הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם אפשר לפתח גוף כמו שצריך עם חדר כושר ביתי?

• פותח/ת השרשור LDK
  • פורסם בתאריך

LDK

מושעה
170
21
נק' מוניטין:
19
170
21
החדר כושר כולל כלוב, מתקן מתח, מקבילים, מוט W, מוט 1.80 אולימפי, 150 פלטות קילו אולימפיים, מוטות קטנים אולימפיים לידיים. ספת כושר עם מתקן לבנץ' פרס- הספת כושר כוללת מתקן לפושטי וכופפיי רגליים-לא יכול להחזיק כל כך הרבה משקל. יש אפשרות לחתירה ופולי עליון משולב עם הכלוב.

שמעתי מהרבה אנשים שאי אפשר לפתח גוף כמו שצריך אפילו עם הרבה ציוד בבית... מה דעתכם בנושא? האם חדר כושר שכולל את כל הדברים לעיל יספיק? האם מחסור בציוד כמו כבל קרוס ומכשירים מתקדמים יפגע בפיתוח?

מה דעתכם בנושא? האם חדר כושר שכולל את כל הדברים לעיל יספיק?
יספיק בהחלט, אולי בהמשך כשתוכל להרים יותר מ150 תצטרך לקנות עוד פלטות, אבל חוץ מזה יש לך כל מה שאתה צריך ומעבר.
האם מחסור בציוד כמו כבל קרוס ומכשירים מתקדמים יפגע בפיתוח?
לא יפגע

מסכים עם זה מכתב מעלי, יש לך מספיק ציוד ואף מעבר,
עקרונית אפשר לפתח גוף רק ממתח, מקבילים וספרינטים אז עם כלוב ומוט זה בהחלט מספיק

אפשרי בהחלט.
יש כאן מספר אנשים שמתאמנים בבית ומרימים יותר כבד מה Average Joe שמבקר בקביעות המכון.
בלשון המעטה.

• פותח/ת השרשור
אפשרי בהחלט.
יש כאן מספר אנשים שמתאמנים בבית ומרימים יותר כבד מה Average Joe שמבקר בקביעות המכון.
בלשון המעטה.
אני לא מדבר על ליפטינג שצריך בעיקר את התרגילים הבסיסיים אני מדבר על בניית גוף כלומר להיות גדול יותר לא בהכרח חזק יותר, השאלה אם גם פה אין חיסרון לחדר כושר הביתי?

• פותח/ת השרשור
להרים כבד זה לא רק בליפטינג.
לא חסרים מתאמני נפח או בילדרים שמרימים כבדים.
לא כן ברור, הבדל זה המטרה... המטרה של בילדרים זה לא להרים הרבה, המשקל זה רק האמצעי להשגת המטרה. בעוד שבניגוד אליהם המטרה של ליפטרים זה להרים הרבה.

לא כן ברור, הבדל זה המטרה... המטרה של בילדרים זה לא להרים הרבה, המשקל זה רק האמצעי להשגת המטרה. בעוד שבניגוד אליהם המטרה של ליפטרים זה להרים הרבה.
תודה על ההסבר.

אפשר לפתח, אל תאמין לחרטות.
בכל אופן, תדאג שהציוד הוא איכותי , בעיקר הכלוב והמוטות ביטחון/וו לשים את המוט...
בטיחות זה מספר 1.

תדאג שאתה עובד בסביבה שאם חס וחלילה קורה משהו, יש מי ששומר עליו ו/או הכלוב מכוון לזה שאתה יכול להרפות מבלי להיפצע.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההסבר.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

אמרתי את זה בתגובה ל
אפשרי בהחלט.
בלשון המעטה.

התגובה הזאת הראתה דוגמא לכך שאפשר להרים אחלה משקלים למרות שזאת לא המטרה. תגובה עניינית יותר הייתה לדוגמא:
"יש כאן מספר אנשים שמתאמנים בבית ויש להם אחלה גוף שרירי אח תותח שבעולם אפילו לעומת כאלה שמבקר בקביעות המכון
בלשון המעטה"

קיצר אני חופר כל כך הרבה בגלל שאני עושה עכשיו פסיכומטרי ובפרק המילולי יש כל מיני שטויות כאלה אל תייחס יותר מידי חשיבות, הבנתי את הכוונה שלך 🤡

מה שפירטת פה זה החלום הרטוב שלי לחד"כ ביתי. רק חבל שהציוד הזה יקר רצח ואין לי בית.
אבל אל תדאג עם כל הציוד הזה אתה יכול להתאמן באימונים ביתיים ולהגיע רחוק 😃

• פותח/ת השרשור
מה שפירטת פה זה החלום הרטוב שלי לחד"כ ביתי. רק חבל שהציוד הזה יקר רצח ואין לי בית.
אבל אל תדאג עם כל הציוד הזה אתה יכול להתאמן באימונים ביתיים ולהגיע רחוק 😃
השגת הציוד עדיין בשלבי התחלה חח אני סגור תאמת דיי על הכל חוץ מעל המשקולות (שאולימפיות זה יקר רצח) ככה שאם מישהו פה חושב על קומבינציה יותר יעילה (וזולה) אשמח לשמוע 😃

השגת הציוד עדיין בשלבי התחלה חח אני סגור תאמת דיי על הכל חוץ מעל המשקולות (שאולימפיות זה יקר רצח) ככה שאם מישהו פה חושב על קומבינציה יותר יעילה (וזולה) אשמח לשמוע 😃
אם הייתי במקומך הייתי קונה אולימפיים ומושך את הזמן, גם אם הן יקרות הן עדיפות בהרבה על האלטרנטיבה. מקסימום יקח לך 10 שנים לבנות את החד"כ לא קרה כלום. חוץ מזה מדי פעם פה ושם אולי תוכל לעלות על דיל ולהוסיף עוד פלטות בחצי מחיר יד שניה או משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית