עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע טוב מאוד מהו השימוש המקורי חח בלי קשר לזה הפורום הזה הוא דווקא דיי מתאים למרות שרוב השאלות והאשכולות פה הן לפיתוח גוף מעבר לטבעיות.... בעיקר מפני שיש כאן ידע מאוד נרחב בנושא ממגוון אנשים שמבינים בתחומים האלה (של השפעת תרופות וסטרואידים על הגוף). אם הייתי צריך להמר על מקום באינטרנט מהמוכרים לי, שיתן תשובה מהימנה יחסית הייתי מהמר על הפורום הזה בlbs. בכל מקרה כמו שציינתי אין לי שום כוונה לקחת משהו כזה או אחר מהתחום הזה והשאלה היא מסקרנות בלבד. אני יודע שיש אפשרות לקחת הורמון גדילה על מנת לפתח גוף ועניין אותי עם אותו האחד יכול לעזור גם לילדים בגיל ההתבגרות לגבוהה יותר ואם יש עוד תרופות/תוספים/סטרואידים שיכולים לעזור בנושא. מצד שני גם שמעתי שסטרואידים גורמים לאדם הצורך אותם להיות נמוך יותר. בכל מקרה תודה על התשובה.יש הורמונים שמאיצים גדילה לגובה,
אך הם מאוד מסוכנים לשימוש בידי כאלה שלא מכירים את הנושא לעומק ולא מודעים להשפעות הלא רצויות של תרופות אלו,
הן אגב תרופות שמשמשות לעידוד הצמיחה לגובה אצל ילדים ננסים הסובלים מחוסר בהורמון זה,(טיפול מסוג כזה הוא ארוך מאוד ומצריך מעקב רפואי צמוד והוצאות כבדות הן לקופ"ח שלך והן להורים שלך) אף אחד לא יאשר לך טיפול כזה סתם כי אתה 1.60 מ ובא לך להיות 1.80!!
מה גם שבמידה וחצית את גיל 17 היא גם לא תשנה לך הרבה מהבחינה הזו !
רק שתדע,
השימוש בקרב מפתחי גוף בתרופות אלה הוא לצרכים שונים לגמרי מאלה שאתה מדבר עליהם, ולכן נדמה לי שלא פנית לייעוץ במקום הנכון
אני שמעתי שיש גם כאלה שגורמים לאדם שצורך אותם לעוף....מצד שני גם שמעתי שסטרואידים גורמים לאדם הצורך אותם להיות נמוך יותר
לא חלאס נו למה להפוך לי את האשכול לספאםאני שמעתי שיש גם כאלה שגורמים לאדם שצורך אותם לעוף....
אבל אני לא בטוח
אם כבר לחשוב שהוא יכול לעוף אבל לא מדובר פה על סמים שמשפיעים בצורה כזאת על המוח ~_~אני ממש לא צוחק!
מפתיע שלא שמעת על זה
תלוי בגיל שלך.סתם לידע כללי... 😃