מתכנן כשלב ראשון לעשות שוב פסיכו,אני לא מרוצה מהציון.
לא יודע עוד מה אני הולך ללמוד.. ישנם הרבה שיקולים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע עוד מה אני הולך ללמוד.. ישנם הרבה שיקולים.
אני לא יודע אם ההסבר גרוע, אבל אני לא הצלחתי להבין ממנו את התהליך. אוקיי, יש לך 1000 חביות ו 10 משרתים. ספר לי איך אתה מגלה את החבית המורעלת.אתם באמת לא מבינים את ההסבר שלי ? הוא כזה גרוע ?
לא בדיוק מסכים איתך, כשעשיתי פסיכומטרי שמתי לב להבדלי הרמות בין אנשים שידעו אנגלית טוב לאלה שלא. אפשר בהחלט לשפר את רמת האנגלית פלאים, אבל לא תמיד כדי להוציא פטור.לא,זאת הייתה דוגמא שכל מפגר יכול להוציא באנגלית ציון גבוה. ברור שאתה מתקבל,אבל אתה צריך לעשות קורסים באנגלית.
זו לא היתה השאלה אבל בכיף, זה אותו עקרון בדיוק עם 8 כוסות.אני לא יודע אם ההסבר גרוע, אבל אני לא הצלחתי להבין ממנו את התהליך. אוקיי, יש לך 1000 חביות ו 10 משרתים. ספר לי איך אתה מגלה את החבית המורעלת.
18
מתמטיקה תיכונית
כותב בכתב לבן מפה אז תדגיש:
אוקי אנחנו צריכים למצוא את המספר הכי קטן של משרתים שיתן לנו 999 מצבים שונים, אני אסביר למה אני מתכוון.
לדוגמא, עבור 8 כוסות יין אנחנו צריכים למצוא את המספר הכי קטן של משרתים שיתן לנו 7 מצבים, והוא 3, נגיד משרתים A B ו C נותנים:
A
B
C
AB
AC
BC
ABC
אני מנסה הגעתי לזה ש 5 משרתים נותנים 51 מצבים. 4 משרתים נותנים 15. אני מתקשה פה עם הנוסחה של מספר המצבים כתלות במספר המשרתים ( לא חשבתי על דרך אחרת חוץ מפירוט, כמובן שגם בדרך הזאת יש תלות במספר המצבים הקודם כך שלא מתחילים הכל מ0 אבל עדין החישוב מסתבך מאוד.)
אני יכול לפתור את זה ככה?
f
פתרון לא טוב כי אתה תדע רק אחרי 48 שעות במקרה הגרוע איפה הרעל.נותנים למשרת א' 2 כוסות, למשרת ב' שתי כוסות ולמשרת ג' שלוש כוסות. אחד מהם ימות. אם לא אז חוזרים על תהליך.
נכון ולכן נעגל את התוצאה למעלה. כי 10 בחזקת 9 ומשהו זה 1000, לכן 9 משרתים לא יספיקו אבל 10 כן.עכשיו הבנתי. אגב, אתה יכול ליצור 1024 מילים ולא רק 1000 אבל זה לא משנה את הפתרון.
כי102 בחזקת 9 ומשהו זה 1000
יש לך רק דרך אחת לעלות מדרגה אחת. זה ברור.מישהו יכול להסביר לי את המדרגות ואת הסדרת מספרים?אני רוצה לשאול את המורה למתמטיקה ושאני אדע ליתר ביטחון להסביר
זה ב5 מדרגות לא אמור להיות 10 אפשרויות? עושים 5-1 + 5-2+ 5-3 .. או שפשוט לא הבנתי נכון?יש לך רק דרך אחת לעלות מדרגה אחת. זה ברור.
יש לך 2 דרכים לעלות 2 מדרגות. או לקפוץ שתי מדרגות בפעם אחת, או אחת ואחת.
נגדיר
F N= מספר האפשרויות לעלות N מדרגות ( כתבתי את זה בלי סוגריים כי זה מתחרבש עם סוגריים...)
אני טוען ש
F N= F N-1 + F N-2 או במילים אחרות, מספר האפשרויות לעלות N מדרגות שווה למספר האפשרויות שאפשר לעלות N-1 מדרגות ועוד מספר האפשרויות שאפשר לעלות N-2 מדרגות. נסביר למה זה קורה:
כשאני רוצה לעלות אפשר להגיד שיש לי "בגדול" שתי דרכים. בצעד הראשון אני יכול לעלות רק מדרגה אחת, ואז נשארות לי F N-1 אפשרויות, אבל בצעד הראשון אני יכול גם לעלות 2 מדרגות, ואז נשארות לי F N-2 אפשרויות, ולכן מה שכתבתי מקודם מתקיים.
אז מספר האפשרויות -
1 עבור 1 מדרגה
2 עבור 2 מדרגות
3 עבור 3 מדרגות
5 עבור 4 מדרגות
8 עבור 5 מדרגות
וכך הלאה.
מקווה שמובן
לאאני לא צליח לראות איך זה בא לידי ביטוי
זה ב5 מדרגות לא אמור להיות 10 אפשרויות? עושים 5-1 + 5-2+ 5-3 .. או שפשוט לא הבנתי נכון?
הנוסחת נסיגה היא כמו פיבונאצי.זה סדרת פיבונצאי'
מה שכתבת זה סדרת פיבונאצי נכון?איך אתה רואה את זה בסדרה שכתבו?לא
זה
1
1= 0+1
2= 1+1
3= 1+2
5 = 2+3
8 = 5+3
13 = 5+8
21 = 13+8
זה לא כי האיברים הראשונים של סדרת פיבונאצי הם 1,1מה שכתבת זה סדרת פיבונאצי נכון?איך אתה רואה את זה בסדרה שכתבו?