עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה חבר'ה,
עוד משהו, ידוע לכם אם קורסים מסויימים של אבטחה מקנים פריוולגיות כלשהן? (תפקיד מעניין יותר, שכר גבוה יותר וכו)
תלוי במלא דברים, כל עבודת אבטחה היא שונה, גם בנתב"ג עצמו יש לך כמה מעגלי אבטחה שכל אחד מהם שונה בתנאים בשכר בהכשרה ובעבודה עצמה.
תוכל לפרט לי קצת ממה שידוע לך?
לך לעבודה מועדפת. כמעט כל עבודה שתמצא תשלם לך שכר מינימום ובעבודה מועדפת יש לך פוטנציאל אחרי 150 יום לקבל 10 אלף שקל.אני גם לפני שחרור...
איזה עבודות כדאי ללכת ?
מכירות שמעתי שיש בזה כסף טוב.
לך לעבודה מועדפת. כמעט כל עבודה שתמצא תשלם לך שכר מינימום ובעבודה מועדפת יש לך פוטנציאל אחרי 150 יום לקבל 10 אלף שקל.
זה יקח לך כחצי שנה אבל זה שווה את זה. בד"כ אפשרי למצוא עבודה בתחנת דלק למרות שאני לא בדיוק יודע איך לחפש (אני עבדתי במפעלים/מחסנים אבל זה חרא אלה אם אתה בחיטוב ומחפש עבודה אירובית שתשרוף מלא קלוריות).
יש לי חבר אחד שעובד במכירות. אפשרי להרוויח שם יותר אבל זה לא מה שנקרא "עבודה בטוחה". בכל מקרה אני לא התעסקתי בזה אז לא יכול להביא לך יותר מידע לצערי. אם אתה מחפש משהו בטוח שבסופו של דבר יביא לך עוד 10 אלף שקל מעבר לך על עבודה מועדפתהבנתי שבמכירות אני יכול לעשות הרבה יותר ממועדפת.
מה דעתך ?
יש לי חבר אחד שעובד במכירות. אפשרי להרוויח שם יותר אבל זה לא מה שנקרא "עבודה בטוחה". בכל מקרה אני לא התעסקתי בזה אז לא יכול להביא לך יותר מידע לצערי. אם אתה מחפש משהו בטוח שבסופו של דבר יביא לך עוד 10 אלף שקל מעבר לך על עבודה מועדפת
לא חושב שזה רלוונטי אליך כי הוא מאשדוד. אם האזור הזה רלוונטי אליך אני אתקשר אליו לברר.איפה החבר עובד אם אפשר לדעת ? אתה יודע מה השכר הממוצע שהוא עושה?
לא חושב שזה רלוונטי אליך כי הוא מאשדוד. אם האזור הזה רלוונטי אליך אני אתקשר אליו לברר.
אני אבדוק לך את זה אחזיר לך תשובה כשהוא יחזור אליי 😃לא רלוונטי כי אני קרית גתי...
בכל מקרה ייתכן ומדובר בחברה גדולה אז זה שונה.
אני אבדוק לך את זה אחזיר לך תשובה כשהוא יחזור אליי 😃