עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל בבילדינג הטווח חזרות גבוה יותר אז קשה יותר לשמור על טכניקה, זה לפחות מה שאני קראתי פה כמה פעמים, אז בטווחי חזרות של 10+ הסיכון להיפצע גדול יותרלדעתי ההבדל בין פאוורליפטינג לבילדינג הוא שבילדינג פשוט כואב, כשאתה בא במטרת פאוורליפטינג בלבד אתה בא רק בשביל להרים כבד, חזרות נמוכות וכמה שיותר משקל.
מצד שני, בילדינג פחות מתמקד במשקל אבל הוא מתמקד בחזרות גבוהות וכמה שיותר להתיש את השריר ולהגיע עד כשל/ כמעט כשל ופשוט לעייף לגמרי את השריר, בגלל זה בילדינג יותר מעייפת פיזית.
אבל, מבחינה מנטלית, כשאתה יודע שאתה צריך לעשות דדליפט 60 קילו או דדליפט 200 קילו, מנטלית זה יותר קשה כי במחשבה שלך אתה פשוט בא להרים,
מבחינת פציעות, אם אתה לא מתאמן כמו שצריך שניהם יכולים לפגוע במידה שווה, אבל במידה ומתאמנים כמו שצריך, בפאוורליפטינג יש יותר סיכוי לפציעה, כי אתה כל הזמן עולה במשקלים ומרים כבד, ובבילדינג, במידה ואתה לא דושבג שחושה שהוא יכול להקפיץ משקלים סתם, יש פחות סיכון כי אתה עובד לאט ובטוח.
אם אתה עובד עם משקל שמתאים ל 10+ חזרות אין סיבה שזה יקרה, אולי רק אם כבר תתעייף.אבל בבילדינג הטווח חזרות גבוה יותר אז קשה יותר לשמור על טכניקה, זה לפחות מה שאני קראתי פה כמה פעמים, אז בטווחי חזרות של 10+ הסיכון להיפצע גדול יותר
אז אם אני עושה 5 חזרות המשקל לא אמור להתאים לזה? תנסה 5 חזרות עם משקל מקסימלי בבנץ' ותנסה 10 חזרות עם משקל מקסימלי בבנץ'.אם אתה עובד עם משקל שמתאים ל 10+ חזרות אין סיבה שזה יקרה, אולי רק אם כבר תתעייף.
10 סטים של 10 חזרות בסקוואט זה לא קשה?מה קשה ב GVT ?
עם 50 אחוז מהשיא שלך או כמה שזה לא יהיה בGVT10 סטים של 10 חזרות בסקוואט זה לא קשה?
אם התוכנית אומרת שהמנוחה אמורה להיות 90 שניות בלבד בין סט לסט אז זה כן מאוד מעייף ומאוד קשה.עם 50 אחוז מהשיא שלך או כמה שזה לא יהיה בGVT
לא כל כך
אני גם ככה בדרך כלל נח 60-90 שניות בין הסטיםאם התוכנית אומרת שהמנוחה אמורה להיות 90 שניות בלבד בין סט לסט אז זה כן מאוד מעייף ומאוד קשה.
לא יפה, כל אחד ומה שהוא אוהב.לדעתי בודיבילדינג.. כי לובשים תחתוני חוטיני ורודים, עולים לבמה ואז מקבלים זין בתחת, זה נראה לי ממש כואב... אז עדיף ליפטינג
לא ביקשתי תגובות לא מכבדות שפתחתי את השרשור.לדעתי בודיבילדינג.. כי לובשים תחתוני חוטיני ורודים, עולים לבמה ואז מקבלים זין בתחת, זה נראה לי ממש כואב... אז עדיף ליפטינג
יצא לך פעם להיכנס לסט סקוואט עם משקל שלא רחוק מדי מהשיא שלך, נניח 80%, לעשות חמישייה, ליפול על הריצפה לנסות להחיזר נשימה ואז לקום בידיעה שיש לך עוד 7 כאלה לפניך ?לדעתי ההבדל בין פאוורליפטינג לבילדינג הוא שבילדינג פשוט כואב, כשאתה בא במטרת פאוורליפטינג בלבד אתה בא רק בשביל להרים כבד, חזרות נמוכות וכמה שיותר משקל.
מצד שני, בילדינג פחות מתמקד במשקל אבל הוא מתמקד בחזרות גבוהות וכמה שיותר להתיש את השריר ולהגיע עד כשל/ כמעט כשל ופשוט לעייף לגמרי את השריר, בגלל זה בילדינג יותר מעייפת פיזית.
אבל, מבחינה מנטלית, כשאתה יודע שאתה צריך לעשות דדליפט 60 קילו או דדליפט 200 קילו, מנטלית זה יותר קשה כי במחשבה שלך אתה פשוט בא להרים,
מבחינת פציעות, אם אתה לא מתאמן כמו שצריך שניהם יכולים לפגוע במידה שווה, אבל במידה ומתאמנים כמו שצריך, בפאוורליפטינג יש יותר סיכוי לפציעה, כי אתה כל הזמן עולה במשקלים ומרים כבד, ובבילדינג, במידה ואתה לא דושבג שחושה שהוא יכול להקפיץ משקלים סתם, יש פחות סיכון כי אתה עובד לאט ובטוח.
יצא לך פעם להיכנס לסט סקוואט עם משקל שלא רחוק מדי מהשיא שלך, נניח 80%, לעשות חמישייה, ליפול על הריצפה לנסות להחיזר נשימה ואז לקום בידיעה שיש לך עוד 7 כאלה לפניך ?
מה לגבי 90% ל8X3 ?80% זה walk in the park.
85% זה כבר כיף.