הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית? חושב להחליף.

מצב
השרשור נעול

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
זה תוכנית FBW אני הולך יום כן יום לא 3 פעמים בשבוע.
1. גב
מתח(גרביטון) 30 קילו כמה חזרות שאני יכול ו4 חזרות.
פולי עליון 6-8 חזרות ו3 סטים
בקרבי שכמות 3*6-8
2. חזה
בנץ' פרס 6-8 כפול 3
בנץ' פרס 35 מעלות 6-8 כפול 3
בנץ' פרס עם דאמבלים 6-8 כפול 3
פרפר 6-8 כפול 3
3. רגליים
סקווט 5*3
לחיצת כתפיים ופשיטת ברך 3*6-8
4. כתפיים
לחיצת כתפיים במכונה 3*6-8 ואני עושה עוד תרגילים כמו ידיים למטה ולהרים לצדדים וגם לקדימה.
ומיליטרי פרס
5. יד קדמית
עם מוט W כפיפה 6-8 כפול 3
6. יד אחורית
לחיצה צרפתית במוט W 6-8 כפול 3
מקבילים(גרביטון) 4 סטים וחזרות כמה שיכולים אבל על משקל 30-40
7. בטן
אופניים וכפיפות בטן רגיל 3 סטים חזרות כמה שאני יכול.
זוקפי גו 3 סטים כמה שאני יכול(אבל בלי בכוח ולשבור תגב)
ביום חמישי הוספתי דדליפט אבך הבעיה שיש עוד דדליפט שצריך להיות עם רגליים ישרות וגב ישר ומורידים תמוט מיתחת לברכיים ועכשיו הלכו לי הרגליים מזה.
למה זה טוב דדליפט שלם?
אני חושב לעבור לתוכנית הזאת
מתחיל לחיטוב גם בילדר וגם ליפטר, או מסה למתחילים שלא מסוגלים לעשות חיטוב כמו שצריך- FBWלמתאמן מתחיל לחיטוב אני ממליץ על FBW של מורכבים
3 אימונים בשבוע בימים לא רצופים:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15
הבעיה שאני לא יודע לעשות מתח ולא מקבילים לעשות בגרביטון?
וזה נראה ממש קצת התרגילים מה ההבדל בין התוכניות?

2 התוכניות פה גרועות מסיבות שונות. למה אתה לא לוקח תוכנית מהפורטל?

כי אני לא יודע מה לבחור וגם זה נראה ממש קצת תרגילים.
זה ממש קצת תרגילים כי אם תעשה הרבה תרגילים איך תוסיף משקלי עבודה? ואין הרבה מה לחשוב תיקח FBW ממאגר התוכניות למסה יש שם FBW עם פיצול A1 A2 שהיא תוכנית לא רעה בכלל.

• פותח/ת השרשור
זה ממש קצת תרגילים כי אם תעשה הרבה תרגילים איך תוסיף משקלי עבודה? ואין הרבה מה לחשוב תיקח FBW ממאגר התוכניות למסה יש שם FBW עם פיצול A1 A2 שהיא תוכנית לא רעה בכלל.
התוכנית הזאת?

אימון A

שריר

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

רגליים

סקוואט חופשי כנגד מוט

3

6

חזה

בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט

3

8

גב

חתירה בהטיה כנגד מוט

3

8

כתפיים

בישיבה לחיצת כתפיים לפנים עם משקוליות יד / מוט באחיזה רחבה

2

10

יד קידמית

בישיבה כפיפת מרפקים כנגד משקוליות יד

2

6

יד אחורית

מקבילים באחיזה צרה

2

10

בטן

כפיפות גו במכונה ייעודית

2

12

זה נראה ממש קצת תרגילים אין מתח אין פולי עליון אין פרפר ואין הרבה.

• פותח/ת השרשור
https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
אני אוהב את התוכנית השלישית פה שיש בה פיצול של A1 A2
שוב, אם אתה רואה שיש קצת תרגילים לדעתך זה אומר שככה צריך. אל תתווכח.
מצטער על הוויכוח אבל אני יותר אהבתי תתוכנית AB הוא נראה לי טוב יותר.
לקחתי בסוף תתוכנית הזאת זאת התוכנית שהכי אהבתי
זה תוכנית לחיטוב? כי אם כן ממש אהבתי תתוכנית הזאת.
התוכנית הAB הקלאסית, הראשונה מהתוכניות הAB.
איך התוכנית כי אני ממש אהבתי.
https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

זה תוכנית FBW אני הולך יום כן יום לא 3 פעמים בשבוע.
1. גב
מתח(גרביטון) 30 קילו כמה חזרות שאני יכול ו4 חזרות.
פולי עליון 6-8 חזרות ו3 סטים
בקרבי שכמות 3*6-8
2. חזה
בנץ' פרס 6-8 כפול 3
בנץ' פרס 35 מעלות 6-8 כפול 3
בנץ' פרס עם דאמבלים 6-8 כפול 3
פרפר 6-8 כפול 3
3. רגליים
סקווט 5*3
לחיצת כתפיים ופשיטת ברך 3*6-8
4. כתפיים
לחיצת כתפיים במכונה 3*6-8 ואני עושה עוד תרגילים כמו ידיים למטה ולהרים לצדדים וגם לקדימה.
ומיליטרי פרס
5. יד קדמית
עם מוט W כפיפה 6-8 כפול 3
6. יד אחורית
לחיצה צרפתית במוט W 6-8 כפול 3
מקבילים(גרביטון) 4 סטים וחזרות כמה שיכולים אבל על משקל 30-40
7. בטן
אופניים וכפיפות בטן רגיל 3 סטים חזרות כמה שאני יכול.
זוקפי גו 3 סטים כמה שאני יכול(אבל בלי בכוח ולשבור תגב)
ביום חמישי הוספתי דדליפט אבך הבעיה שיש עוד דדליפט שצריך להיות עם רגליים ישרות וגב ישר ומורידים תמוט מיתחת לברכיים ועכשיו הלכו לי הרגליים מזה.
למה זה טוב דדליפט שלם?
אני חושב לעבור לתוכנית הזאת
מתחיל לחיטוב גם בילדר וגם ליפטר, או מסה למתחילים שלא מסוגלים לעשות חיטוב כמו שצריך- FBWלמתאמן מתחיל לחיטוב אני ממליץ על FBW של מורכבים
3 אימונים בשבוע בימים לא רצופים:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15
הבעיה שאני לא יודע לעשות מתח ולא מקבילים לעשות בגרביטון?
וזה נראה ממש קצת התרגילים מה ההבדל בין התוכניות?
אני לא מבין בשביל מה אתה מעתיק לכאן תרגילים מאתר FXP כשיש לך תרגילים בפורטל קילוגרם.
חסר משהו?
ובאופן כללי, לא להעתיק לכאן תכנים מפורומים אחרים.

התוכנית הראשונה שהעלית היא ליצנית.
התוכנית השניה גם. למה סקוואט ב 8 חזרות? למה 2 סטים של דדליפט בתחילת אימון?

קח FBW קלאסית מהפורטל ורוץ עם זה, אתה לא הולך למכולת.. תעיף את רשימת הקניות הזאת.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בשביל מה אתה מעתיק לכאן תרגילים מאתר FXP כשיש לך תרגילים בפורטל קילוגרם.
חסר משהו?

קח FBW קלאסית מהפורטל ורוץ עם זה, אתה לא הולך למכולת.. תעיף את רשימת הקניות הזאת.
מה רע בתוכנית ab שהבאתי? הab הקלאסי אני הכי אהבתי אותו ואני מתאמן חודש וחצי אם זה קשור.
ולא ידעתי שאתם מכירים את fxp.

מה רע בתוכנית ab שהבאתי? הab הקלאסי אני הכי אהבתי אותו ואני מתאמן חודש וחצי אם זה קשור.
ולא ידעתי שאתם מכירים את fxp.
לא צריך להכיר, העתקת משפט שאם שמים אותו בגוגל הוא מוביל ישר לשם.

AB זה לא דבר רע, רק שהייתי ממליץ שתתחזק קצת לפני.
אלא אם בא לך לרוץ במקום, אם כן אז בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
חסר משהו?

אתה יכול לענות לי מה לא טוב בתוכנית הab הקלאסית כי אני אישית ממש אהבתי תתוכנית הזאת ועוד משו אני לא מוצא את התוכנית fbw
לא צריך להכיר, העתקת משפט שאם שמים אותו בגוגל הוא מוביל ישר לשם.

AB זה לא דבר רע, רק שהייתי ממליץ שתתחזק קצת לפני.
אלא אם בא לך לרוץ במקום, אם כן אז בהצלחה.
אני מתאמן חודש-חודשיים זה עדיין מוקדם מידיי לab?
אני עושה חיטוב.
ועוד משו אני לא מוצא תfbw הקלאסי שאמרת.

אתה יכול לענות לי מה לא טוב בתוכנית הab הקלאסית כי אני אישית ממש אהבתי תתוכנית הזאת ועוד משו אני לא מוצא את התוכנית fbw

אני מתאמן חודש-חודשיים זה עדיין מוקדם מידיי לab?
אני עושה חיטוב.
ועוד משו אני לא מוצא תfbw הקלאסי שאמרת.
הזמן שאתה מתאמן אינו קובע את הרמה שלך, אלא הטכניקה ומשקלי העבודה שבהם אתה עובד כמו גם יכולת ההתאוששות שלך מאימון לאימון.
אם אתה בחיטוב, אתה לא הולך לגדול כך שמיותר AB בכל מקרה.

קח FBW , תרים כמה שיותר כבד וחיטוב מהנה.

• פותח/ת השרשור
הזמן שאתה מתאמן אינו קובע את הרמה שלך, אלא הטכניקה ומשקלי העבודה שבהם אתה עובד כמו גם יכולת ההתאוששות שלך מאימון לאימון.
אם אתה בחיטוב, אתה לא הולך לגדול כך שמיותר AB בכל מקרה.

קח FBW , תרים כמה שיותר כבד וחיטוב מהנה.
אבל איזה fbw? יש כמה וגם התרגילים נראים קצת מידיי אני רוצה הרבה תרגילים.

• פותח/ת השרשור
🤦‍♂️

מרגיש קצת כמו לדבר לקיר, אבל אין טעם לטחון יותר מים.
בהצלחה.
אני לא רוצה לעצבן אותך(סליחה שזה מה שיוצא)
איזה תוכנית fbw לעשות יש כמה אני לא יודע שאני יבחור לבד מהאפשרויות של החיטוב?

• פותח/ת השרשור
https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

ה FBW שבסוף.
ובמקום 8 חזרות בלחיצת חזה, תרד ל 5 או 6.
מצטער על החפירה
אני רוצה לגדול בשרירים להיות סוס אבל אני צריך להוריד שומן ואני חושב שהשרירים שלי משתקמים דיי טוב.
התוכנית הזאת היא ממש קצת אני מרגיש שחצי שעה במכון אני זז ובחדר כושר אני משקיע ועושה ממש תרגילים בנץ' פרס שיפוע חיובי ובלי שיפוע ועם דאמבלים ובתוכנית הזאת זה רק תרגיל אחד.
אני מבולבל כי עד עכשיו עשיתי הרבה תרגילים ועכשיו אני יצטרך לעשות תרגיל אחד לכל דבר.

אם אתה תעלה במשקלי עבודה אתה תראה יותר תוצאות מבחינה כללית מהאשר אם תוסיף תרגילים. מאז שהיית ילד לימדו אותך בכל דבר שכמות = איכות. בבית הספר אמרו תחרוש למבחנים תעשה ש"ב כל היום אתה תצליח אז הראש שלך עכשיו לא יודע אחרת אבל אתה צריך לשנות אותו. בפיתוח גוף והרמת משקולות זה לא תמיד ככה והרבה פעמים יותר עבודה זה לא יותר תוצאות. תרגיל לכל דבר יאפשר להוסיף משקלי עבודה משבוע לשבוע ומחודש לחודש וכתוצאה מכך לגדול יותר לטווח הרחוק ובסופו של דבר אתה תהיה כל כך חזק שכן תצטרך הרבה זמן מנוחה בין סט לסט. פשוט בחיים לא עבדת עם משקלים כבדים עד היום אז אין לך מושג מה זה...

• פותח/ת השרשור
אם אתה תעלה במשקלי עבודה אתה תראה יותר תוצאות מבחינה כללית מהאשר אם תוסיף תרגילים. מאז שהיית ילד לימדו אותך בכל דבר שכמות = איכות. בבית הספר אמרו תחרוש למבחנים תעשה ש"ב כל היום אתה תצליח אז הראש שלך עכשיו לא יודע אחרת אבל אתה צריך לשנות אותו. בפיתוח גוף והרמת משקולות זה לא תמיד ככה והרבה פעמים יותר עבודה זה לא יותר תוצאות. תרגיל לכל דבר יאפשר להוסיף משקלי עבודה משבוע לשבוע ומחודש לחודש וכתוצאה מכך לגדול יותר לטווח הרחוק ובסופו של דבר אתה תהיה כל כך חזק שכן תצטרך הרבה זמן מנוחה בין סט לסט. פשוט בחיים לא עבדת עם משקלים כבדים עד היום אז אין לך מושג מה זה...
משקלים כבדים זה עיניין של יחס נגיד שהתחלתי להתאמן הייתי מרים 5 קילו כל צד בבנץ פרס ועכשיו 10 קילו כל צד אבל אחרי 3 סטים אני עושה גם עם שיפוע חיוב ואז דאמבלים 12.5 קילו כל משקולת.
לפי מה שאני מבין אותך כדאי לעושת תתוכנית שכמעט כל חלק בגוף יש תרגיל אבל לשים משקלים גבוהים? יש בזה בעיה גם שאני עושה המון תרגילים אני שם משקלים גבוהים(בשבילי).
ולמ לעשות תfbw בחיטוב ולא תab שבחיטוב?
אני חופר כי אני מבולבל מאוד בקשר לתוכנית אימונים.

משקלים כבדים זה עיניין של יחס נגיד שהתחלתי להתאמן הייתי מרים 5 קילו כל צד בבנץ פרס ועכשיו 10 קילו כל צד אבל אחרי 3 סטים אני עושה גם עם שיפוע חיוב ואז דאמבלים 12.5 קילו כל משקולת.
לפי מה שאני מבין אותך כדאי לעושת תתוכנית שכמעט כל חלק בגוף יש תרגיל אבל לשים משקלים גבוהים? יש בזה בעיה גם שאני עושה המון תרגילים אני שם משקלים גבוהים(בשבילי).
ולמ לעשות תfbw בחיטוב ולא תab שבחיטוב?
אני חופר כי אני מבולבל מאוד בקשר לתוכנית אימונים.
הFBW והAB שתיהם תוכניות דומות מאוד ולדעתי זה לא משנה כל כך איזו מהן אתה לוקח לחיטוב שתיהן יתאימו.
משקל עבודה זה לא עניין של יחס אלה עניין של ניצול הפוטנציאל הטבעי שלך. אם התחלת מ5 קילו כל צד בבנץ', הגעת ל10 אבל אם היית מתאמן נכון היית מגיע ל20 אז מה בדיוק טוב בזה? זה למה לא מפציצים בנפח בתוכנית ומוסיפים תרגילים מיותרים. שומרים על מינימום כלשהו ומוסיפים כמה שיותר משקלי עבודה משבוע לשבוע בהתאם ליכולת שלך. עם 20 תרגילים באימון אתה בחיים לא תוסיף משקלי עבודה בשום דבר.
אין לך מה להתבלבל. יש ידע בסיסי לא גדול במיוחד שאתה צריך לדעת ומעבר לזה הכל נסיון וטעיה, אל תכנס ללחץ ותכנס לקטנות בסגנון של "אבל אני מבולבל לא יודע אם AB או FBW" בסופו של דבר אם ניתן לך מאגר תוכניות לבחירה ותיקח את הלא נכונה בשבילך זה לא סוף העולם ולומדים מזה. אני עשיתי הרבה תוכניות לא נכונות עד שמצאתי את ה"נכונה" בשבילי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית