הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יש איזה דגנים מומלצים במיוחד?

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
כל הפייבר 1 וכל אלה, דגנים לא לחיטוב או משהו, למסה.

הקריטריונים הם הרבה קלוריות, כמות מכובדת של חלבונים, וטעים למדי, כמובן משהו רציני ולא הדברים האלה "שמועשרים בחלבון" כמו בפרסומות.

תודה מראש חבר'ה.

• פותח/ת השרשור
האמת שבדיוק ראיתי איזה פרסומת, שהכניסו לשווקים, או שיכניסו ממש בקרוב חלב מלא "עם טעם של פעם", הבעיה שזה לא אורגני אז אני אלך על האורגני בכל מקרה.

לגבי פיטנס - ניסיתי אתמול בהעמסה (אבא שלי הלך לחצי חינם כמה ימים קודם ובלי שאף אחד ביקש החליט להביא 2 פיטנס רגיל ועוד 2 פיטנס דבש - כל אריזה 625 גרם (😲!) אז כמובן שלא היה טעם ללכת להביא קלוגס ספיישל K).

מבחינת ערכים - אם חשבתם שהקלוגס הוא דל שומן - הפיטנס (הרגיל) הוא 1.5% שומן (מבחינת פחמימות - דיי דומה. בפיטנס יש איזה 8 גרם חלבון על 100 גרם ובקלוגס 15).

לגבי הטעם - לא יצא לי לטחון כמות מהפיטנס כדי לגבש דעה, אבל בנתיים זה לא נופל בטעם מהקלוגס, אולי אפילו יותר טוב.

הפיטנס דבש (או ציפוי דבש, או לא יודע איך הליצנים האלה קוראים לזה) הוא סביבות ה-4 - 4.5 אחוז שומן, והוא לא משהו - מתוק מדי ומהר מאד המתיקות שלו הופכת למעצבנת.

כריות זה כמו לאכול שוקולד,זה סוג של צ'יט לדעתי כי יש בו שומן ולא קצת.
קלוגס ספיישל קיי בעקרון לפי הערכים שלו לא שונה מדי מהקלוגס הרגיל,הוא רק יקר יותר.
בקלוגס ספיישל K יש ל-100 גרם 15 גרם חלבון ו-75 פחמימות,לעומת זאת ברגיל יש יותר פחמימות ופחות חלבון,והטעם שונה,הספיישל קיי יותר טעים אבל גם את הרגיל נחמד מאוד ללעוס פה ושם.

WTF? תאכלו איזה שטעים, ותשתו קצת WHEY כדי להשלים. לקנות חלבון דרך דגנים, השד יודע מאיזה מקור מהנדסי המזון מצאו כדי שלא יקלקל את הטעם, ואם הוא מלא וזמין... למה?

חחחחח גם אני חייב להסכים עם כל מי שאומר לאכול מה שטעים (חוץ מכריות) אני לא יודע אם ל"חלבון" בדגנים אפשר בכלל לקרוא חלבון אם המקור שלו זה אפונה... WTF?! אז אני הולך וקונה
את מה שנראה לי הכי טעים וזהו 😛

אני שמתי לב שלמנה של קורנפלקס כריות אין כזה הבדל משמעותי בקלוריות מקורנפלקס אחר(למנה, לא ל100 גרם). ומה רע בלאכול פייבר 1? הייתי אוכל את זה בחיטובון קטן שעשיתי כל יום ואם זה לא היה משביע לי ת'צורה הייתי אוכל את זה גם במסה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית