הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך מחטבים קרנף טבעוני....

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
אני מעוניין לחטב ואז לחזור לגדול...
משקל נוכחי מהבוקר 117.7
יעד - תחרות ב-30.7, להכנס בקטגוריה של עד 125, אבל הרבה יותר חזק...
חודשיים חיטוב, חודשיים מסה נקייה ככל האפשר

מגבלות - מזדקן, טבעוני, אוהב לבשל ולאכול....
מוטיבציה - ראיתם איך אשתי נראית?

קווים מנחים :
בין 2 ל3 גרם חלבון לקילו מ"ג
1.75 גרם שומן לקילו מ"ג, כל שבוע להוריד 10 גרם
פחממה - בין 200 ל300 ביום, אילוצי הטבעונות...

מה זה אומר שבוע ראשון:
350 גרם חלבון
205 גרם שומן
300 גרם פחממות
נעזר באפליקציית FATSECRET לאנדרואיד

איך בודקים רגישות לאינסולין?
מלבד מה שארנולד אמר לך, אם יש לך מכר עם גלוקומטר ביתי (כן, יש לך. אתה פשוט לא יודע) אתה יכול לבצע בדיקה עצמית של העמסת סוכר. אפשר לקנות גלוקוז בבתי מרקחת כי סוכרתיים משתמשים בו במקרי היפוגליקמיה, ואפשר למצוא ברשת את ערכי הסוכר הצפויים שעה אחת ושעתיים לאחר הנטילה. ערכים גבוהים מהצפוי מעידים על תנגודת אינסולין.

זה הדבר הזה שעושים דקירה באצבע?
יפ.
upload_2015-5-6_17-21-28.jpeg

מלבד מה שארנולד אמר לך, אם יש לך מכר עם גלוקומטר ביתי (כן, יש לך. אתה פשוט לא יודע) אתה יכול לבצע בדיקה עצמית של העמסת סוכר. אפשר לקנות גלוקוז בבתי מרקחת כי סוכרתיים משתמשים בו במקרי היפוגליקמיה, ואפשר למצוא ברשת את ערכי הסוכר הצפויים שעה אחת ושעתיים לאחר הנטילה. ערכים גבוהים מהצפוי מעידים על תנגודת אינסולין.
תקן אותי אם אני טועה אבל חוסר ברגישות לאינסולין = הפרשת יתר של אינסולין = גלוקוז נמוך בדם זמן קצר לאחר האוכל מה שמביא עימו את העייפות רעב וההרגשה הלא טובה.
אז ערכים נמוכים של סוכר וערכים גבוהים של אינסולין בדם הם הסממן להתנגדות אינסולין.

תקן אותי אם אני טועה
הלוואי 😃
אתה כנראה מתייחס לתופעה שנקראת אינסולינמיה שמתבטאת בהפרשה מוגברת של אינסולין שאכן מוליכה לרמות סוכר נמוכות מדי. מכל מקום אם הבדיקה תבוצע הוא יוכל לראות איפה הוא עומד יחסית לאדם ממוצע.
אם אני לוקח פשוט סוכר לבן ולא גלוקוז זה לא טוב באותה מידה לבדיקה?
לא חיפשתי אם יש ברשת ערכים עבור סוכר ביתי (שהוא כידוע שילוב של גלוקוז ופרוקטוז) אבל אני משער שכן. הבעיה היא שפרוקטוז לא משתתף בחגיגת האינסולין כך שהוא יטשטש את הרזולוציה של מה שמנסים לבדוק. גלוקוז עולה פרוטות כך שאין טעם לנסות למצוא תחליפים.

לא חיפשתי אם יש ברשת ערכים עבור סוכר ביתי (שהוא כידוע שילוב של גלוקוז ופרוקטוז) אבל אני משער שכן. הבעיה היא שפרוקטוז לא משתתף בחגיגת האינסולין כך שהוא יטשטש את הרזולוציה של מה שמנסים לבדוק. גלוקוז עולה פרוטות כך שאין טעם לנסות למצוא תחליפים.
הבנתי.. טוב אולי אעשה את זה בזמן הקרוב. נתנו הפנייה מקופ"ח לבדיקה כזאת ולא הלכתי בסוף, לעשות בבית נשמע רעיון לא רע 😃 תודה

תנו הפנייה מקופ"ח לבדיקה כזא
המממ, זה אומר שהסוכר שלך בצום יצא גבוה? בקש (סליחה, דרוש) מהרופא שלך גם בדיקת HbA1C. תגיד לו "יהושע אמר, אל תתווכח!"

המממ, זה אומר שהסוכר שלך בצום יצא גבוה? בקש (סליחה, דרוש) מהרופא שלך גם בדיקת HbA1C. תגיד לו "יהושע אמר, אל תתווכח!"
יצא לי 106 בצום. יכול להיות שהוא נתן לי גם לבדיקה שאתה אומר הפנייה, פשוט לא הלכתי בסוף לעשות אותן (זה היה לפני כמה חודשים אז ההפניה לא תקפה כבר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית