הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דברים שאני רוצה

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
אם נקדם את הליפטינג ונשקיע בו אולי יום אחד יהיו יותר מכונים בסגנון של הרקולס בכל רחבי הארץ. הכל תלוי בכם! ליפטינג זה סקסי ואנחנו צריכים להוכיח את זה!

אם נקדם את הליפטינג ונשקיע בו אולי יום אחד יהיו יותר מכונים בסגנון של הרקולס בכל רחבי הארץ. הכל תלוי בכם! ליפטינג זה סקסי ואנחנו צריכים להוכיח את זה!
צריך לפרסם לוח שנה של ליפטרים בתחתונים. ( אפשר גם בעירום עם מוט אולימפי שמסתיר את הבואנוס חמינדוס )

צריך לפרסם לוח שנה של ליפטרים בתחתונים. ( אפשר גם בעירום עם מוט אולימפי שמסתיר את הבואנוס חמינדוס )
מי נמצא על 25 אחוז שומן או יותר ומוכן להתנדב לתצלום עירום עם חגורה, רצועות ברכיים ומגזין של FITNESS ביד?

מי נמצא על 25 אחוז שומן או יותר ומוכן להתנדב לתצלום עירום עם חגורה, רצועות ברכיים ומגזין של FITNESS ביד?
איכס איזה גועל.
מגזין פיטנס ? 🤢
אני מאמין שגם ראש אדום שלקראת התפוצצות יכול להתאים.

WTF
לך למכון קרוספיט, מה יש לך במכון ההוא שאין לך במכון קרוספיט.
פלטות באמפר, מוט, ראק, רצפה

למה זה טוב? מספיק קידמנו בטכניון עכשיו יש תור בראק כל פעם:sarcastic:
אני מוכן, אבל צריך לעשות את זה מהר שהשומן עדיין עליי 😉

למה זה טוב? מספיק קידמנו בטכניון עכשיו יש תור בראק כל פעם:sarcastic:

אני מוכן, אבל צריך לעשות את זה מהר שהשומן עדיין עליי 😉
בסוף יבוא המשיח ויבנה מכון עם 7 ראקים, אם נאמין מספיק חזק!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית