הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לתחרות של נאבא - מתחרים

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
מישהו יודע מי מהרציניים מתחרה בנאבא?
הרי סטס לא מתחרה שמה, יוני האנה היה פצוע ורק חזר להתאמן לא מזמן.

יש לי תחושה שהתחרות לא תהיה כ"כ מעניינת.

מישהו יודע מי מהרציניים מתחרה בנאבא?
הרי סטס לא מתחרה שמה, יוני האנה היה פצוע ורק חזר להתאמן לא מזמן.

יש לי תחושה שהתחרות לא תהיה כ"כ מעניינת.

אם יש נקודה אחת לזכות נאבב"א, הוא שהארגון מראה כוונות רציניות. הם הראשונים (בתחילת המאה הזו) שמארגנים תחרות עם פרס כספי ונקווה שירימו מופע טוב.

אין לי מושג מי יתחרה שם. אני כן יודע שנוצרו פערים בין מתחרים של שני הארגונים, המסתובבים בפורומים שונים. מקווה שלא ייפך דם ביום חמישי הקרוב ...

בנאבא הולכים לעלות קרוב ל-60 מתחרים ומתחרות. יום שבת האיתי ב-IFBB היה בלחץ 30 מתחרים . אז בטוח שהולך להיות יותר טוב בנאבא.(יש כמה אנשים חדשים שעוד לא היו על במה בארץ שנראים טוב)
יש כמה חברה שאני מכיר טוב שיעלו בנוער וגם במשקל הכבד,ובעוד כמה קטגוריות.יש גם יותר נשים לאומת שנה שהעברה.
סטס לא מתחרה הוא מתכונן עכשיו ליונברס בחו'ל הוא רק יעשה הופעת אורח בתחרות.
אני יגיע כמו בכל שנה.

אין לי מושג מי יתחרה שם. אני כן יודע שנוצרו פערים בין מתחרים של שני הארגונים, המסתובבים בפורומים שונים. מקווה שלא ייפך דם ביום חמישי הקרוב ...
איזה דם על מה אתה מדבר?הכל הצגות......
כמו בכל שנה יש כמה שיקבלו כמה פצצות לא יותר מזה.

בנאבא הולכים לעלות קרוב ל-60 מתחרים ומתחרות. יום שבת האיתי ב-IFBB היה בלחץ 30 מתחרים . אז בטוח שהולך להיות יותר טוב בנאבא.(יש כמה אנשים חדשים שעוד לא היו על במה בארץ שנראים טוב)
יש כמה חברה שאני מכיר טוב שיעלו בנוער וגם במשקל הכבד,ובעוד כמה קטגוריות.יש גם יותר נשים לאומת שנה שהעברה.
סטס לא מתחרה הוא מתכונן עכשיו ליונברס בחו'ל הוא רק יעשה הופעת אורח בתחרות.
אני יגיע כמו בכל שנה.

נאבב"א נותנת הצגה טובה מ-IFBB, הוכח!

יש אומדן שיסביר את המשפט: "יש גם יותר נשים לאומת שנה שהעברה."?

כמו תמיד מהרציניים לדעתי ידפקו הופעה יהודה בן נעים, גדי טרוני, יוסי אדרי, אעדל חאג', איתי בושארי שהתקדם מפיטנס ל 75 ק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית