עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק ב-100%. ושיהיה לך ברור - אם היית עובר מ-160 סקוואט חופשי לסמית, היית מתחיל שם גם ב-80 קילו. זה לא אומר שהחופשי קשה והסמית קל או להפך. אלה תנועות לא זהות, שמפעילות שרירים בצורה שונה. אבל זה עוד לא חותם את גורלו של הסמית להיות זבל. אם אין אופציה לעשות חופשי - הסמית זה תחליף סביר ביותר.בשנה הראשונה לאימונים שלי הגעתי ל160 ק"ג בסמית' בתנועה דומה לHB קלאסי. לאחר מכן נמאס לי והחלטתי לספח לעצמי את המקבילים כראק, ועבדתי עם 80 ק"ג. הירידה הייתה משמעותית כי היו המון דגשים על טכניקה שלא היו מורגשים בסמית׳. אני מאמין שמתאמן עם טכניקה מבוססת יכול לנצל את המכשיר ברמה גבוהה במידה ואין דרך לבצע סקוואט אמיתי.
על דבר אחד אני יכול להסכים, וזה שהוא עדיף על לג פרס לדעתי.נכון שסקוואט בסמית (אני מדבר על המצב של ישיבה, עם גב זקוף ורגליים קדימה) שונה מהחופשי, אבל זה לא מה שיפסול אותו. הוא הרבה פחות טוב מהחופשי, אבל הרבה יותר טוב מאפס.
דעתך פסולה מהיסוד!! אתה בסך הכל מנהל 🤡הייתי מעדיף לעשות פרונט סקוואט עם משקל קל לנפח גבוה, מאשר לעבוד בסמית'.
אבל זאת רק דעתי 😃
משקל שאוכל לעשות בו נפח של 15-20 חזרות בטכניקה טובה.דעתך פסולה מהיסוד!! אתה בסך הכל מנהל 🤡
על איזה משקל קל אתה מדבר? 60 קילו? 80 קילו? רק הפאוורקלין של זה יקח לך כוח של חזרה או שתיים של סקאווט.
נפח אומר לעשות 20 חזרות?? ממתי?משקל שאוכל לעשות בו נפח של 15-20 חזרות בטכניקה טובה.
הרגליים מגיבות בצורה יפה גם לנפח (בדיוק כמו החזה).
החזה מגיב טוב לנפח לא במשקלי נוצה כמובן.נפח אומר לעשות 20 חזרות?? ממתי?
רוצה לנסות לעבוד על חזה רק במשקלים שמתאימים ל-20 חזרות ולראות מה קורה? רמז: כלום.
הייתי מעדיף לעשות פרונט סקוואט עם משקל קל לנפח גבוה, מאשר לעבוד בסמית'.
אבל זאת רק דעתי 😃
דעתך פסולה מהיסוד!! אתה בסך הכל מנהל 🤡
על איזה משקל קל אתה מדבר? 60 קילו? 80 קילו? רק הפאוורקלין של זה יקח לך כוח של חזרה או שתיים של סקאווט.
כשאומרים "החזה מגיב לנפח" מתכוונים שהחזה מגיב ל-5x5 יותר טוב מאשר לפירמידה שמובילה לסט כבד אחד.החזה מגיב טוב לנפח לא במשקלי נוצה כמובן.
הרגליים מגיבים יפה למס' חזרות גבוה, 12-15 ולעיתים גם 20.
יש לא מעט תוכניות בנושא, אם נזוז רגע מנושא הכח.
מה גם שעבודה בטווח של סיבולת שריר גם בחזה, היא ממש לא עבודה ש"לא עושה כלום".
היא עובדת על סיבולת השריר, מרגילה את השריר לנפחים גבוהים ואני רוצה לראות אותך עושה בנץ' של 60 ל- 20 חזרות, בהנחה וה RM5 שלך הוא 85-90, ונדבר לאחר סיום הסטים.
עשיתי לא מעט פעמים עבודה על סיבולת שריר, ואני יכול לומר לך שזה יותר קשה מהרבה דברים אחרים.
לא התכוונתי למוט ריק, אם זאת הייתה הכוונה.
איאלץ להסכים איתכם כאן. לשם שינוי. 🤡פאוורקלין רוצח בתור הכנה לסט של פרונט סקוואט.
אתה מתעצבן כשאני משנה ציטוטים שלך, אז אני מתאפק 😛איאלץ להסכים איתכם כאן. לשם שינוי. 🤡
אני אפסיק לצטט את מורן בצורה כזו שתיראה שהוא לא מבין כלום, כי זה פשוט לא מוסרי ולא נכון. מורן, מצטער.
לא דיברתי על פירמידות.כשאומרים "החזה מגיב לנפח" מתכוונים שהחזה מגיב ל-5x5 יותר טוב מאשר לפירמידה שמובילה לסט כבד אחד.
זניחות ביחס למה?לא לפמפום של 20 חזרות, וזה בכלל לא משנה כמה זה קשה - התוצאות יהיו מאד זניחות.
לא מתווכח על יעילות החמישיות בסקוואט.תיזכר מה היו התוצאות כשפמפמת (כמו כולנו) 20 חזרות בפשיטות ברכיים, לעומת כשעברת לעבוד חמישיות בסקוואט.
כמו שאתה מתעצבן כשאני עורך לך את ההודעות 🤡אתה מתעצבן כשאני משנה ציטוטים שלך, אז אני מתאפק 😛
תעשה.. תעשה🤣🤣 אני מפחד אפילו לעשות לו לייק
אני לא משלם שקל על חדר כושר למה לי לעבור והלתחיל לשלם ?לעבור מכון