עבודה באבטחה, חוות דעת

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
בקרוב משתחרר מהצבא ומהצעות עבודה שקיבלתי הבנתי שבאבטחה יש כסף מעולה ותנאים מעולים (הציעו לי עבודה בנתב"ג שכוללת איסוף מהבית ושלוש ארוחות ביום).
אשמח אם מישהו שיתנסה יספר לי קצת על אופי העבודה ואם זה שווה, תודה:)

לא יודע לגבי נתב"ג אבל בגדול אבטחה זה היחס הכי טוב בין מה אתה עושה לכמה אתה מקבל.

בד"כ זה יותר כסף אם אתה מוכן לעמוד או להסתובב רוב המשמרת ואשכרה לעשות דברים, וקצת פחות כסף אם אתה יושב ומשחק במחשב נייד.

מהניסיון שלי עם חברות אבטחה - תעקוב טוב טוב אחרי תלושי המשכורת שלך חודש אחרי חודש כי הרבה מהם "טועים" בחישוב.

לא יודע בנוגע לאבטחה, אבל ילד מהכיתה שלי עבד בנתב״ג בטרקלין והרוויח הרבה מאוד כסף על כלום עבודה וכלום שעות.
בנתב״ג לפי מה שהבנתי יש תנאים די טובים.

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה,
עוד משהו, ידוע לכם אם קורסים מסויימים של אבטחה מקנים פריוולגיות כלשהן? (תפקיד מעניין יותר, שכר גבוה יותר וכו)

תודה חבר'ה,
עוד משהו, ידוע לכם אם קורסים מסויימים של אבטחה מקנים פריוולגיות כלשהן? (תפקיד מעניין יותר, שכר גבוה יותר וכו)

מעריך שאם תעשה קורס על נשק תקבל יותר שכר(אך בנוסף אל תשכח שתהיה מחויב אליהם לתקופה מסוימת)

תלוי במלא דברים, כל עבודת אבטחה היא שונה, גם בנתב"ג עצמו יש לך כמה מעגלי אבטחה שכל אחד מהם שונה בתנאים בשכר בהכשרה ובעבודה עצמה.

• פותח/ת השרשור
תלוי במלא דברים, כל עבודת אבטחה היא שונה, גם בנתב"ג עצמו יש לך כמה מעגלי אבטחה שכל אחד מהם שונה בתנאים בשכר בהכשרה ובעבודה עצמה.

תוכל לפרט לי קצת ממה שידוע לך?

תוכל לפרט לי קצת ממה שידוע לך?

מאמין שהוא מתכוון על ההבדלים למשל בין הבודקים בכניסות לטרמינל לבין המאבטחים הקרביים שעומדים באבטחת הכניסות של הרכבים לנתב"ג

אתה מבין ש-2 התפקידים שונים ומצריכים אנשים בעלי רמת רובאות ומקצועיות שונה.

נתב"ג יש כמה מסלולי אבטחה וביניהם יחידת שיקוף ובידוק, אבטחה של זקיפים (כניסה למבנים, מתחמים וכו'), סיור (רגלי ורכוב), יחידת צלפים, יחידת סמויים.

כמו שאמרו לך יש חלק מהתפקידים שדורשים קורס אחיד (אחד מהקורסים היותר רציניים, ארוכים, קשים ומשתלמים כלכלית שתעשה בקריירה שלך אחרי הצבא כמאבטח), יש כאלה שדורשים קורס חימוש (הכשרה על נשק-אקדח M4 וכו') והוא אורך שבוע-שבועיים, יש כאלה שמספיק ראיון קבלה..

השכר כמובן משתנה בהתאם ונע בין 26-44 ש"ח לשעה, לרוב.

נ.ב

משתלם לעבוד שם כי אתה מקבל די הרבה כסף, לא עושים בעיות עם תשלום על שעות נוספות, שבתות חגים וכד', אתה מקבל מההתחלה הפרשה לפנסיה, אוכל, הפסקות לפי החוק והכל כמו שצריך. (בניגוד להמון מקומות עבודה שמנצלים את זה שאתה צעיר ולא מבין מה מגיע לך)
לא משתלם אם אתה בראש לעשות שכונה או ללמוד בזמן המשמרת.. בודקים אותך כל המן, עושים תרגולים, הקפצות, ניסיונות חדירה מדומים ועוד דברים מבאסים.

תלוי במתקן שבו תעבוד..אני למשל עובד בפרקליטות ורוב היום אני משחק פינג פונג כיס. הכסף בהתאם.
אני אישית לא הייתי מתלהב מהנתב"ג או מהנמלים..אבל זה תלוי בך בתכלס

אני גם לפני שחרור...
איזה עבודות כדאי ללכת ?
מכירות שמעתי שיש בזה כסף טוב.

אני גם לפני שחרור...
איזה עבודות כדאי ללכת ?
מכירות שמעתי שיש בזה כסף טוב.
לך לעבודה מועדפת. כמעט כל עבודה שתמצא תשלם לך שכר מינימום ובעבודה מועדפת יש לך פוטנציאל אחרי 150 יום לקבל 10 אלף שקל.
זה יקח לך כחצי שנה אבל זה שווה את זה. בד"כ אפשרי למצוא עבודה בתחנת דלק למרות שאני לא בדיוק יודע איך לחפש (אני עבדתי במפעלים/מחסנים אבל זה חרא אלה אם אתה בחיטוב ומחפש עבודה אירובית שתשרוף מלא קלוריות).

לך לעבודה מועדפת. כמעט כל עבודה שתמצא תשלם לך שכר מינימום ובעבודה מועדפת יש לך פוטנציאל אחרי 150 יום לקבל 10 אלף שקל.
זה יקח לך כחצי שנה אבל זה שווה את זה. בד"כ אפשרי למצוא עבודה בתחנת דלק למרות שאני לא בדיוק יודע איך לחפש (אני עבדתי במפעלים/מחסנים אבל זה חרא אלה אם אתה בחיטוב ומחפש עבודה אירובית שתשרוף מלא קלוריות).

הבנתי שבמכירות אני יכול לעשות הרבה יותר ממועדפת.
מה דעתך ?

הבנתי שבמכירות אני יכול לעשות הרבה יותר ממועדפת.
מה דעתך ?
יש לי חבר אחד שעובד במכירות. אפשרי להרוויח שם יותר אבל זה לא מה שנקרא "עבודה בטוחה". בכל מקרה אני לא התעסקתי בזה אז לא יכול להביא לך יותר מידע לצערי. אם אתה מחפש משהו בטוח שבסופו של דבר יביא לך עוד 10 אלף שקל מעבר לך על עבודה מועדפת

יש לי חבר אחד שעובד במכירות. אפשרי להרוויח שם יותר אבל זה לא מה שנקרא "עבודה בטוחה". בכל מקרה אני לא התעסקתי בזה אז לא יכול להביא לך יותר מידע לצערי. אם אתה מחפש משהו בטוח שבסופו של דבר יביא לך עוד 10 אלף שקל מעבר לך על עבודה מועדפת

איפה החבר עובד אם אפשר לדעת ? אתה יודע מה השכר הממוצע שהוא עושה?

לא חושב שזה רלוונטי אליך כי הוא מאשדוד. אם האזור הזה רלוונטי אליך אני אתקשר אליו לברר.

לא רלוונטי כי אני קרית גתי...
בכל מקרה ייתכן ומדובר בחברה גדולה אז זה שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית