הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תפריט

דור ליסקר

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
גיל 20 גובה 170 משקל 63.
כרגע אני נמצא על 13 אחוז שומן ואני רוצה לרדת לעשר אני מתאמן כוח 4 פעמים בשבוע ובין 4 ל 5 פעמים אירובי כבר חודש אני אוכל לפי התפריט הזה.
ארוחה 1: 2 פרוסות לחם קל עם גבינה
ארוחה 2: 2 פרכיות עם קופסת קוטג' 3 אחוז
ארוחה 3: סלט ירקות עם קופסת טונה בשמן
ארוחה 4: 2 פרכיות עם חצי קופסת קוטג
ארוחה 5: שייק חלבון אחרי אימון ואחרי שעה 150 גרם חזה עוף עם סלט
ארוחה 6: 2 פרכיות עם 50 גרם סלמון מעושן.
בכל סלט אני מוסיף כף שמן
ערכים:
61 גרם שומן
74 גרם פחמימה
167 גרם חלבון
1500 קלוריות
מה אתם אומרים?

אני יגיד לך שוב אין לך מה לעשות חיטוב אתה סתם תגיעה לתת משקל ואם כבר אתה עדיין עושה חיטוב תוריד 25 גרם חלבון ותעלה פחמימה

• פותח/ת השרשור
כן אני בדל פחמימה ואני עושה העמסה כל שבוע אני רוצה להגיע לעשר אחוז שומן מסה אני אתחיל בסוף הקיץ

נערך לאחרונה:
מה זאת אומרת די רע? כרגע אני שוקל 63 עם 51.8 קילו שריר
מציע לך, על פי הנתונים שמסרת, דווקא לעלות במאסה. 13 א.ש זו נקודת פתיחה מאוד טובה למאסה לאדם טבעי. קל וחומר שהמשקל הכללי שלך נמוך יחסית (63 על 1.70 גובה)

מה זאת אומרת די רע? כרגע אני שוקל 63 עם 51.8 קילו שריר
אתה שוקל 63 עם מאסת גוף רזה של 51.8 לטענתך.
1-זה לא בטוח מדויק. כי אני בספק אם מדדת א.ש בצורה מדויקת.
2 - 60 -59 קילו חטוב זה יראה בד"כ נורא רזה על הגובה שלך

אני היחידי שמזועזע מהדבר הזה ? הrmr שלו כנראה לא פחות מ2200 קל' תוסיפו לזה 4 אימוני כח בשבוע ועוד 5 אימוני אירובי! אני בטוח שהתחזוקה שלו היא לא פחות מ2400,הוא מבצע 9 אימונים בשבוע בחיטוב על גרעון של 1000 קלוריות! פותח השרשור אתה ממש רוצה להפצע? אני מבין גם שארבע ימים בשבוע זה AB ככה שהנפח לא בדיוק נמוך.
לדעתי,תעשה fbw 3 פעמים בשבוע תוריד קצת את האימונים אירובי (נגיד אחרי כל אימון כח יהיה סבבה) אני לא יודע כמה זמן אתה בחיטוב אבל צא לניטרלי של שבוע-שבועיים תאכל בסביבות ה2300 קל ואז תחליט אם אתה רוצה מסה או חיטוב(ובנינו,תעשה מסה) אבל גם אם אתה עושה חיטוב,אל תעשה אותו ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית