הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עשיתי שוקו מהאבקת חלבון 😃

מצב
השרשור נעול

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
לקחתי תאבקת חלבון extreme whey בטעם שוקולד ויש לזה ריח של מקופלת ריח ממש חזק וטוב פעם אחת מרוב שהתלהבתי מהריח הסנפתי חזק ונכנס קצת לאף ונחנקתי אבל עכשיו נגיעה לעיניין שמתי מים חמים על האבקה ואז שמתי חלב ערבבתי ויצא שוקו והמים חמים ממש המעיסו את האבקה שלא היה גושים וזה היה טעם פצצה אבל הבעיה שאני לא רוצה לשתות כאילו אני נהנה מהטעם אבל לא בלי לא יודע למה הטעם קטלני אבל לא רוצה ממש.
אני מדבר בכללי.
תודה לעוזרים

הטעם טוב אבל שאני לא מצליח לסיים לשתות כאילו זה לא בא טוב בגרון אבל זה מוזר כי הטעם טוב.
השאלה למה זה ככה מה לעשות שלא יהיה ככה
ניסית לשתות את זה לא עם מים רותחים אלא עם מים רגילים או עם חלב?

• פותח/ת השרשור
ניסית לשתות את זה לא עם מים רותחים אלא עם מים רגילים או עם חלב?

שמתי קצת מים רותחים וחל ויצא טעם טוב אבל זה לא בא טוב מצטער שאני לא מסביר טוב הטעם טוב אבל בגרון לא מרגיש ממש ככה.

שמתי קצת מים רותחים וחל ויצא טעם טוב אבל זה לא בא טוב מצטער שאני לא מסביר טוב הטעם טוב אבל בגרון לא מרגיש ממש ככה.
הבנתי את זה, שאלתי אם בהזדמנות אחרת ניסית לשתות רק עם מים רגילים (לא רותחים) או רק עם חלב?
האמת שאני פשוט לא יודע כל כך איך לעזור לך אז מנסה לחשוב מה אפשר להציע לך

• פותח/ת השרשור
הבנתי את זה, שאלתי אם בהזדמנות אחרת ניסית לשתות רק עם מים רגילים (לא רותחים) או רק עם חלב?
האמת שאני פשוט לא יודע כל כך איך לעזור לך אז מנסה לחשוב מה אפשר להציע לך
אני ניסתי רק עם חלב ורק עם מים עם החלב הולך לי הכי טוב אבל עם המים החמים וחלב יתא הכי טעים אבל לא נהנתי בגרון לשתות יש מצב שזה בגלל שאני לא רעב כאילו בלי תאבון?

יש מצב שזה בגלל שאני לא רעב כאילו בלי תאבון?
נראה לי יכול להיות, לא בטוח. בכל אופן הייתי מציע לנסות שוב כשתהיה יותר רעב ואז תראה. ובכל מקרה אם זה הלך הכי טוב עם חלב אז תשתה עם חלב. אגב אתה עושה את זה בשייקר או סתם מערבב את האבקה עם כפית בכוס?

• פותח/ת השרשור
נראה לי יכול להיות, לא בטוח. בכל אופן הייתי מציע לנסות שוב כשתהיה יותר רעב ואז תראה. ובכל מקרה אם זה הלך הכי טוב עם חלב אז תשתה עם חלב. אגב אתה עושה את זה בשייקר או סתם מערבב את האבקה עם כפית בכוס?
אני שם בשייקר ומערבב 20 שניות בערך

• פותח/ת השרשור
טוב אז אם הכי טעים לך כמו שאמרת עם מים רותחים וזה, אז תן לזה עוד נסיון, אם תרגיש אותו דבר אז תשתה רק עם חלב פעם הבאה
סבבה תודה. פעם הבאה שאני שותה לשתות קצת על בטן ריקה ולא מלאה?

לקחתי תאבקת חלבון extreme whey בטעם שוקולד ויש לזה ריח של מקופלת ריח ממש חזק וטוב פעם אחת מרוב שהתלהבתי מהריח הסנפתי חזק ונכנס קצת לאף ונחנקתי אבל עכשיו נגיעה לעיניין שמתי מים חמים על האבקה ואז שמתי חלב ערבבתי ויצא שוקו והמים חמים ממש המעיסו את האבקה שלא היה גושים וזה היה טעם פצצה אבל הבעיה שאני לא רוצה לשתות כאילו אני נהנה מהטעם אבל לא בלי לא יודע למה הטעם קטלני אבל לא רוצה ממש.
אני מדבר בכללי.
תודה לעוזרים
לא הבנתי את כוונת הפוסט שלך.
יש כאן שאלה בכלל?

אני מאוד מקווה שלא מדובר בהטרלה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית