עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עובד רע מאוד, חקיקה מטופשת.איך זה עובד?
כן אני יודע שלא חסר מקרים כאלה, אני בהתחלה הופתעתי שעדיין קיים דבר כזה.@Tamtamon הדבר הטיפשי שלא הגדירו מה התעריף לפיו מחשבים את ההחזר, אז אם קיבלת מחיר שנתי לפי 300 שקלים לחודש 3600 לשנה, המכון יכול להגיד שהמחיר לחודש בודד הוא 400 לחודש ואז אם תבטל אחרי 3 חודשים תקבל חזרה, 3600 פחות 3 כפול 400 והם יכולים גם לחייב אותך ב 4 חודשים.
אם לא הגדירו לפי מה מחשבים את ההחזר.......אז ניתן להגיד גם שאין החזר?@Tamtamon הדבר הטיפשי שלא הגדירו מה התעריף לפיו מחשבים את ההחזר, אז אם קיבלת מחיר שנתי לפי 300 שקלים לחודש 3600 לשנה, המכון יכול להגיד שהמחיר לחודש בודד הוא 400 לחודש ואז אם תבטל אחרי 3 חודשים תקבל חזרה, 3600 פחות 3 כפול 400 והם יכולים גם לחייב אותך ב 4 חודשים.
לא צריך להיות קיצוני, זה שיפור לעומת המצב הקודם ואני מניח שאם אתה משלם בפועל 300 לחודש והם יטענו שהתשלום לחישוב ההחזר הוא 1000 תוכל לתבוע.אם לא הגדירו לפי מה מחשבים את ההחזר.......אז ניתן להגיד גם שאין החזר?
החוק בעצם לא נותן כלום.....
@the Raccoonאו שפשוט תעשה באלגן בחדר כושר, המאמנים יתחילו להעיר לך מלא, לך לקבלה תגיד נשבר הזין מהמאמנים לא נותנים להתאמן, תבטלו לי חינם
זה בטוח מה שקרה לו וגם קרה לי.
ואם זה לא עובד,אתה תמיד יכול להשתין על הפקידה או להטיל גוש חם על הדלפקדפוק תדדליפט ברצפה חזק ותגיד שככה אתה מתאמן. לא תשרוד שם יותר מכמה ימים
אפשר לשלב צרחות ושפת גוף אלימה
לפקידה יש לי תכניות אחרות............ 😃ואם זה לא עובד,אתה תמיד יכול להשתין על הפקידה או להטיל גוש חם על הדלפק