ייעוץ 2 שאלות לגבי תזונה

ofeksh61

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
אם רוב התזונה שלי מתבססת על סויה יהיה לי גינו?חלק אומרים כן חלק לא אם אפשר גם להביא ביסוס כי אני לא יודע כבר למה להאמין
שאלה שניה אם אני יאכל בארוחה אחת 80 גרם חלבון כמעט על בסיס קבע הכל ייספג קראיתי בקילוגרם על הקטע הזה אבל לא ממש הבנתי תודה לעונים:)

אתה מתבסס על מוצרי סויה בגלל טבעונות?
בכל מקרה, בסויה יש כמות לא קטנה של אסטורגן, ומעבר לעניין הגינו שאין לי דרך לדעת אם יהיה לך או לא, לא מומלץ לגברים לצרוך הרבה מוצרי סויה
(יותר אסטרוגן = פחות טסטוסטרון).
אם אתה טבעוני יש עוד הרבה דברים שאתה יכול לאכול כמו קטניות למיניהן, אגוזים וכל שאר החלבונים מהצומח.

• פותח/ת השרשור
נכון יש בסויה אסטרוגן אבל הוא פיטואסטרוגן שממה ששמעתי לא משפיע על בני אדם אני לא טבעוני אבל זהפאקינג 80 גרם חלבון ל100 גרם אז אתה יודע חחחח

נכון יש בסויה אסטרוגן אבל הוא פיטואסטרוגן שממה ששמעתי לא משפיע על בני אדם אני לא טבעוני אבל זהפאקינג 80 גרם חלבון ל100 גרם אז אתה יודע חחחח
לא מכיר את הסוגיה הזאת, אבל פרופיל חומצות האמינו של סויה לא משהו, ובכל מקרה הייתי ממליץ לך לצרוך חלבון מעוד מקורות.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את הסוגיה הזאת, אבל פרופיל חומצות האמינו של סויה לא משהו, ובכל מקרה הייתי ממליץ לך לצרוך חלבון מעוד מקורות.
אני לא מתכוון לחיות עלזה פשוט בימים שאני לא אוכל הרבה זה יכול לסגור לי תפינה ממה שאני יודע בילדרים טבעונים מתבסיים על tvp

אני לא מתכוון לחיות עלזה פשוט בימים שאני לא אוכל הרבה זה יכול לסגור לי תפינה ממה שאני יודע בילדרים טבעונים מתבסיים על tvp
לא מאמין שזה יגרום לג'ינו לטוח הארוך.אבל אף פעם לא בדקתי את זה..
דעתך?
@Moshe

• פותח/ת השרשור
לא מאמין שזה יגרום לג'ינו לטוח הארוך.אבל אף פעם לא בדקתי את זה..
דעתך?
@Moshe
אני מניח שאתה מכיר את בני רונן שהיה מתבסס על זה כל היום בתקופת הטבעונות שלו לא יודע אם הוא עוד טבעוני ואת אזולאי עומרי שגם אוכל אתזה הרבה

אם רוב התזונה שלי מתבססת על סויה יהיה לי גינו?
אי אפשר להגיד ש"יהיה" לך, אבל בכמויות גדולות של צריכת סויה יש כנראה סיכון מסויים לפתח גינקו. הנה דוגמא למישהו שנהג לשתות כמעט 3 ליטר חלב סויה ביום ופיתח רמות גבוהות של אסטרוגן בדם עם ירידה בליבידו וגם גינקו. אבל דווקא המקרה הזה מצוטט בכמה וכמה מקומות, מה שאומר שכנראה התופעה לא נפוצה במיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית