הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעונין להתחיל באימונים.

• פותח/ת השרשור numnu.
  • פורסם בתאריך

numnu.

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
-14
30
1
כעיקרון אני מעונין להתחיל בהגדלת השריר. (גב, ידיים, חזה). כמובן שכמו כול המתלהבים אני מעונין בקוביות בבטן.

יש לי ביטנונה קטנה ואני מעונין להוריד אותה, אך אני לא יודע איך.

אני מבקש עזרה כי אין לי מוסג בשיט איך להתחיל.
מתחילים בהורדת שומן (להוריד תבטן?) או ישר בכוח? כמה כול תרגיל ואיזה תרגילים לעשות? כמה לעשות כול תרגיל? מה זמן מנוחה בין כול תרגיל וכול סט?

תודה לעוזרים 😃

אהלן,

קודם תצטרך לפרט על מה אתה רוצה להשיג כרגע(יותר חשוב לחטב את האחוז שומן? לעלות במאסת שריר? כמה אתה שוקל/מה הגובה שלך? אתה מנוי חדש/לראשונה בחדר כושר?)

בנוסף מומלץ להיכנס לפינת המאמרים, הנה מספר מאמרים רלוונטיים שכדאי שתקרא לפני שתשאל שאלות וכדי שתבין מי נגד מי(תזונה, חיטוב ותוכניות אימון):

https://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

• פותח/ת השרשור
האמת שחשבתי להתאמן בחוץ. בלי חדר כושר. זו בעיה?
אני גם לא יודע איפו להתחיל. מה עדיף?

אימונים בחוץ כמעט ולא יגדילו לך את השריר כי למען הגדלת שריר דרושה עבודה עם התנגדות. יש גבול בין כמה התנגדות אתה יכול לקבל במשקל גוף ולכן ההמלצה הגורפת היא להרשם לחדר כושר, ובמידה וממש ממש לא אפשרי, לקנות ציוד לבית (שזה גם לא יביא לתוצאות טובות כל כך אבל יותר טוב מאימוני רחוב למטרת הגדלת מסת שריר).

ממליץ לך לחשוב על זה ולהגיע להחלטה אם אתה מעוניין לראות תוצאות אמיתיות ולהרשם לחדר כושר או להתאמן ברחוב/בבית ולראות מאט תוצאות. נעזור לך בהתאם לתשובה שלך. (שוב, ממליץ מאוד להרשם לחדר כושר, התוצאות שתשיג מאימונים בחד"כ זה שמים וארץ לאומת אימונים ברחוב/בבית)

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. זו בעיה, אני כרגע חיי בקיבוץ ו אני 3 חודשים לפני צבא. כניראה שאני יצתרך לוותר אל מסה (לבנתים).
אולי אפשר להוריד בטן ב 3 חודשים? ואפילו להיכנס לכושר לקראת צבא?

• פותח/ת השרשור
הקפצה?
יש אפשרות להוריד בטן ללא מכון כושר?

הקפצה?
יש אפשרות להוריד בטן ללא מכון כושר?
מה אתה מתכוון בטן?
לפי מה שנראה לי אתה מתכוון להורדת אחוז שומן באיזור הבטן, וזה אפשרי, רק תקפיד על תזונה נכונה עם מינוס קלורי ויהיה בסדר, בקשר לכושר תתחיל לרוץ תעשה מתח בשביל כוח בסיסי לקראת הצבא שיכבות שמיכה מקבילים כפיפות בטן. כל מה שאתה יכול אם אין לך חדר כושר או ציוד ביתי.
בכל מקרה, ההצעה שלי זה להכנס לאינטרנט ולעשות חיפוש על סטריט וורקאוט, אין לי שום ידע בתחום אבל אני מכיר אנשים שהתחזקו ואפילו התנפחו לא מעט. הכל זה עניין של ניסוי וטעיה, תנסה ותראה איך ילך. בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
מה אתה מתכוון בטן?
לפי מה שנראה לי אתה מתכוון להורדת אחוז שומן באיזור הבטן, וזה אפשרי, רק תקפיד על תזונה נכונה עם מינוס קלורי ויהיה בסדר, בקשר לכושר תתחיל לרוץ תעשה מתח בשביל כוח בסיסי לקראת הצבא שיכבות שמיכה מקבילים כפיפות בטן. כל מה שאתה יכול אם אין לך חדר כושר או ציוד ביתי.
בכל מקרה, ההצעה שלי זה להכנס לאינטרנט ולעשות חיפוש על סטריט וורקאוט, אין לי שום ידע בתחום אבל אני מכיר אנשים שהתחזקו ואפילו התנפחו לא מעט. הכל זה עניין של ניסוי וטעיה, תנסה ותראה איך ילך. בהצלחה 😃

ניראה אני יעשה סטים של שכיבות סמיחה כפיפות בטן מתח ומקבילים. + ריצות.

אחשב שאלה של סטים וזמני מנוחה.

Back
למעלה תחתית