ייעוץ ארוחות לא לפי המתוכנן

SashaxdZ

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני לא מצליח לשמור על תפריט כי ההורים תמיד מכינים אוכל שלא רק לי מתאים אלה בכללי לבית .

אז אפשר להגיד אני אוכל כל דבר (כמובן בריא) כל שעתיים , אבל תמיד זה משהו אחר האם זה מה שגורם לי לא לעלות במסה?

נ.ב הגנטיקה במשפחה ההורים היו רזים כמוני (מטר 1.87 משקל 75 :-( ) עד גיל 25+ ורק אז התחילו לעלות במשקל. (אם זה עוזר 😃 ) .

כן אבל זה גם בעיה גדולה לספור את כל הקלוריות והפחמימות במצב הזה

תשנה את הגישה של בעיה,הגיוון הזה זה דבר טוב.
תבדוק במהלך היום את הערכים של מה שאכלת עד אותו רגע ותראה מה חסר לך.

אתה במסה תטחןןןןן
את האמת שבאמת לספור קלוריות במצב שלך זה בזבוז פשוט תאכל הרבה ומהכל (אוכל בריא ...תירגעו)

• פותח/ת השרשור
תתחיל להכין אוכל לעצמך.

הבעיה שאני לא יכול להגיד להורים שלי תיקנו בנוסף לאוכל שאתם לקחתם עוד אוכל משלי רק כי אני רוצה את זה כי בעיקרון עוד אוכל זה עוד כסף ....וכן יש בעיה כספית קטנה בבית ...

הבעיה שאני לא יכול להגיד להורים שלי תיקנו בנוסף לאוכל שאתם לקחתם עוד אוכל משלי רק כי אני רוצה את זה כי בעיקרון עוד אוכל זה עוד כסף ....וכן יש בעיה כספית קטנה בבית ...
-הבנתי.אם זו הבעיה נראה באמת שיש לך אמצעים קצת בעייתים לתחום.
-נסה לעשות את מה שאתה יכול ונסה לשים דגש אל דברים זולים ומזינים (סתם לדוג' - חזה עוף שלם,ביצים)
-תוכל גם לקנות לך אבקת חלבון שיהיה לך להשלמת ערכים .

*סתם שאלה..מה הכוונה שלך ב"דברים מזינים" ?כי יש מצב שהדברים ה"מזינים"האלו סתם יקרים ודורשים הוצאה גדולה שעדיף להשקיע במקום אחר..
לדוג': 4-5 יוגורטים,שאנשים מגדירים כ"מזין" משום מה,עולה לי כמו קילו של חזה עוף.
הבנת את הנק'? לכן בוא תגדיר לי מה מזין לדעתך שאתה אוכל ואולי ביחד,נוכל למצוא דרך לצמצום.

• פותח/ת השרשור
-הבנתי.אם זו הבעיה נראה באמת שיש לך אמצעים קצת בעייתים לתחום.
-נסה לעשות את מה שאתה יכול ונסה לשים דגש אל דברים זולים ומזינים (סתם לדוג' - חזה עוף שלם,ביצים)
-תוכל גם לקנות לך אבקת חלבון שיהיה לך להשלמת ערכים .

*סתם שאלה..מה הכוונה שלך ב"דברים מזינים" ?כי יש מצב שהדברים ה"מזינים"האלו סתם יקרים ודורשים הוצאה גדולה שעדיף להשקיע במקום אחר..
לדוג': 4-5 יוגורטים,שאנשים מגדירים כ"מזין" משום מה,עולה לי כמו קילו של חזה עוף.
הבנת את הנק'? לכן בוא תגדיר לי מה מזין לדעתך שאתה אוכל ואולי ביחד,נוכל למצוא דרך לצמצום.

בעיקר ירקות , עוף, ביצים , פסטה, ומוצרי חלב כמו קוטג׳ גבינות וחלב

הבנתי.
אז קודם כל את הכמות של הקוטג' אפשר להוריד,זה יחסית יקר יותר מהשאר לעומת מה שזה יתן לך.
גם גבינה לבנה לדעתי.
אלו העצות היחידות שאני יכול לתת ממה שאתה אומר לי...
את כל מה שהיה לי לומר כבר אמרתי ומקווה שזה יעזור לך.
כל מה שתצטרך חופשי תשאל

• פותח/ת השרשור
הבנתי.
אז קודם כל את הכמות של הקוטג' אפשר להוריד,זה יחסית יקר יותר מהשאר לעומת מה שזה יתן לך.
גם גבינה לבנה לדעתי.
אלו העצות היחידות שאני יכול לתת ממה שאתה אומר לי...
את כל מה שהיה לי לומר כבר אמרתי ומקווה שזה יעזור לך.
כל מה שתצטרך חופשי תשאל

אוקיי תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית