עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עברתי כבר מזמן על כל הספריה של ALAN ואני יודע מה היתרונות והחסרונות של סומו לאומת רגיל. אני רוצה סרטון טוב שידגים טכניקה בצורה טובה ומובנת ורצוי גם באנגלית/רוסית/עברית.לא קשור לטכניקה אבל ממליץ לך לראות את הסרטון של Alan Thrall לגבי סומו מול רגיל,הוא מספר שם על ההבדל בתנועה וכל מיני דברים, זה פחות מ5 דקות...
אוקיי 😃 בהצלחה רבהעברתי כבר מזמן על כל הספריה של ALAN ואני יודע מה היתרונות והחסרונות של סומו לאומת רגיל. אני רוצה סרטון טוב שידגים טכניקה בצורה טובה ומובנת ורצוי גם באנגלית/רוסית/עברית.
תודה בכל מקרה 😃
מצאתי רק ספר אין איזה סרטון ביוטוב לזה?יש מדריך לדדליפט בנעוצים
דיברתי על הספר, אם אתה מתעקש יש BIG ON THE BASICS DEADLIFT DAN GREENE ויש עוד איזה סרטון של עומאר איסוף וסופרטריינינגמצאתי רק ספר אין איזה סרטון ביוטוב לזה?
סומו הוא תרגיל הרבה יותר טכני ויש הרבה יותר מקום לטעויות בו מאשר קלאסי.תודה רבה לכולם, אחרי 3 חזרות של סומו הגעתי למסקנה שאני לא רוצה את זה.
אפשר לנעול.
החלטתי את זה כי המבנה גוף שלי לדעתי לא מתאים לזה. הייתי צריך לנסות פעם אחת כדי לדעת. זאת דעתי לפחות.סומו הוא תרגיל הרבה יותר טכני ויש הרבה יותר מקום לטעויות בו מאשר קלאסי.
שלוש חזרות לא מספיקות כדי להחליט שהוא לא טוב לך.
עד שלא מנסים לתקופה ממושכת אי אפשר לדעת.החלטתי את זה כי המבנה גוף שלי לדעתי לא מתאים לזה. הייתי צריך לנסות פעם אחת כדי לדעת. זאת דעתי לפחות.
בכל מקרה החלטתי לוותר בינתיים, אולי ננסה בעתיד.עד שלא מנסים לתקופה ממושכת אי אפשר לדעת.