הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש איזה דגנים מומלצים במיוחד?

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
כל הפייבר 1 וכל אלה, דגנים לא לחיטוב או משהו, למסה.

הקריטריונים הם הרבה קלוריות, כמות מכובדת של חלבונים, וטעים למדי, כמובן משהו רציני ולא הדברים האלה "שמועשרים בחלבון" כמו בפרסומות.

תודה מראש חבר'ה.

אני מצאתי את הקורנפלקס המפורסם של תלמה להכי טוב לדעתי למסה מכל השאר.
נגיד באשדוד במגהבול אפשר לקנות 2 חבילות קומפלט 750 גרם+500 גרם ב-23 ש"ח בלבד,שזה שטויות.
הערכים(ל-100 גרם כמובן):
80.5 גרם פחמימה
8 גרם חלבון
0.2 גרם שומן
4.5 גרם סיבים

ככה שאתה יכול לפרק אותם חופשי גם בתור סתם חטיף,הם אחלה,ממליץ!😃

פיבר,ברנפלקס וכל הזבל הזה שמעושר בסיבים לא הייתי ממליץ כלכך כי אם תואכל אותם הרבה,תתפוצץ לך הכיבה וכולם מסביב ירגישו בזה.🙄
אבל אם אתה משלב אותם עם דגנים אחרים פה ושם אז אחלה גם.

מה אתה דפוק אחי? מה זה מעניין קלוריות וחלבונים? העיקר שיש בפנים הפתעה צעצוע או משהו..

ורציני אני אוכל את הקורנפלס של אנרג'י וואלה אחלה דבר גם טעים וגם בריא

אבל הבעיה היא שהוא לא זול.
איזה 350 גרם 20+ ש"ח אם אני זוכר נכון.(אני מדבר על האנרג'י)

בקשר לשוגי זה מצד אחד נכון שהוא עשיר בחלבון,אבל מצד שני זה ל-100 גרם,ז"א שאם אתה בחיטוב ואתה רוצה חלבון זמין זה לא הפתרון כי בישביל להגיע ממנו ל-20 גרם חלבון אתה צריך לאכול גם 65 גרם פחמימה בדרך.😃

החלבון בשוגי לא מייקר את כל העסק(בהנחה שהם שמים שם חלבון מבודד)?
עריכה : ביררתי ויש שם חלבון מבודד מאפונה,ככה שכנראה שלא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חלבון מאפונה? חחחחחח.

אגב חברים: http://www.halav.org/health/index.html‬

מה אתם אומרים על זה?, אכזרי למדי לפי מה שקראתי ברפרוף, זה גם לא נראה ליצני הם נותנים רשימת מקורות גדולה מאוד, והאם כל זה תקף גם לגבי חלב אורגני?

• פותח/ת השרשור
אני צריך שתגיד לי את דעתך הכנה, אם תגיד שזה בסדר, ותתן סיבה הגיונית חוץ מריפטו אמר לשתות, אני אשתה כה.

מה זה תשובה כנה, למה לאבא שלי יש מחלבות או משהו? אתה רוצה תשתה אתה לא רוצה אל תשתה, אני יכול לתת לך גם מאמרים שבשר זה זבל, שירקות לא אורגנים זה זבל, שלחם זה זבל (או כל פחמימה אחרת), שכל המוצרי חלב לא רק חלב זה זבל, מה תעשה בסוף? תלקק את המרפק?

• פותח/ת השרשור
חח הבנתי את הרעיון, אני אשתה חלב אורגני, ותגיד זה רק אני, או שחלב שלא עם אחוזי שומן נורמליים יש לו טעם כמו מים, פשוט בצבע לבן.

יש מחקרים שחלב מלא (אין בארץ, הכי קרוב זה 3%) הביא את התוצאות האופטימליות ביותר ביחס של עלייה במסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית