עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צריך לפרסם לוח שנה של ליפטרים בתחתונים. ( אפשר גם בעירום עם מוט אולימפי שמסתיר את הבואנוס חמינדוס )אם נקדם את הליפטינג ונשקיע בו אולי יום אחד יהיו יותר מכונים בסגנון של הרקולס בכל רחבי הארץ. הכל תלוי בכם! ליפטינג זה סקסי ואנחנו צריכים להוכיח את זה!
מי נמצא על 25 אחוז שומן או יותר ומוכן להתנדב לתצלום עירום עם חגורה, רצועות ברכיים ומגזין של FITNESS ביד?צריך לפרסם לוח שנה של ליפטרים בתחתונים. ( אפשר גם בעירום עם מוט אולימפי שמסתיר את הבואנוס חמינדוס )
איכס איזה גועל.מי נמצא על 25 אחוז שומן או יותר ומוכן להתנדב לתצלום עירום עם חגורה, רצועות ברכיים ומגזין של FITNESS ביד?
צריך לפרסם לוח שנה של ליפטרים בתחתונים. ( אפשר גם בעירום עם מוט אולימפי שמסתיר את הבואנוס חמינדוס )
תממן לי ייעוץ לשנה ואני בפניםאמרת לוח שנה בתחתונים - אמרת יצחק! @nlr666
תממן לי ייעוץ לשנה ואני בפנים
מי אמר שזה נוגד?ולחסל את הקריירה המצליחה שלך כשחקן פוטבול ופאוורליפטר לעתיד ? אין לי לב לעשות זאת....
מי אמר שזה נוגד?
למה זה טוב? מספיק קידמנו בטכניון עכשיו יש תור בראק כל פעם:sarcastic:אם נקדם את הליפטינג ונשקיע בו אולי יום אחד יהיו יותר מכונים בסגנון של הרקולס בכל רחבי הארץ. הכל תלוי בכם! ליפטינג זה סקסי ואנחנו צריכים להוכיח את זה!
אני מוכן, אבל צריך לעשות את זה מהר שהשומן עדיין עליי 😉מי נמצא על 25 אחוז שומן או יותר ומוכן להתנדב לתצלום עירום עם חגורה, רצועות ברכיים ומגזין של FITNESS ביד?
בסוף יבוא המשיח ויבנה מכון עם 7 ראקים, אם נאמין מספיק חזק!למה זה טוב? מספיק קידמנו בטכניון עכשיו יש תור בראק כל פעם:sarcastic:
אני מוכן, אבל צריך לעשות את זה מהר שהשומן עדיין עליי 😉
כשהמשיח יבוא יהיה ראק לכל סקוואטר, ספסל לכל בנצ'ר ואוראו חופשי לכל שחיףבסוף יבוא המשיח ויבנה מכון עם 7 ראקים, אם נאמין מספיק חזק!
וזה יהיה הזמן שלי לפרוש להיות שחיף כי שום ראק לא משתווה לאוראו!כשהמשיח יבוא יהיה ראק לכל סקוואטר, ספסל לכל בנצ'ר ואוראו חופשי לכל שחיף
Oreo is the food of the gods...וזה יהיה הזמן שלי לפרוש להיות שחיף כי שום ראק לא משתווה לאוראו!
and the god of the foodsOreo is the food of the gods...