הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלפטופ החדש של אפל - סרטון אדיר

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
זה הולך להיות הלהיט הבא כמו מהסרט של היטלר: (רקע: אפל הוציאו מאקבוק איר (לפטופ) חדש עם מעבד חלש מאוד וחיבור אחד שהוא גם מטען וגם USB וגם כל השאר בחיבור אחד. מתאם עולה 79 דולר (משמע צריך לרכוש מתאם והם לא מביאים אותו אפילו בחינם - אי אפשר לחבר יותר ממכשיר אחד ל USB בו זמנית שזה עצוב. המחיר? $1300 בארה"ב, בטח באזור ה 9000-10000 ש"ח בישראל שזה אבסורד).

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר טוב:

לא כזה צחקתי אולי כי אין לנו מועדי ב' ורוב המבחנים לא עוברים את ה-50 דקות נטו ככה שאין לך זמן להתקע על שאלה שעתיים (אפילו לא 2 דקות כי יש בד"כ הרבה שאלות - רוב המבחנים גם מכילים חצי מהמבחן שאלות פתוחות עם תשובה "קצרה" (3-8 משפטים). המרצה גם חייב להיות במיקום שבו לוקחים את המבחן (משמע באותו האולם/כיתה/חדר/מה שזה לא יהיה).

לא כזה צחקתי אולי כי אין לנו מועדי ב' ורוב המבחנים לא עוברים את ה-50 דקות נטו ככה שאין לך זמן להתקע על שאלה שעתיים (אפילו לא 2 דקות כי יש בד"כ הרבה שאלות - רוב המבחנים גם מכילים חצי מהמבחן שאלות פתוחות עם תשובה "קצרה" (3-8 משפטים). המרצה גם חייב להיות במיקום שבו לוקחים את המבחן (משמע באותו האולם/כיתה/חדר/מה שזה לא יהיה).

שונה מאוד ממה שאני מכיר. הסרטון הזה זה בול מה שקורה בטכניון, כל סטודנט שהוא לא איזה מצטיין נשיא סדרתי יקרע מצחוק, מנסיון 😛

• פותח/ת השרשור
משה לא אמרת פעם שהלפטופ הכי כדאיי הוא המקבוק?
זה תלוי בשימוש והעדפות המשתמש. זה מכו לשאול מה הרכב הכי טוב? הרכב שאתה יכול להרשות לעצמך והכי נוח לשימוש שלך. כן אני אוהב מאקבוק אבל לא מה שמוזכר בסרטון אלא MacBook Pro - מה שמוזכר בסרטון זה מאקבוק AIR (או משהו מוזר כזה אחר שהם הוציאו ולא מובן בכלל)

חחחח בא לי לראות את הסרטון האמיתי על מה באמת הם צוחקים שמה...

זה תלוי בשימוש והעדפות המשתמש. זה מכו לשאול מה הרכב הכי טוב? הרכב שאתה יכול להרשות לעצמך והכי נוח לשימוש שלך. כן אני אוהב מאקבוק אבל לא מה שמוזכר בסרטון אלא MacBook Pro - מה שמוזכר בסרטון זה מאקבוק AIR (או משהו מוזר כזה אחר שהם הוציאו ולא מובן בכלל)

הכי נוח גם אם אין לי אייפון\אייפד להנסתנכרן איתם ובחיים לא היה לי שום דבר של אפל?

ואם אני קונה אותו בניו יורק, כמה בערך אני משלם חוץ מהמחיר הנקוב באתר? (מיסים וזה).

• פותח/ת השרשור
הכי נוח גם אם אין לי אייפון\אייפד להנסתנכרן איתם ובחיים לא היה לי שום דבר של אפל?

ואם אני קונה אותו בניו יורק, כמה בערך אני משלם חוץ מהמחיר הנקוב באתר? (מיסים וזה).
אם אתה הולך להשתמש בוורד בעברית אז לא הייתי קונה אפל

למה לעזאזל לקנות אפל במחיר הזה אם אפשר לקנות XPS13 ולהשאר עם עודף ליעוץ אישי?

אני ממש מרוצה מהמקבוק שלי. במיוחד מהמערכת. מי שרוצה לקנות, שיקנה בארהב, קנדה, הונג קונג וכו׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית