הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סומו דד ליפט

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
החלטתי שאני רוצה לתת נסיון לסומו דד ליפט בתקווה שאולי זה יעזור לי לקדם קצת את המשקלים כי הדד ליפט שלי נמצא במצב רע לאומת שאר ההרמות.
אשמח אם תפנו אותי לחומר טוב ביוטוב שלדעתכם מלמד את הטכניקה בצורה הטובה ביותר.
תודה

לא קשור לטכניקה אבל ממליץ לך לראות את הסרטון של Alan Thrall לגבי סומו מול רגיל,הוא מספר שם על ההבדל בתנועה וכל מיני דברים, זה פחות מ5 דקות, זה כנראה די תומך במטרה שלך אבל אני מה שהוא אומר שם נשצע לי טוב מספיק כדי להישאר עם הרגיל.

• פותח/ת השרשור
לא קשור לטכניקה אבל ממליץ לך לראות את הסרטון של Alan Thrall לגבי סומו מול רגיל,הוא מספר שם על ההבדל בתנועה וכל מיני דברים, זה פחות מ5 דקות...
עברתי כבר מזמן על כל הספריה של ALAN ואני יודע מה היתרונות והחסרונות של סומו לאומת רגיל. אני רוצה סרטון טוב שידגים טכניקה בצורה טובה ומובנת ורצוי גם באנגלית/רוסית/עברית.
תודה בכל מקרה 😃

עברתי כבר מזמן על כל הספריה של ALAN ואני יודע מה היתרונות והחסרונות של סומו לאומת רגיל. אני רוצה סרטון טוב שידגים טכניקה בצורה טובה ומובנת ורצוי גם באנגלית/רוסית/עברית.
תודה בכל מקרה 😃
אוקיי 😃 בהצלחה רבה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם, אחרי 3 חזרות של סומו הגעתי למסקנה שאני לא רוצה את זה.
אפשר לנעול.

תודה רבה לכולם, אחרי 3 חזרות של סומו הגעתי למסקנה שאני לא רוצה את זה.
אפשר לנעול.
סומו הוא תרגיל הרבה יותר טכני ויש הרבה יותר מקום לטעויות בו מאשר קלאסי.
שלוש חזרות לא מספיקות כדי להחליט שהוא לא טוב לך.

• פותח/ת השרשור
סומו הוא תרגיל הרבה יותר טכני ויש הרבה יותר מקום לטעויות בו מאשר קלאסי.
שלוש חזרות לא מספיקות כדי להחליט שהוא לא טוב לך.
החלטתי את זה כי המבנה גוף שלי לדעתי לא מתאים לזה. הייתי צריך לנסות פעם אחת כדי לדעת. זאת דעתי לפחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית