הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש דבר כזה?

• פותח/ת השרשור
אצל מתאמנים חדשים שרק עתה נכנסו למכון אולי.
לכל שאר האוכלוסיה הטבעית, לא.
סבבה תודה.
אצל מתאמנים חדשים שרק עתה נכנסו למכון אולי.
לכל שאר האוכלוסיה הטבעית, לא.
שאלה שלא קשורה לפורום איפה אני יכול ללמוד איך בונים תפריט?

האשכול פתוח פחות משעה, סובלנות יענו לך. בינתיים תנצל את הזמן ותקרא מאמרים בפורטל, אני בטוח שלא קראת הכל
יש כאלה שצריכים לקבל כל דבר על כפית זהב. הבחור הזה הוא בחור קשה שצריך שכל דבר יסבירו לו 15 פעמים. המלצתי לו כבר כמה פעמים לקחת ייעוץ אישי כי לאף אחד בפורום הזה אין את הסבלנות לעכל בשבילו את כל מה שהוא מבקש.

• פותח/ת השרשור
יש כאלה שצריכים לקבל כל דבר על כפית זהב. הבחור הזה הוא בחור קשה שצריך שכל דבר יסבירו לו 15 פעמים. המלצתי לו כבר כמה פעמים לקחת ייעוץ אישי כי לאף אחד בפורום הזה אין את הסבלנות לעכל בשבילו את כל מה שהוא מבקש.
אני ביקשתי שתסבירו לי על תוכנית אימונים כי חשבתי שזה הפוך שעושים הרבה תרגילים.
ובקשר לייעוץ אישי אני חשבתי על זה אבל הבעיה שאין לי כסף לזה בקושי היה לי לחדר כושר.
אני לא צריך שתבנו לי תפריט רק שתסבירו איך מתחילים כי אני קורא ולא מבין(אני דיסלקט) אני הבנתי קצת אבל עכשיו אני לא יודע איך להתחיל.
דרך אגב אתה מוציא אותי מגעיל

ובקשר לייעוץ אישי אני חשבתי על זה אבל הבעיה שאין לי כסף לזה בקושי היה לי לחדר כושר.
אני לא צריך שתבנו לי תפריט רק שתסבירו איך מתחילים כי אני קורא ולא מבין(אני דיסלקט) אני הבנתי קצת אבל עכשיו אני לא יודע איך להתחיל.

מצטער, לא ניסיתי לפגוע בך או להוציא אותך מגעיל, הכוונה שלי הייתה שיש לך פשוט קליטה קצת איטית ולוקח לך הרבה זמן להבין דברים שאמורים להיות יחסית מובנים. בגלל זה המלצתי לך על ייעוץ אישי כי לי אישית קשה ומעצבן להסביר דברים בצורה מפורטת וארוכה כי בשביל זה קיימים מדריכים ומאמרים.

הכל בסדר, אתה לא מגעיל.
יענו לך בפורום תזונה ותוספים והכל יהיה מובן בסופו של דבר.

אל דאגה.

• פותח/ת השרשור
מצטער, לא ניסיתי לפגוע בך או להוציא אותך מגעיל, הכוונה שלי הייתה שיש לך פשוט קליטה קצת איטית ולוקח לך הרבה זמן להבין דברים שאמורים להיות יחסית מובנים. בגלל זה המלצתי לך על ייעוץ אישי כי לי אישית קשה ומעצבן להסביר דברים בצורה מפורטת וארוכה כי בשביל זה קיימים מדריכים ומאמרים.
ייעוץ אישי נאי חושב אם ללכת בינתיים אני לא ממש רוצה בגלל תקציב ועוד כל מיניי דברים.

במצבך-כן .הבעיה שזה די זניח. וגם לא כשאתה אוכל 90 גרם חלבון ליום. אל תתעסק אבל בשטויות תרים,תאכל טוב אתה תתחטב ולאט לאט תראה יותר טוב.
חוץ מזה גם כשאתה פלוס קלורי אפשר לרדת בא''ש (זניח). אם תטחן נפח ותאכל מאוד מדויק ועל פלוס קלורי קטן יש סיכוי שתהיה עלייה ביחס הרבה יותר גדול של שריר:שומן ואז תשאר על אותו א''ש/אפילו תרד טיפה,אבל שוב,זה זניח.
השמועה גם אומרת שמסה ללא פחמימה יותר נקייה,אבל לא מתפקידי להגיד אם כן או לא כי אני לא מכיר את הנושא.

• פותח/ת השרשור
במצבך-כן (אתה שמן בלי מסת שריר,כמובן בלי לפגוע זה פשוט מצבך,גם אני בערך שם.) הבעיה שזה די זניח. וגם לא כשאתה אוכל 90 גרם חלבון ליום. אל תתעסק אבל בשטויות תרים,תאכל טוב אתה תתחטב ולאט לאט תראה יותר טוב.
חוץ מזה גם כשאתה פלוס קלורי אפשר לרדת בא''ש (זניח). אם תטחן נפח ותאכל מאוד מדויק ועל פלוס קלורי קטן יש סיכוי שתהיה עלייה ביחס הרבה יותר גדול של שריר:שומן ואז תשאר על אותו א''ש/אפילו תרד טיפה,אבל שוב,זה זניח.
השמועה גם אומרת שמסה ללא פחמימה יותר נקייה,אבל לא מתפקידי להגיד אם כן או לא כי אני לא מכיר את הנושא.
אנשים חושבים שאני שוקל 80 שאני אומר שאני שוקל 90 אומרים אין מצב(לא בציניות) אפילו התזונאי של החדר כושר הביא לי תפריט של 180 גרם חלבון ושבדקתי תאחוז שומן(לא מדויק 100%) יצא 24% זה הרבה אבל חשבתי אני 40%(לא מבין בזה).

תעלה תמונה לפורום ויעריכו אותך. לא התכוונתי שאתה שמן אלא שאתה על א''ש גבוה,לא התכוונתי לתקוף/להעליב.
הרבה אנשים חשבו שאני 70 כשהייתי 88,משקל זה מיתוס.

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה לפורום ויעריכו אותך. לא התכוונתי שאתה שמן אלא שאתה על א''ש גבוה,לא התכוונתי לתקוף/להעליב.
אני מטר 80 שוקל 91 אם הייתי בגובה של 1.65 אז אני ממש דב.
אני לא מצלם את עצמי כי אני שונא תגוף העליון שלי אין ממש פופורציה והמבנה לא משו אני חושב יש לי ג'ינו.

לא נשמע לי הגיוני 18 קילו הבדל.
אבל בכל מקרה, יש בקילוגרם את כל המידע הדרוש.
ומבחינת העליית מסת שריר תוך כדי חיטוב, זאת עלייה סתמית בשריר, בקושי ויש עלייה אבל למתחילים היא נותנת פוש רציני כדי להתמיד ולהשקיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית