הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בכתף?

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
כל פעם כשאני מתחיל לשחק כדורסל, אני מרגיש כאבים בכתף (לא מתאוצה של מכה), כאב פנימי כזה (בשריר כנראה) ואני לא יכול ממש לסבול את זה. זה נשאר בדרך כלל חצי שעה עד אחרי שאני משחק

יכול מאוד להיות שזה דלקת בכתף? איך אני יכול לבדוק את זה ו/או לטפל בזה?
זה ממש מפריע לי לשחק ובכלל לזוז, זה כואב.

לא בהכרח דלקת, יכול להיות שהכתפיים שלך פשוט חלשות.
אתה מרגיש את זה בשני הכתפיים? הכאבים מתחילים ישר?

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח דלקת, יכול להיות שהכתפיים שלך פשוט חלשות.
אתה מרגיש את זה בשני הכתפיים? הכאבים מתחילים ישר?
כן, זה בשני הכתפיים. אני לא מרגיש את זה ממש על הכתף, טיפה מתחת (באזור של היד), אבל אני חושב שזה עדיין חלק מהכתף, או שריר שמחבר בין הכתף ליד.

ואני לא ממש שמתי לב, אבל אני חושב שזה מתחיל חלש ונהיה יותר חזק ככל שאני ממשיך לשחק

דלקת בשתי הכתפיים זה לא בהכרח סביר. הכתפיים שלך נפולות? בן כמה אתה? מה לגבי כאבים בכתפיים באימונים בחדר כושר? יש?
אני מציע שתיקח תמונה מסוימת של כתף ותסמן איפה אתה מרגיש את הכאבים.

• פותח/ת השרשור
דלקת בשתי הכתפיים זה לא בהכרח סביר. הכתפיים שלך נפולות? בן כמה אתה? מה לגבי כאבים בכתפיים באימונים בחדר כושר? יש?
אני מציע שתיקח תמונה מסוימת של כתף ותסמן איפה אתה מרגיש את הכאבים.
מז"א נפולות? אני בן 13
עכשיו אני לא בחדר כושר בגלל בעיה אישית (לא אפרט אותה כאן)
ואני עכשיו אקח תמונה של הכתפיים ותגיד לי אם הם נפולות ואני אסמן איפה כואב
@Kartalajan
הנה

הכתפיים נפולות? זה בכלל הכתף? וסתם ככה, מה אתה אומר: חיטוב או מסה? (התמונה נלקחה אחרי האוכל באמצע היום) (לא אין לי ג'ינו)

דווקא לא נפולות.
בכל אופן, סיבה לכאבים יכולה לקרות ממגוון סיבות ובטח ובטח שלא ניתן לאבחן זאת במדויק דרך האינטרנט. אני מציע שתיגש לפיזיותרפיה, שם יאבחנו את הבעיה שלך ותקבל תכנית שיקום. כאבים מתמשכים לא נובעים מכלום וככל שתמשוך את זה יותר כך תחמיר את המצב ואת זמן ההחלמה.

וברור שמסה, אין לך מה לחטב עכשיו.

זה יכול להיות אחד מין השניים לפי התיאור שלך, או שהששרירים שלך מתעייפים במהלך המשחק ואתה מרגיש את זה גם אחרי המשחק
או שיש לך דלקת בכתף/בייספס ואתה צריך לנוח בבית למרוח משחה יעודית שתחמם את האיזור ולהתחמם טוב טוב לפני כל משחק.
להבדיל בין השניים מאוד קל... שריר שמתעייף לא אמור לכאוב בצורה מורגשת ומעיקה... אם אכן הכאב כרוני וממש מציק זאת אכן דלקת, תתייעץ עם המאמן ואולי גם תפנה לפיזיותרפיסט.

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות אחד מין השניים לפי התיאור שלך, או שהששרירים שלך מתעייפים במהלך המשחק ואתה מרגיש את זה גם אחרי המשחק
או שיש לך דלקת בכתף/בייספס ואתה צריך לנוח בבית למרוח משחה יעודית שתחמם את האיזור ולהתחמם טוב טוב לפני כל משחק.
להבדיל בין השניים מאוד קל... שריר שמתעייף לא אמור לכאוב בצורה מורגשת ומעיקה... אם אכן הכאב כרוני וממש מציק זאת אכן דלקת, תתייעץ עם המאמן ואולי גם תפנה לפיזיותרפיסט.
אני פשוט יילך לרופא ויבקש שיבדקו לי את זה ושיפנו אותי לפיוזיותרפיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית