ייעוץ איך התוכנית? חושב להחליף.

מצב
השרשור נעול

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
זה תוכנית FBW אני הולך יום כן יום לא 3 פעמים בשבוע.
1. גב
מתח(גרביטון) 30 קילו כמה חזרות שאני יכול ו4 חזרות.
פולי עליון 6-8 חזרות ו3 סטים
בקרבי שכמות 3*6-8
2. חזה
בנץ' פרס 6-8 כפול 3
בנץ' פרס 35 מעלות 6-8 כפול 3
בנץ' פרס עם דאמבלים 6-8 כפול 3
פרפר 6-8 כפול 3
3. רגליים
סקווט 5*3
לחיצת כתפיים ופשיטת ברך 3*6-8
4. כתפיים
לחיצת כתפיים במכונה 3*6-8 ואני עושה עוד תרגילים כמו ידיים למטה ולהרים לצדדים וגם לקדימה.
ומיליטרי פרס
5. יד קדמית
עם מוט W כפיפה 6-8 כפול 3
6. יד אחורית
לחיצה צרפתית במוט W 6-8 כפול 3
מקבילים(גרביטון) 4 סטים וחזרות כמה שיכולים אבל על משקל 30-40
7. בטן
אופניים וכפיפות בטן רגיל 3 סטים חזרות כמה שאני יכול.
זוקפי גו 3 סטים כמה שאני יכול(אבל בלי בכוח ולשבור תגב)
ביום חמישי הוספתי דדליפט אבך הבעיה שיש עוד דדליפט שצריך להיות עם רגליים ישרות וגב ישר ומורידים תמוט מיתחת לברכיים ועכשיו הלכו לי הרגליים מזה.
למה זה טוב דדליפט שלם?
אני חושב לעבור לתוכנית הזאת
מתחיל לחיטוב גם בילדר וגם ליפטר, או מסה למתחילים שלא מסוגלים לעשות חיטוב כמו שצריך- FBWלמתאמן מתחיל לחיטוב אני ממליץ על FBW של מורכבים
3 אימונים בשבוע בימים לא רצופים:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15
הבעיה שאני לא יודע לעשות מתח ולא מקבילים לעשות בגרביטון?
וזה נראה ממש קצת התרגילים מה ההבדל בין התוכניות?

קראתי חלק מהתגובות,לא יכלתי להמשיך לקרוא את אותם משפטים שוב ושוב.
1.התכנית שעשית עד עכשיו היא בדיחה וזה רק עניין של זמן עד שתתקע או תיפצע.בנוסף אתה בחיטוב ובFBW אז למה החזה מקבל 12 סטים?זה יותר מאימון AB.
2.בחיטוב ובכללי יותר זה לא אומר טוב יותר.
בחיטוב המטרה היא לשמר משקלי עבודה ומסת שריר,אתה לא יכול לגדול ואין לך למה לעשות תכנית עם נפח מטורף.
3.אני ממליץ לך להבא להקשיב לאנשים שלקחו זמן להגיב במקום לטעון "שזה קצת מדי"

• פותח/ת השרשור
הFBW והAB שתיהם תוכניות דומות מאוד ולדעתי זה לא משנה כל כך איזו מהן אתה לוקח לחיטוב שתיהן יתאימו.
משקל עבודה זה לא עניין של יחס אלה עניין של ניצול הפוטנציאל הטבעי שלך. אם התחלת מ5 קילו כל צד בבנץ', הגעת ל10 אבל אם היית מתאמן נכון היית מגיע ל20 אז מה בדיוק טוב בזה? זה למה לא מפציצים בנפח בתוכנית ומוסיפים תרגילים מיותרים. שומרים על מינימום כלשהו ומוסיפים כמה שיותר משקלי עבודה משבוע לשבוע בהתאם ליכולת שלך. עם 20 תרגילים באימון אתה בחיים לא תוסיף משקלי עבודה בשום דבר.
אין לך מה להתבלבל. יש ידע בסיסי לא גדול במיוחד שאתה צריך לדעת ומעבר לזה הכל נסיון וטעיה, אל תכנס ללחץ ותכנס לקטנות בסגנון של "אבל אני מבולבל לא יודע אם AB או FBW" בסופו של דבר אם ניתן לך מאגר תוכניות לבחירה ותיקח את הלא נכונה בשבילך זה לא סוף העולם ולומדים מזה. אני עשיתי הרבה תוכניות לא נכונות עד שמצאתי את ה"נכונה" בשבילי
אז אני יבחר אחד מהתוכניות של החיטוב?

מתחיל לחיטוב גם בילדר וגם ליפטר, או מסה למתחילים שלא מסוגלים לעשות חיטוב כמו שצריך- FBWלמתאמן מתחיל לחיטוב אני ממליץ על FBW של מורכבים
3 אימונים בשבוע בימים לא רצופים:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15
אפילו לא ניסה להוריד את הכותרת והקידומת 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
אוי יניב זה ירדוף אותך לעד @yanivgoft

תעשה את הלינארית של ביל סטאר
לא משנה מה תגיד לו הוא יקח את התשובה, יפתח פוסט בFXP וישאל שם אם זה נכון, ואז יחזור לפה עם התשובה שהוא קיבל שם וישאל פה אם מה שאמרו שם זה נכון. הוא עשה את זה כבר כמה פעמים...

• פותח/ת השרשור
לא משנה מה תגיד לו הוא יקח את התשובה, יפתח פוסט בFXP וישאל שם אם זה נכון, ואז יחזור לפה עם התשובה שהוא קיבל שם וישאל פה אם מה שאמרו שם זה נכון. הוא עשה את זה כבר כמה פעמים...
חחחחחחחחחחחח אהבתי את מה שאמרת תגיד לי מה לעשות בדיוק איזה תוכנית אני לא ילך לfxp מילה.
תעשה את הלינארית של ביל סטאר
לא הבנתי מילה

אני יודע בגלל זה לא עניתי ברצינות ולא שאלתי על משקלי עבודה שלו, משקל גוף, אחוז שומן תוכניות קודמות וכו

אני יודע בגלל זה לא עניתי ברצינות ולא שאלתי על משקלי עבודה שלו, משקל גוף, אחוז שומן תוכניות קודמות וכו
אני רק מתחרט ששרפתי כל כך הרבה זמן על לענות לפוסטים שלו... כל כך הרבה בזבוז זמן...

• פותח/ת השרשור
אני אומר לכם אני לא יעשה הרוב בfxp ילדים(כמוני) אבל עדיין תענו ברצינות אני יעשה
אם אתם לא רוצים אני ינסה להשיג לבד
אני רק מתחרט ששרפתי כל כך הרבה זמן על לענות לפוסטים שלו... כל כך הרבה בזבוז זמן...
טוב אני יסתדר לבד אני יקח אחד התוכניות לא צריך תעזרה שלכם
קראתי חלק מהתגובות,לא יכלתי להמשיך לקרוא את אותם משפטים שוב ושוב.
1.התכנית שעשית עד עכשיו היא בדיחה וזה רק עניין של זמן עד שתתקע או תיפצע.בנוסף אתה בחיטוב ובFBW אז למה החזה מקבל 12 סטים?זה יותר מאימון AB.
2.בחיטוב ובכללי יותר זה לא אומר טוב יותר.
בחיטוב המטרה היא לשמר משקלי עבודה ומסת שריר,אתה לא יכול לגדול ואין לך למה לעשות תכנית עם נפח מטורף.
3.אני ממליץ לך להבא להקשיב לאנשים שלקחו זמן להגיב במקום לטעון "שזה קצת מדי"
לקחת את התוכנית fbw שבחיטוב?

• פותח/ת השרשור
לא, תעשה את התוכנית 5*5 הלינארית של ביל סטאר
עכשיו אני הסתקלתי מזה והבנתי שמעלים משקל כל סט ועושים 5 סטים ו5 חזרות ואני חלש בשביל זה לפי דעתי אני לא מרים משקלים גבוהים או שאני טוע הולא הבנתי מזה התוכנית הזאת

עכשיו אני הסתקלתי מזה והבנתי שמעלים משקל כל סט ועושים 5 סטים ו5 חזרות ואני חלש בשביל זה לפי דעתי אני לא מרים משקלים גבוהים או שאני טוע הולא הבנתי מזה התוכנית הזאת
הבנת אבל לא קראת מספיק

• פותח/ת השרשור
הבנת אבל לא קראת מספיק
עכשיו קראתי עד הסוף וזה תוכנית שקשה לזכור אותו אני ינסה ללמוד אותו ולהבין אבל הבעיה בסקוואט אני עוה חופשי עם מוט בלי משקלים בגלל שלא נוח לי בכתפיים ובסמיט משין אני יכול לשים משקלים אבל עדיין לא נוח אבל עם סמית משין אני יכול להסתדר.
אני יעשה תתוכנית אבל אפשר לדעת כמה זמן עושים תתוכנית הזאת? כי לפי מה שהבנתי עד שלא מצליחים לעלות משקלים.
אני יעשה תתוכנית אבל למה התוכנית הזאת טובה לשיפור כוח?
הבנת אבל לא קראת מספיק
עכשיו קלטתי שקראתי תמאמר הישן

עכשיו קראתי עד הסוף וזה תוכנית שקשה לזכור אותו אני ינסה ללמוד אותו ולהבין אבל הבעיה בסקוואט אני עוה חופשי עם מוט בלי משקלים בגלל שלא נוח לי בכתפיים ובסמיט משין אני יכול לשים משקלים אבל עדיין לא נוח אבל עם סמית משין אני יכול להסתדר.
אני יעשה תתוכנית אבל אפשר לדעת כמה זמן עושים תתוכנית הזאת? כי לפי מה שהבנתי עד שלא מצליחים לעלות משקלים.
אני יעשה תתוכנית אבל למה התוכנית הזאת טובה לשיפור כוח?

עכשיו קלטתי שקראתי תמאמר הישן
זה לא משנה אם הוא ישן או חדש התוכנית לא השתנתה, בכל אופן לעשות סקוואט עם מוט ריק זה בדיחה, ם מפריע לך בכתפיים תשנה את האחיזה.
בשום אופן אל תעשה בסמית משין

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה אם הוא ישן או חדש התוכנית לא השתנתה, בכל אופן לעשות סקוואט עם מוט ריק זה בדיחה, ם מפריע לך בכתפיים תשנה את האחיזה.
בשום אופן אל תעשה בסמית משין
אני קורא את התוכנית שוב ואני לא יודע איך לזכור את זה כאילו מה לעשות בחדר כושר וכל זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית