ייעוץ תוכנית SS , שאלה לגבי המשקלים

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, אני מתאמן מתחיל, בן 24 שוקל 71 גובה 1.71 , וכרגע מתאמן בתוכנית הSS.
התקדמתי לפי התוכנית במשקלים וכרגע אני בסקוואט במשקל 56 ק"ג(משקל עם מוט) ואני במצב שכבר קשה לי מאוד להוסיף עוד משקל.
השאלה שלי אם זה בסדר לעשות במשקל כזה ריסט? יכול להיות שבגלל הנתונים שלי וגם כי אני מתאמן מתחיל אז בגלל זה קשה? או שפשוט אני לא אוכל טוב ולא מגיע לערכים שאני צריך? לגבי התזונה בעיקרון אני מגיע לערכים אבל מודה שלפעמים יש ימים שאני לא מגיע עד הסוף..

תודה למי שיעזור!

היי ניב

56 ק"ג על משקל של 71 זה די נמוך ביחס להתקדמות הנורמטיבית בתוכנית.
מה הם משקלי ההתחלה שלך? כמה זמן אתה בתוכנית?
איך התזונה והשינה?

במשקל הזה לא אמור להיות קשה. ממליץ לצלם סרטון טכניקה ולהעלות לפה שנוכל לראות איך אתה מבצע את התנועה

• פותח/ת השרשור
היי ניב

56 ק"ג על משקל של 71 זה די נמוך ביחס להתקדמות הנורמטיבית בתוכנית.
מה הם משקלי ההתחלה שלך? כמה זמן אתה בתוכנית?
איך התזונה והשינה?
בעיקרון בגלל שאני די מתחיל התחלתי ממש ממשקל נמוך מאיזה 15 ק"ג בסקוואט, התחלתי את התוכנית בערך לפני שלוש שבועות וחצי..
לגבי התזונה, אני מגיע לערכים היומיים שלי כל יום אבל יש ימים(בדרך כלל שישי שבת) שאני לא מגיע לפעמים..
עוד משהו שרציתי להבין, איך אתה יודע ש56 על משקל 71 זה נמוך? יש איזשהי שיטה לדעת? ואם זה נמוך למשקל 71 אז מה המשקל ההממוצע שאני אמור להרגיש קושי ?

תודה.

בעיקרון בגלל שאני די מתחיל התחלתי ממש ממשקל נמוך מאיזה 15 ק"ג בסקוואט, התחלתי את התוכנית בערך לפני שלוש שבועות וחצי..
15 ק"ג? התחלת עם מוט לא אולימפי ריק?
40 ק"ג ב 3 וחצי שבועות זה לא מעט, באופן כללי.

עוד משהו שרציתי להבין, איך אתה יודע ש56 על משקל 71 זה נמוך? יש איזשהי שיטה לדעת? ואם זה נמוך למשקל 71 אז מה המשקל ההממוצע שאני אמור להרגיש קושי ?
כאן תוכל למצוא את המשקלים ובהתאם את הרמה שלך - לפי קטגוריות של סוג התרגיל.

http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.htm

• פותח/ת השרשור
15 ק"ג? התחלת עם מוט לא אולימפי ריק?
40 ק"ג ב 3 וחצי שבועות זה לא מעט, באופן כללי.

כאן תוכל למצוא את המשקלים ובהתאם את הרמה שלך - לפי קטגוריות של סוג התרגיל.

http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.htm

יש לי מוט אולימפי ששוקל 6 וחצי קילו בערך הוא פשוט יותר קצר מהמוט הארוך, והתחלתי בעיקרון ממשקל 15 כי לפי המדריך שקראתי רשום שמתחילים באימון הראשון צריך להתקדם במשקל עד שהמרגישים איזשהו קושי וזה המשקל לאימון הראשון, התחיל להיות לי קושי במשקל ה15..

לגבי האתר, נכנסתי לסקוואט והמשקל גוף של בנאדם מתחיל מ114 ק"ג.. איך בודקים?

