עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז זהו, שזה לא רק שומנים. בקליפת גרעין הסומסום, שהיא חלק מהטחינה המלאה אבל אל מה"רגילה", יש ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים, בנוסף לעוד כל מיני מיקרונוטריאנטים (תרכובות שהגוף משתמש בהן בכמויות מזעריות) שלא כולם מוכרים.זה שומנים לא פחיממות
תודה רבה על התשובה המפורטת, אני תמיד מנסה להסתכל על אוכל כמוך, שהבחירה תזין את הגוף בדרך הכי טובה, מבחינת מיניראלים וויטמינים ולא רק על "שלושת מספרי הקסם", חידשת לי על הטחינה המלאה אז שוב תודה D=אז זהו, שזה לא רק שומנים. בקליפת גרעין הסומסום, שהיא חלק מהטחינה המלאה אבל אל מה"רגילה", יש ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים, בנוסף לעוד כל מיני מיקרונוטריאנטים (תרכובות שהגוף משתמש בהן בכמויות מזעריות) שלא כולם מוכרים.
לדעתי אחת הטעויות של הרבה אנשים בפורום היא שהם מסתכלים על התזונה מתוך זוית ראיה צרה מדי. זכור שלפני שאתה מרים משקולות אתה בן-אדם, ובתור שכזה התזונה שלך אינה מתמצה רק באותם שלושה מספרי קסם (חלבונים, שומנים, פחמימות). אגב, אותה הערה נכונה גם לאלה שאוכלים יום אחרי יום כמויות מבהילות של חזה עוף.
כי אותם חומרים מהקליפה אינם בעלי ערך קלורי, אבל הם כן בעלי משקל, וכך יוצא שבאותה יחידת משקל של טחינה מלאה יש פחות קלוריות מאשר בטחינה "ריקה" (אני מקוה שזה מובן. אם לא, אוכל לפרט יותר).איך זה שהערכים של הטחינה המלאה נמוכים מהטחינה הרגילה בערך באיזה 50 קלוריות ל100 גרם?
מובן לגמרי. לא יודע איך לא חשבתי על זה חחחכי אותם חומרים מהקליפה אינם בעלי ערך קלורי, אבל הם כן בעלי משקל, וכך יוצא שבאותה יחידת משקל של טחינה מלאה יש פחות קלוריות מאשר בטחינה "ריקה" (אני מקוה שזה מובן. אם לא, אוכל לפרט יותר).