עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אצל מתאמנים חדשים שרק עתה נכנסו למכון אולי.זה אפשר שמישו יכול להוריד את האחוזי שומן ולעלות את המסה של השריר?
סבבה תודה.אצל מתאמנים חדשים שרק עתה נכנסו למכון אולי.
לכל שאר האוכלוסיה הטבעית, לא.
שאלה שלא קשורה לפורום איפה אני יכול ללמוד איך בונים תפריט?אצל מתאמנים חדשים שרק עתה נכנסו למכון אולי.
לכל שאר האוכלוסיה הטבעית, לא.
בפורום תזונה ותוספים 😃שאלה שלא קשורה לפורום איפה אני יכול ללמוד איך בונים תפריט?
באתר www.kilogram.co.il ואם עדיין יש שאלות אז בפורום תזונה ותוספיםסבבה תודה.
שאלה שלא קשורה לפורום איפה אני יכול ללמוד איך בונים תפריט?
אני שואל בפורום תזונה ותוספים ולא עונים לי שם.באתר www.kilogram.co.il ואם עדיין יש שאלות אז בפורום תזונה ותוספים
דילגת על החלק הראשון בתגובה של שחר.אני שואל בפורום תזונה ותוספים ולא עונים לי שם.
האשכול פתוח פחות משעה, סובלנות יענו לך. בינתיים תנצל את הזמן ותקרא מאמרים בפורטל, אני בטוח שלא קראת הכלאני שואל בפורום תזונה ותוספים ולא עונים לי שם.
יש כאלה שצריכים לקבל כל דבר על כפית זהב. הבחור הזה הוא בחור קשה שצריך שכל דבר יסבירו לו 15 פעמים. המלצתי לו כבר כמה פעמים לקחת ייעוץ אישי כי לאף אחד בפורום הזה אין את הסבלנות לעכל בשבילו את כל מה שהוא מבקש.האשכול פתוח פחות משעה, סובלנות יענו לך. בינתיים תנצל את הזמן ותקרא מאמרים בפורטל, אני בטוח שלא קראת הכל
אני ביקשתי שתסבירו לי על תוכנית אימונים כי חשבתי שזה הפוך שעושים הרבה תרגילים.יש כאלה שצריכים לקבל כל דבר על כפית זהב. הבחור הזה הוא בחור קשה שצריך שכל דבר יסבירו לו 15 פעמים. המלצתי לו כבר כמה פעמים לקחת ייעוץ אישי כי לאף אחד בפורום הזה אין את הסבלנות לעכל בשבילו את כל מה שהוא מבקש.
דרך אגב אתה מוציא אותי מגעיליש כאלה שצריכים לקבל כל דבר על כפית זהב. הבחור הזה הוא בחור קשה שצריך שכל דבר יסבירו לו 15 פעמים. המלצתי לו כבר כמה פעמים לקחת ייעוץ אישי כי לאף אחד בפורום הזה אין את הסבלנות לעכל בשבילו את כל מה שהוא מבקש.
מצטער, לא ניסיתי לפגוע בך או להוציא אותך מגעיל, הכוונה שלי הייתה שיש לך פשוט קליטה קצת איטית ולוקח לך הרבה זמן להבין דברים שאמורים להיות יחסית מובנים. בגלל זה המלצתי לך על ייעוץ אישי כי לי אישית קשה ומעצבן להסביר דברים בצורה מפורטת וארוכה כי בשביל זה קיימים מדריכים ומאמרים.אני ביקשתי שתסבירו לי על תוכנית אימונים כי חשבתי שזה הפוך שעושים הרבה תרגילים.
ובקשר לייעוץ אישי אני חשבתי על זה אבל הבעיה שאין לי כסף לזה בקושי היה לי לחדר כושר.
אני לא צריך שתבנו לי תפריט רק שתסבירו איך מתחילים כי אני קורא ולא מבין(אני דיסלקט) אני הבנתי קצת אבל עכשיו אני לא יודע איך להתחיל.
דרך אגב אתה מוציא אותי מגעיל
הכל בסדר, אתה לא מגעיל.אני ביקשתי שתסבירו לי על תוכנית אימונים כי חשבתי שזה הפוך שעושים הרבה תרגילים.
ובקשר לייעוץ אישי אני חשבתי על זה אבל הבעיה שאין לי כסף לזה בקושי היה לי לחדר כושר.
אני לא צריך שתבנו לי תפריט רק שתסבירו איך מתחילים כי אני קורא ולא מבין(אני דיסלקט) אני הבנתי קצת אבל עכשיו אני לא יודע איך להתחיל.
דרך אגב אתה מוציא אותי מגעיל
ייעוץ אישי נאי חושב אם ללכת בינתיים אני לא ממש רוצה בגלל תקציב ועוד כל מיניי דברים.מצטער, לא ניסיתי לפגוע בך או להוציא אותך מגעיל, הכוונה שלי הייתה שיש לך פשוט קליטה קצת איטית ולוקח לך הרבה זמן להבין דברים שאמורים להיות יחסית מובנים. בגלל זה המלצתי לך על ייעוץ אישי כי לי אישית קשה ומעצבן להסביר דברים בצורה מפורטת וארוכה כי בשביל זה קיימים מדריכים ומאמרים.
אני חושב ש"מתחילים ב..." יותר מתאים לבחור.אז בפורום תזונה ותוספים
צודק.אני חושב ש"מתחילים ב..." יותר מתאים לבחור.
אנשים חושבים שאני שוקל 80 שאני אומר שאני שוקל 90 אומרים אין מצב(לא בציניות) אפילו התזונאי של החדר כושר הביא לי תפריט של 180 גרם חלבון ושבדקתי תאחוז שומן(לא מדויק 100%) יצא 24% זה הרבה אבל חשבתי אני 40%(לא מבין בזה).במצבך-כן (אתה שמן בלי מסת שריר,כמובן בלי לפגוע זה פשוט מצבך,גם אני בערך שם.) הבעיה שזה די זניח. וגם לא כשאתה אוכל 90 גרם חלבון ליום. אל תתעסק אבל בשטויות תרים,תאכל טוב אתה תתחטב ולאט לאט תראה יותר טוב.
חוץ מזה גם כשאתה פלוס קלורי אפשר לרדת בא''ש (זניח). אם תטחן נפח ותאכל מאוד מדויק ועל פלוס קלורי קטן יש סיכוי שתהיה עלייה ביחס הרבה יותר גדול של שריר:שומן ואז תשאר על אותו א''ש/אפילו תרד טיפה,אבל שוב,זה זניח.
השמועה גם אומרת שמסה ללא פחמימה יותר נקייה,אבל לא מתפקידי להגיד אם כן או לא כי אני לא מכיר את הנושא.
אני מטר 80 שוקל 91 אם הייתי בגובה של 1.65 אז אני ממש דב.תעלה תמונה לפורום ויעריכו אותך. לא התכוונתי שאתה שמן אלא שאתה על א''ש גבוה,לא התכוונתי לתקוף/להעליב.
הרבה אנשים חשבו שאני 70 כשהייתי 88,משקל זה מיתוס.
לא נשמע לי הגיוני 18 קילו הבדל.תעלה תמונה לפורום ויעריכו אותך. לא התכוונתי שאתה שמן אלא שאתה על א''ש גבוה,לא התכוונתי לתקוף/להעליב.
הרבה אנשים חשבו שאני 70 כשהייתי 88,משקל זה מיתוס.