יש לי מוט אולימפי ששוקל 6 וחצי קילו בערך הוא פשוט יותר קצר מהמוט הארוך, והתחלתי בעיקרון ממשקל 15 כי לפי המדריך שקראתי רשום שמתחילים באימון הראשון צריך להתקדם במשקל עד שהמרגישים איזשהו קושי וזה המשקל לאימון הראשון, התחיל להיות לי קושי במשקל ה15..

לגבי האתר, נכנסתי לסקוואט והמשקל גוף של בנאדם מתחיל מ114 ק"ג.. איך בודקים?
זה ככל הנראה בפאונדס ולא ק"ג.
תכפיל את זה ב 0.45

היי ניב,
בתור מישהו שעשה SS בעבר, אני יכול להגיד לך שהרבה פעמים אתה מגיע לנקודת תקיעה , ואתה מעריך שאולי במקסימום תצליח להוסיף עוד קצת עם הזמן. מה שיפה בתוכנית, ושנשמע בהתחלה לא היגיוני, אבל בהחלט קורה - זה שאחרי איזה חודש, אתה לא מאמין שלפני חודש חשבת שהמשקל שעשית יהיה פחות או יותר המקסימום שאתה מסוגל.
אני יגיד לך שבאופן אישי, הייתי בטוח ש 65-70 ק"ג הם המקסימום עבורי. ולא הרבה זמן אחרי, כבר נגסתי ב-100 ק"ג.

אתן לך 3 טיפים:
1. תדאג שיהיו לך נעליים עם סוליה שטוחה (כמו אולסטאר) - בסקוואט זה ממש עוזר, וגם יותר בטיחותי מנעלי ריצה וכו'.
2. שמור על חוקי התוכנית. תוודא שאתה אוכל ויושן כמו שצריך. רק במידה ולא הצלחת 3 פעמים רצוף את המשקל, תעשה ריסט. ואתה לא חייב להעלות 5 ק"ג מאימון לאימון - גם 2.5 ק"ג זה יפה.
3. תתמיד!

אם תעשה את הנ"ל, אתה תראה שאתה מתקדם, ועם הזמן תראה תוצאות
ולנושא פרופורציות, אתן לך את התשובה שקיבלתי בעבר.
אל תעזוב את SS עד ש:
1. יש לך סקוואט של פי 1.5 ממשקל גוף
2. יש לך דדליפט של פי 1.8 ממשקל גוף.

אתה תראה לבד, שכשתהיה באיזור המשקלים הללו, יהיה לך קשה להתקדם בתוכנית כמו SS. עד אז בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זה ככל הנראה בפאונדס ולא ק"ג.
תכפיל את זה ב 0.45
רשום שם שבסקוואט אדם שלא מאומן אמור להגיע ל110 ק"ג.. זה הגיוני??

היי ניב,
בתור מישהו שעשה SS בעבר, אני יכול להגיד לך שהרבה פעמים אתה מגיע לנקודת תקיעה , ואתה מעריך שאולי במקסימום תצליח להוסיף עוד קצת עם הזמן. מה שיפה בתוכנית, ושנשמע בהתחלה לא היגיוני, אבל בהחלט קורה - זה שאחרי איזה חודש, אתה לא מאמין שלפני חודש חשבת שהמשקל שעשית יהיה פחות או יותר המקסימום שאתה מסוגל.
אני יגיד לך שבאופן אישי, הייתי בטוח ש 65-70 ק"ג הם המקסימום עבורי. ולא הרבה זמן אחרי, כבר נגסתי ב-100 ק"ג.

אתן לך 3 טיפים:
1. תדאג שיהיו לך נעליים עם סוליה שטוחה (כמו אולסטאר) - בסקוואט זה ממש עוזר, וגם יותר בטיחותי מנעלי ריצה וכו'.
2. שמור על חוקי התוכנית. תוודא שאתה אוכל ויושן כמו שצריך. רק במידה ולא הצלחת 3 פעמים רצוף את המשקל, תעשה ריסט. ואתה לא חייב להעלות 5 ק"ג מאימון לאימון - גם 2.5 ק"ג זה יפה.
3. תתמיד!

אם תעשה את הנ"ל, אתה תראה שאתה מתקדם, ועם הזמן תראה תוצאות
ולנושא פרופורציות, אתן לך את התשובה שקיבלתי בעבר.
אל תעזוב את SS עד ש:
1. יש לך סקוואט של פי 1.5 ממשקל גוף
2. יש לך דדליפט של פי 1.8 ממשקל גוף.

אתה תראה לבד, שכשתהיה באיזור המשקלים הללו, יהיה לך קשה להתקדם בתוכנית כמו SS. עד אז בהצלחה.

תודה אחי, עזר לי מאוד.

רשום שם שבסקוואט אדם שלא מאומן אמור להגיע ל110 ק"ג.. זה הגיוני??

אני לא יודע על מה אתה מדבר.
כבר אמרתי לך - המשקלים בפאונד.

אדם ששוקל 74 ק"ג לצורך העניין אמור להצליח להרים 50 ק"ג. ככוח מינימלי.
לא 110 ק"ג, 110 פאונד!

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע על מה אתה מדבר.
כבר אמרתי לך - המשקלים בפאונד.

אדם ששוקל 74 ק"ג לצורך העניין אמור להצליח להרים 50 ק"ג. ככוח מינימלי.
לא 110 ק"ג, 110 פאונד!
חח מצטער, עכשיו הבנתי אותך.
אז בעצם אם רשום לי 50 ק"ג על Untrained, זה אומר שזה המשקל המינימילי שאמור להגיע אליו משהו שלא מאומן? כאילו לפי מה אני מסתכל אם אני רוצה לדעת כמה אני יכול להגיע? לפי הטירון או הביניים?

חח מצטער, עכשיו הבנתי אותך.
אז בעצם אם רשום לי 50 ק"ג על Untrained, זה אומר שזה המשקל המינימילי שאמור להגיע אליו משהו שלא מאומן? כאילו לפי מה אני מסתכל אם אני רוצה לדעת כמה אני יכול להגיע? לפי הטירון או הביניים?
זה לא כדי לבדוק מה הפוטנציאל העתידי שלך, זה כדי לבדוק היכן אתה נמצא כרגע.

כמו כן,
שים לב שהטבלה מיועדת לאנשים אשר עברו את גיל 18.

(לא בדקתי את הגיל שלך)

כמו כן,

(לא בדקתי את הגיל שלך)
עחי! אני ADVANCED.

• פותח/ת השרשור

כמו כן,

(לא בדקתי את הגיל שלך)
חח אני בן 24.. מצטער על החפירה עדיין לא הבנתי משהו, הטבלה מראה איפה אני נמצא עכשיו, אבל אני רוצה לדעת כמה אני (אחד ששוקל 71 וגובה 1.71) יכול להגיע בתור פוטניצאל עתידי, כי אני מתאר לעצמי שאדם ששוקל יותר וגבוה יותר ממני יכול להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים

חח אני בן 24.. מצטער על החפירה עדיין לא הבנתי משהו, הטבלה מראה איפה אני נמצא עכשיו, אבל אני רוצה לדעת כמה אני (אחד ששוקל 71 וגובה 1.71) יכול להגיע בתור פוטניצאל עתידי, כי אני מתאר לעצמי שאדם ששוקל יותר וגבוה יותר ממני יכול להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים
תתחיל בלהגיע לפי 1.5 ממשקל הגוף שלך 😉

זה תלוי בהרבה דברים, אבל אם תסתכל בצד הימני של הטבלה תראה את משקלי העבודה הממוצעים של האתלטים המתחרים במשקל גוף שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית