה , תיגש לרופא משפחה תבקש לעשות בדיקות דם ל :
טסט טוטאל
טטט פריי
lh
fsh
פרולקטין
זה בגדול , מספיק שתיקח 1500 כל 3 ימים פרגניל זה יעזור אבל עצה שלי רק בדיקות דם לפני

מציע לך לעשות בדיקות דם לפני שאתה מתכוון לקחת פרגניל במינון כזה או אחר , אתה לא יכול לדעת מה הבעיה וזה די בעייתי לפתור אותה , תיגש לרופא משפחה תבקש לעשות בדיקות דם ל :
טסט טוטאל
טטט פריי
lh
fsh
פרולקטין
זה בגדול , מספיק שתיקח 1500 כל 3 ימים פרגניל זה יעזור אבל עצה שלי רק בדיקות דם לפני
שאדע אחת ולתמיד, מה השיטות דל פרגניל אחרי סייקל?

• פותח/ת השרשור
טסט טוטאל
טטט פריי
lh
fsh
פרולקטין
תודה! ומה לגבי נולבה וכלומיד אחרי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית