מידע שימוש ב HMG לשיקום ניסיון אישי

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
רציתי לשתף אותכם בנסיון שלי להעלות את ה FSH כמו להרבה אנשים שיש להם בעיות פריון לאלה שלא מצליחים להכנס להריון , אצלי כבר יש שינוי גם בבדיקות דם , כבר שנה שלא הצלחתי להשתקם מבחינת פריון , החלטתי שוב בייעוץ של @Tom לעשות פיסיטי עם hmg פרגניל וכלומיד , הפיסיטי היה כך :
hmg 150 איו 3 פעמים בשבוע
פרגניל 2500 איו פעמיים בשבוע
כלומיד 3 פעמים בשבוע 50מג
אני כבר נמצא בערך 3 שבועות בפיסיטי והבדיקה האחרונה נעשתה לפני כמה ימים
תשימו לב שיש עליה ב fsh
מצורף בדיקות דם חודשיים הפרש מבדיקה לבדיקה
כמובן שאמשיך לעדכן גם אם נקלט הריון
@יניב ריז

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 37 · צפיות: 279
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 206
נערך לאחרונה:
רציתי לשתף אותכם בנסיון שלי להעלות את ה FSH כמו להרבה אנשים שיש להם בעיות פריון לאלה שלא מצליחים להכנס להריון , אצלי כבר יש שינוי גם בבדיקות דם , כבר שנה שלא הצלחתי להשתקם מבחינת פריון , החלטתי שוב בייעוץ של @Tom לעשות פיסיטי עם hmg פרגניל וכלומיד , הפיסיטי היה כך :
מצורף בדיקות דם חודשיים הפרש
@יניב ריז
@LiorKim
שיהיה בהצלחה
מחכים לבשורות טובות 😃

• פותח/ת השרשור
תודה , אני חושב שהפוסט הזה יתרום הרבה לאנשים מאשר לנסות איזה סוג חדש של חומר או חברה . לעשות סייקל זה לא בעיה אבל להחזיר את הציר זאת כבר בעיה אחרת

תודה , אני חושב שהפוסט הזה יתרום הרבה לאנשים מאשר לנסות איזה סוג חדש של חומר או חברה . לעשות סייקל זה לא בעיה אבל להחזיר את הציר זאת כבר בעיה אחרת
זה פרוטוקול חזק!
בהצלחה גבר
אם אתה באמת רוצה לעזור לחברה פה
עדיף שתספר איזה סייקלים עשית שהביאו אותך למצב כזה.... בטח גם לא עשית PCT.... או שביצעת PCT חלקי

• פותח/ת השרשור
זה פרוטוקול חזק!
בהצלחה גבר
אם אתה באמת רוצה לעזור לחברה פה
עדיף שתספר איזה סייקלים עשית שהביאו אותך למצב כזה.... בטח גם לא עשית PCT.... או שביצעת PCT חלקי
כמובן שאני ידווח על הכל , עשיתי מלא סייקלים כמעט 6-7 שנים הרבה חומרים שילבתי חזקים כגון טרן וננדרולון לפעמים בלי פיסיטי ולפעמים הייתי לוקח פיסיטי , קיצר עשיתי סבטוחה גדולה . אבל כבר אני רואה עליה ב fsh אז אני רגוע

סיפוק רב על ההתקדמות והשפעת הפרוטוקול.
ראוי לציין שאת הפרוטוקול @יניב ריז מכיר והוא הוצג כמובן כחלק מאותו "אלגוריתם" למטרת פריון בקרב נפגעי שימוש בסטרואידים.

תשימו לב שיש עליה ב fsh
מצורף בדיקות דם חודשיים הפרש מבדיקה לבדיקה
@יניב ריז

רק סבלנות יקירי,
קח בחשבון שאם היית סטרילי לפני כן לגמרי תקופה של חצי שנה, יקח לך חצי שנה בערך עד ששוב יובשלו זרעונים על רמות FSH.
כלומר מהרגע שרמות ה-FSH מאוחזרות, אתה כבריכול להכניס להריון, כאשר הסיכוי גדל מעריכית מעל חודש 3 ואל תוך חודש 6 של הטיפול.
אני ממש מחזיק לך אצבעות
אני אופטימי מאוד.

הפרוטוקול הזה פועל על משתמשיי trt
אין שום סיבה שהוא יכשל
@יניב ריז לא טעיתי, נכון? 3:

לא מאמין שהטיפול יכשל. לרוב חוסר פוריות שניונית לסייקל, היא הפיכה. לוקח זמן לתקן, אך הפיכה.

• פותח/ת השרשור
רק סבלנות יקירי,
קח בחשבון שאם היית סטרילי לפני כן לגמרי תקופה של חצי שנה, יקח לך חצי שנה בערך עד ששוב יובשלו זרעונים על רמות FSH.
כלומר מהרגע שרמות ה-FSH מאוחזרות, אתה כבריכול להכניס להריון, כאשר הסיכוי גדל מעריכית מעל חודש 3 ואל תוך חודש 6 של הטיפול.

לא מאמין שהטיפול יכשל. לרוב חוסר פוריות שניונית לסייקל, היא הפיכה. לוקח זמן לתקן, אך הפיכה.
מה אתה אומר אבל על העלייה ב fsh לא ענית לי על זה

מה אתה אומר אבל על העלייה ב fsh לא ענית לי על זה

מה הכוונה מה אני אומר?
אתה לוקח כלומיד ו HMG, מה שבהכרח יעלה לך את רמות ה-FSH.
הרמה כרגע מספיק תקינה להתחיל להביא להבשלת זרעונים.
חשוב שתקח פרגניל כדי שגם רמות הטסט התוך אשכיות יהיו זמינות ל-ABP שתאי סרטולי שלך כרגע מפרישים כתגובה ל-FSH, ותוך 3-6 חודשים לא רואה סיבה שתהיה פורה פחות מכל אדם אקראי בריא אחר.

רק אחרי שתסיים את הטיפול, ובשעה טובה זוגתך תהרה, הייתי יורד מההכל ורק משאיר חודש כלומיד, ורואה מה קורה לרמות ההורמנליות כדי להגיע לאבחנה סופית.

אם תחת כלומיד בלבד-רמות ה-FSH ו-LH יהיו תקינות, אזי אין פגיעה מוחית בהיפופיזה. ותוכל להרות שוב הבמשך רק על כלומיד
אם תחת כלומיד, רמות ה-FSHו-LH לא יהיו מדידות, אז תהיה חייב פרגניל ו-HMG ותוכל לותר על כלומיד, עם אבחנה של נזק בהפופיזה.
ותצטרך לחזור על הטיפו כמה חודשים לפני כל ניסיון להרות.

כעת לא ניתן לדעת, מכיוון שה-LH שלך לא מדיד, אך ה-FSH שלך עלה.
זה יכול להיות כי יש פגם בהיפופיזה שלא מייצרת LH, או שזה בגלל המשוב השלילי שפרגניל מפעיל על ההפיופיזה ולכן היא למייצרת LH, ככה שעד שהפרגניל וה-HMG לא יוסרו, לא ניתן יהיה להגיע לאבחנה לגבי מה גרם לך לכל התסבוכת הזאת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה הכוונה מה אני אומר?
אתה לוקח כלומיד ו HMG, מה שבהכרח יעלה לך את רמות ה-FSH.
הרמה כרגע מספיק תקינה להתחיל להביא להבשלת זרעונים.
חשוב שתקח פרגניל כדי שגם רמות הטסט התוך אשכיות יהיו זמינות ל-ABP שתאי סרטולי שלך כרגע מפרישים כתגובה ל-FSH, ותוך 3-6 חודשים לא רואה סיבה שתהיה פורה פחות מכל אדם אקראי בריא אחר.

רק אחרי שתסיים את הטיפול, ובשעה טובה זוגתך תהרה, הייתי יורד מההכל ורק משאיר חודש כלומיד, ורואה מה קורה לרמות ההורמנליות כדי להגיע לאבחנה סופית.

אם תחת כלומיד בלבד-רמות ה-FSH ו-LH יהיו תקינות, אזי אין פגיעה מוחית בהיפופיזה. ותוכל להרות שוב הבמשך רק על כלומיד
אם תחת כלומיד, רמות ה-FSHו-LH לא יהיו מדידות, אז תהיה חייב פרגניל ו-HMG ותוכל לותר על כלומיד, עם אבחנה של נזק בהפופיזה.
ותצטרך לחזור על הטיפו כמה חודשים לפני כל ניסיון להרות.

כעת לא ניתן לדעת, מכיוון שה-LH שלך לא מדיד, אך ה-FSH שלך עלה.
זה יכול להיות כי יש פגם בהיפופיזה שלא מייצרת LH, או שזה בגלל המשוב השלילי שפרגניל מפעיל על ההפיופיזה ולכן היא למייצרת LH, ככה שעד שהפרגניל וה-HMG לא יוסרו, לא ניתן יהיה להגיע לאבחנה לגבי מה גרם לך לכל התסבוכת הזאת.
השאלה שלי אם יש מצב שה lh לא יעלה ורק ה fsh ישתפר , אתה חושב שתהיה הבשלה תקינה של זרעונים ?

השאלה שלי אם יש מצב שה lh לא יעלה ורק ה fsh ישתפר , אתה חושב שתהיה הבשלה תקינה של זרעונים ?

אתה מתבלבל, יש LH ויש פרגניל (HCG) שהוא מדמה את פעולת ה-LH, ולצורך כל ענין ודבר ביולוגי מחליף אותו, אך אינו נמדד בבדיקת דם, כי הוא לא LH טבעי, ומולקולרית הוא שונה לחלוטין.
LH מכיל עוד קבוצה פונקציונלית של 24 חומצות אמינו, שאין בפרגניל (HCG), כל יתר הקבוצות (אלפא וביתא) זהים.

ה-LH הטבעי שלך לא יחזור להיווצר כל עוד אתה על פרגניל, פרגניל משבית את ההיפויזה מלייצר LH, כי הוא מדמה אותו.
לא רק זאת, LH טבעי בעל זמן שרידות מחצית חיים של 20 דק' בדם, ולכן ההיפופיזה רגילה למשב LH כל פרק זמן דומה. בעוד זמן מחצית חיים של פרגניל או HCG הוא 30 שעות לערך.
ולכן הוא פשוט משתיק לחלוטין את ייצור ה-LH הטבעי בהיפופיזה.

ככה שהעדר LH בבדיקת הדם, רק מראה שרמות הפרגניל בדם שלך גבוהות מהרמה שהגוף היה מייצר לבדו, לכן אין ייצור LH עצמי, כשיש בדם אנאלוג שמסתובב, שזמן השרידות שלו ארוך פי 215 מזה של החומר הטבעי.

זאת בדיוק הסיבה שאין טעם לשלב פרגניל עם כלומיד, שכן הכלומיד אמנם יעלה GNRH, אך ההיפופיזה תפריש רק FSH ולא LH, ובכך אתה מוריד מיעילות המטרה של הכלומיד, בניסיון להחזיר ציר הורמונלי טבעי ושלם.

במקרה שלך, אתה לא מנסה להשיב ציר הורמונלי טבעי, אלא אתה אונס את המוח לייצר GNRH ע"י כלומיד, ההיפופיזה בתמורה מפרישה רק FSH, ואת ה-LH אתה מקבל ממקור סינטטי חיצוני.

עכשיו תשאל מדוע ההיפםופיזה לא מפסיקה לייצר FSH, שהרי גם אותו אתה מקבל ממקור חיצוני?
התשובה שההיפופיזה ממושבת שלילית לייצור FSH רק ע"י אינהבין, ואינהבין הוא תוצר של תאי סרטולי, לכן כן תראה עליה ב-FSH הן הטבעי והן החיצוני במקביל, שיתכנס לערך הנורמה ע"י מישוב של אינהיבין.

לעומת זאת, ה-LH ממשב את עצמו בצורה שלילית בליל מתווכים נוספים, ולכן הפרגניל ממשב שלילית את ההיפופיזה להפריש LH נוסף, כאשר יש מספיק פרגניל בדם.
ובגלל שפרגניל לא נמדד במעבדה כ-LH, תתקבל התמונה שה-LH שלך 0, וה-FSH שלך בנורמה.

כמובן שמביחנה פרקטית, האשכים שלך מרגישים גם את ה-FSH ממקור טבעי ומתיסוף חיצוני, וגם מרגישים את העליה בטסט התוך אשכי שהפרגניל מייצר, גם אם אינו LH טבעי.

אז מבחינתך, אתה כגרע הורמונלית תקין לעבודה.
תן כמה חודשים לזקיקים שלך להבשיל, תכניס להריון, תשמר זרע, ואז בשביל הספורט תפסיק את הזריקות, ותמשיך רק חודש נוסף כלומיד.
בחודש הזה תוכל לראות את רמות ה-LH עולות לנורמה וה-FSH נשאר בנורמה, ויתכן שיהיה מעל הנורמה מעט.

ואז תדע שאחרי שתסיים עם הכלומיד יש לך ציר הורמונלי מתפקד לכל החיים ללא תרופות.

אם תחת הטיפול בכלומיד עדין לא יעלה ה-LH, אז זה יהיה עדות חותכת לפגיעה ברגישות הרצפטורית של ההיפופיזה שלך, ואז טוב ששמרת זרע, שכן אחרת כל פעם שתרצה לההכניס להריון תצטרך לסייקל פרגניל 3 חודשים.

נערך לאחרונה:
גם אם תעלה את ה FSH לשמיים ז עדיין לא אומר שבזרע שלך יהיה איכותי להכניס מישהי להריון. אתה צריך בו זמנית לעשות בדיקת זרע ולבדוק את כמות הזרע, מהירות ותנועה (חומציות ושאר הדברים)..

• פותח/ת השרשור
גם אם תעלה את ה FSH לשמיים ז עדיין לא אומר שבזרע שלך יהיה איכותי להכניס מישהי להריון. אתה צריך בו זמנית לעשות בדיקת זרע ולבדוק את כמות הזרע, מהירות ותנועה (חומציות ושאר הדברים)..
כן זה אני יודע אני עושה גם בדיקות זרע וגם שם יש התאוששות בתנועתיות ובכמות
מה גם ששכחתי לציין שאנחנו כבר מטופלים אצל רופא פוריות ואנחנו כבר לפני הפרייה חוץ גופית , אז כשאוטוטו נתחיל עם ההפרייה המצב שלי יהיה עוד יותר טוב , אני מקווה רק שלא יהיה סיכון כי לפי מה שהבנתי לקיחת hmg מגביר את הסיכוי לתאומים וגם מסכן את האישה , מקווה שנכנס טבעי לפני ההפריה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית