הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביטול מנוי לחדר כושר.

• פותח/ת השרשור Baraky
  • פורסם בתאריך
איך זה עובד?
עובד רע מאוד, חקיקה מטופשת.
ההחזר הכספי מבוסס על מחיר מופרך לחודש והודעת הביטול נכנסת לתוקף רק אחרי חודש. יוצא שאם אתה מבטל מנוי שנתי אחרי חודש, תקבל בחזרה ערך של 7-8 חודשים

אין לך למי למכור את המנוי? זה בד"כ יותר משתלם ואתה מאבד פחות

אם אני זוכר נכון זה הולך ככה:
נגיד ועשית מנוי שנתי, ואתה רוצה לעזוב לאחר 4 חודשים, אתה תקבל את הכסף על כל החודשים שבהם לא השתמשת עוד, אבל על כל חודש שבו היית אתה משלם קנס. אני לא זוכר בדיוק כמה הוא, אבל נגיד זה 50 ועברו 4 חודשים, אתה משלם 200 שקל ומקבל את שאר הכסף.

@Tamtamon הדבר הטיפשי שלא הגדירו מה התעריף לפיו מחשבים את ההחזר, אז אם קיבלת מחיר שנתי לפי 300 שקלים לחודש 3600 לשנה, המכון יכול להגיד שהמחיר לחודש בודד הוא 400 לחודש ואז אם תבטל אחרי 3 חודשים תקבל חזרה, 3600 פחות 3 כפול 400 והם יכולים גם לחייב אותך ב 4 חודשים.

@Tamtamon הדבר הטיפשי שלא הגדירו מה התעריף לפיו מחשבים את ההחזר, אז אם קיבלת מחיר שנתי לפי 300 שקלים לחודש 3600 לשנה, המכון יכול להגיד שהמחיר לחודש בודד הוא 400 לחודש ואז אם תבטל אחרי 3 חודשים תקבל חזרה, 3600 פחות 3 כפול 400 והם יכולים גם לחייב אותך ב 4 חודשים.
כן אני יודע שלא חסר מקרים כאלה, אני בהתחלה הופתעתי שעדיין קיים דבר כזה.

• פותח/ת השרשור
אם לא הגדירו לפי מה מחשבים את ההחזר.......אז ניתן להגיד גם שאין החזר?
החוק בעצם לא נותן כלום.....

אם לא הגדירו לפי מה מחשבים את ההחזר.......אז ניתן להגיד גם שאין החזר?
החוק בעצם לא נותן כלום.....
לא צריך להיות קיצוני, זה שיפור לעומת המצב הקודם ואני מניח שאם אתה משלם בפועל 300 לחודש והם יטענו שהתשלום לחישוב ההחזר הוא 1000 תוכל לתבוע.
השורה התחתונה היא לא להתפתות למבצעים שאתה לא צריך

או שפשוט תעשה באלגן בחדר כושר, המאמנים יתחילו להעיר לך מלא, לך לקבלה תגיד נשבר הזין מהמאמנים לא נותנים להתאמן, תבטלו לי חינם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית