הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בשוק ותאומים לאחר ריצה קלה

Perfecto

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
בתקופה האחרונה לפני ארבע חודשים כמעט, אחרי ריצה קלה אני מרגיש כאבים בשוק ברגל שמאל(באזור הזה איפה שמסומן בשחור) ונתתי מנוחה לרגליים למשך חודש.
לאחר המנוחה חזרתי להתאמן ובזמן האחרון הכאב התחיל לחזור באותו המקום וגם בנוסף בתאומים שברגל שמאל.
יש לכם מושג למה הכאבים מתחילים להופיע אחרי ריצה קלה? ומה אני צריך לעשות בנוסף.

מדובר על איזור גיד האכילס, תבדוק את נעלי הריצה שלך, ותעלה ממש בהדרגה את עומס הריצות, יכול להיות שהעומס גדול מדי. קראת תוכנית אימונים על ריצות? יש לך איזשהו מידע בסיסי בנוגע לריצה קלה? תתחיל אולי משם.

• פותח/ת השרשור
מדובר על איזור גיד האכילס, תבדוק את נעלי הריצה שלך, ותעלה ממש בהדרגה את עומס הריצות, יכול להיות שהעומס גדול מדי. קראת תוכנית אימונים על ריצות? יש לך איזשהו מידע בסיסי בנוגע לריצה קלה? תתחיל אולי משם.
שאני מתכוון "ריצה קלה" אני מתכוון לריצה של חימום הגוף ושל השרירים לפני פעילות מסוימת בקצב ממוצע של 7.5 ק"מש לא שהנושא המרכזי הוא הריצה.
לגבי הנעלים, אין לי מדרסים אך יש לי נעלים התומכת בקריסה פנימית(יש לי קריסה פנימית בשני הרגלים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית