הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש המלצה על תוכנית

אריאל תשובה

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
הי , אני מבקש המלצה לתוכנית אימונים
אני בן 19 בגובה 182 ס״מ ושוקל בערך 75 ק״ג , מתאמן באופן לא עקבי קרוב לשנתיים ובאופן עקבי בחצי שנה האחרונה .
אני רוצה להתחיל להתאמן 5 או אפילו 6 פעמים בשבוע , ואני במקביל מתאמן בכדורסל באופן יומיומי ככה שאני מחפש תוכנית שתתאים גם לכדורסל (אני לא אחפש תוכנית לעלייה משמעותית במסה כי היא תפגע לי ביכולת המשחק , לדוגמה ) וגם למספר הפעמים שאני רוצה להתאמן .
בחדר הכושר שלי המדריכים לא מאוד מקצועיים ויכולים לעזור ולכן אני שואל כאן , תודה מראש 😃

Fbw מקילוגרם
אין טעם שתעייף את עצמך עם 5-6 פעמים בשבוע וזה גם לא יועיל לך

Fbw זה רק 3 פעמים בשבוע זה לא שונה ממה שאני עושה עכשיו ... אני רוצה להתאמן חזק יותר...
בספורט הזה כמות לא שווה לאיכות. אם אתה רוצה להתאמן אתה צריך להתאמן 3 פעמים בשבוע ואם הגוף שלך מגיב טוב לנפח גבוה לעבור ל4. אל תשכח ששריר גדל במנוחה ולא בעבודה, אז להוסיף ימי אימונים לא בהכרח יוסיף לך מסת שריר.

בפורום הזה לא בונים תוכנית אימונים, אלא נותנים ביקורת על תוכניות.
אני ממליץ לך לעיין בפורטל קילוגרם על בניית תוכניות אימונים או להתייעץ עם מאמנים טובים יותר.
וכמובן אתה מוזמן להעלות את התכנית לפה כדי שנוכל לתת לך ביקורת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית