הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממקום כף שמן דג סלמון

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
בדג סלמון 150 גרם שבדקתי יש אותה כמות בערך כמו בכף שמן זית
אז בימים שאני אוכל דג סלמון אני יכל לוותר על הכף שמן זית נכון ?

ובתמונה השלישית אם אני לוקח דג אמנון וכף שזמן זית זה מגיע לאותם קלוריות ב150 גרם בדג סלמון אז זה אפשרי לשחק אם זה ככה פעם דג סלמון פעם דג אמנון עם כף שמן זית

קבצים מצורפים

• סלמון.jpg
    סלמון.jpg
    KB 29.2 · צפיות: 156
  • שמן זית.jpg
    שמן זית.jpg
    KB 28.3 · צפיות: 197
  • יחד.png
    יחד.png
    KB 3.3 · צפיות: 141
נערך לאחרונה:
הוא מתעקש על משהו ואפילו לא מנסה להבין איפה הוא טועה, וזה דבר בסיסי לדעת.
הבחור פתח את השרשור כי הוא לא יודע להבדיל בין סוגי שומנים ולא התעקש על שום דבר. לא צריך לקפוץ לעקוץ אנשים בכל רגע שיש הזדמנות, במיוחד לא כשמדובר באנשים שהגיעו לקבל עזרה ו\או ללמוד.

הבחור פתח את השרשור כי הוא לא יודע להבדיל בין סוגי שומנים ולא התעקש על שום דבר. לא צריך לקפוץ לעקוץ אנשים בכל רגע שיש הזדמנות, במיוחד לא כשמדובר באנשים שהגיעו לקבל עזרה ו\או ללמוד.
אולי אתה צודק ואני מצפה יותר מדי מאנשים על קלן.
סלח לי,אבל לאדם שמשתמש בקלן צריך שיהיה ידע בסיסי בתזונה.

אולי אתה צודק ואני מצפה יותר מדי מאנשים על קלן.
סלח לי,אבל לאדם שמשתמש בקלן צריך שיהיה ידע בסיסי בתזונה.
כנראה הוא לוקח קלן כי הוא ראה כמה תגובות בפורום שמשבחות את התוצאות מהמוצר, למרות שאין לו מושג. זה רק נותן לך רמז כמה כוח יש לתגובות פה בפורום, אז לפעמים כדאי לחשוב פעמיים.
לא רוצה להטיף או משהו, סתם קח לתשומת לבך.😃

• פותח/ת השרשור
אני שאלתי שאלה רק לידע כללי ורצית בוודאות לדעת אם אפשר לעשות המרה כזאת מה הערבוב מה שאלתי ואיך הגעתם לקלן חח
רציתי רק לקבל חידוד לשאלה
בקשר לקלין אני מתקדם בצורה טובה ומרוצה השאלה שם הייתה שהכדור אין לי איתו תופעות לוואי כמו שכולם מספרים שיש להם ואם הכדור בכלל עוזר בהתקדמות בגלל שאני לא מרגיש אותו בכלל למרות הירידה היפה במישקל ויש תוצאות

מה הקשר לבין קלן
לבין לדעת ששומן רווי כן בריא?
קלן זה לא ויטמין סי,זה כנראה לא יהרוג אותך אבל הוא לא בדיוק ידידותי לגוף שלך. שימוש בקלן צריך לעשות אך ורק אחרי שקראת על הנושא בהרחבה (לדעתי,לפחות).
לפני שאתה נכנס לשורפי שומן לא חוקיים,אנאבולים, והעולם הזה בכללי שאם תשתמש בו כמו חמור אתה יכול לדפוק לעצמך כמה דברים בגוף(לא מדבר חלילה על פותח השרשור,אלא בכלליות) צריך ידע על מה שאתה לוקח.
נשמע לי תמוה שבן אדם שלוקח קלן לא יהיה לו ידע בסיסי בתזונה.
כי לדעתי אתה לא צריך לקחת קלן בחיטוב הראשון שלך,כמו שאתה לא צריך לקחת אנאבולים כשאתה 60 קילו על 1.70.
מצטער אבל לא כל פוץ שהחליט שהוא רוצה חיטוב של חודשיים במקום ארבע צריך לקחת קלן. (עוד פעם,לא מדבר עלייך פותח השרשור,אני לא מכיר אותך ממה שאני יודע אתה יכול להיות אחלה בן אדם.)

• פותח/ת השרשור
צודק ב100 אחוזים ברור שצריך הרבה ניסיון קודם באימונים תזונה ובטח לעבור חיטוב בשביל לדעת איך ההרגשה ואיך מתמודדים ומה לא. ולא לקחת דברים בלי ידע ולשאל וכל אחד מקבל ומגיב אחרת לכל דבר. בכל מקרה הכל מתחיל ונגמר
בתזונה ותמיד לומדים עוד ועוד:food-and-drink005-88:

שמח שאתה בגישה בזאת, באמת אני מעודד אותך לקרוא על תזונה לך לקילוגרם או אפילו לאתרים של פליאו יש שם המון מידע נכון (אני לא מנסה להעביר אותך לפליאו או משהו וקח כל מה שאומרים בערבון מוגבל אתה גם לא צריך להגביל בכלל מה שהם אומרים) תקרא וקח כמה עקרונות משם כמו לא לאכול מזון של חתולים (aka קוטג' 1.5%) אלא 9% כי אין בזה שום דבר רע ולהפך זה טוב. או למה שומן רווי בריא לך וכאלה.
צודק ב100 אחוזים ברור שצריך הרבה ניסיון קודם באימונים תזונה ובטח לעבור חיטוב בשביל לדעת איך ההרגשה ואיך מתמודדים ומה לא. ולא לקחת דברים בלי ידע ולשאל וכל אחד מקבל ומגיב אחרת לכל דבר. בכל מקרה הכח מתחיל ונגמר בתזונה זה משצריך לזכור 😋🍴

• פותח/ת השרשור
הקטע של התזונה דל שומן האמת לא סובל או רע לי אני מרגיש עם זה טוב מילא היה מגעיל
וגם לא מרגיש כזה הבדל אבל זה סיפור ארוך .אני בעד לאכל כמו שאתה אומר אבל זה כבר הרגל אבל בשביל זה יש סופשים למרות שבשבילי תמיד זה לא מספיק אבל אין בררה 😃
וכן אני תמיד קורא יש הרבה דברים מעניינים

אתה מביך את עצמך, תקרא משהו.
אתה מביך את עצמך, תקרא משהו.

התשובות שלך לאנשים פה חוזרות על עצמן, אתה בן אדם מתנשא ומגעיל.

אם יש לך כל כך הרבה ידע כפי שאתה טוען - למה אתה לא מיישם על עצמך?

לפי מה שזכור לי מהתמונה האחרונה שהעלת אתה שמנמן עם גוף בצורת גיטרה וחסר כוח בשיט.

נו איך זה מרגיש ?

• פותח/ת השרשור
יש ידע ואני לא מתנשא ותמיד לומדים המון ואני רחוק מלהיות כפי שאתה מתאר ולא מבין מה אתה עצבני

התכוונת לבחור הההוא לא הבנתי טעות 😃

התשובות שלך לאנשים פה חוזרות על עצמן, אתה בן אדם מתנשא ומגעיל.

אם יש לך כל כך הרבה ידע כפי שאתה טוען - למה אתה לא מיישם על עצמך?

לפי מה שזכור לי מהתמונה האחרונה שהעלת אתה שמנמן עם גוף בצורת גיטרה וחסר כוח בשיט.

נו איך זה מרגיש ?
שנייה אני יענה לך כשאנגב את הדמעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית