הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות על הליניארית

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
בס״ד
אני כרגע בחיטוב עושה את הליניארית ב״ה מתקדם טוב- קצת מפריע לי הסקוואט באימוןB הוא ממש לא קשה אבל מרגיש בחמישי מן עומס במיוחד שיש גם דדליפט עכשיו מלכתחילה כדי לקצץ קצת אני עושה 80% פעם אחת אבל גם זה כבר לא הכי מספיק אחרי הקדמה נחמדה:suicide: האם ה80% הוא בנקר או כדי להתאושש מראשון לחמישי אפשר לעשות 60-70% או די קריטי:lol:

לא כל כך הבנתי למה התכוונת. הסקוואט בשלישי קל אבל מפריע לדד ליפט? למה שהוא יפריע לדד ליפט אם הוא קל? אני גם עושה לינארית, הסקוואט בשלישי קל ובגלל שהוא קל הוא לא מפריע בכלל לדד ליפט ולא לאימון של יום חמישי.

בנוגע לדד ליפט אם אתה מרגיש שקשה לך תעשה ריסט ל60-70 ותעלה משם. זה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הבנתי למה התכוונת. הסקוואט בשלישי קל אבל מפריע לדד ליפט? למה שהוא יפריע לדד ליפט אם הוא קל? אני גם עושה לינארית, הסקוואט בשלישי קל ובגלל שהוא קל הוא לא מפריע בכלל לדד ליפט ולא לאימון של יום חמישי.

בנוגע לדד ליפט אם אתה מרגיש שקשה לך תעשה ריסט ל60-70 ותעלה משם. זה בסדר גמור.
מרגיש קצת עומס לאימון של חמישי בגלל שה80% עדיין עם משקל יחסית גבוה אז האימון בחמישי לא מרגיש שאני מגיע בהתאוששות מלאה כמו שהיה קורה עם הייתי עושה בשלישי משקל נמוך יותר

מרגיש קצת עומס לאימון של חמישי בגלל שה80% עדיין עם משקל יחסית גבוה אז האימון בחמישי לא מרגיש שאני מגיע בהתאוששות מלאה כמו שהיה קורה עם הייתי עושה בשלישי משקל נמוך יותר
אני יודע שאתה מאוד חזק ועוד לא פגשתי מישהו שעשה לינארית עם משקלי עבודה גבוהים כמו שלך (בסקוואט ובדד ליפט). אני לא יודע כל כך מה לייעץ לך חוץ מזה שבגלל שאתה בתקופת חיטוב ובגרעון קלורי תוריד קצת באחוזים אם אתה מרגיש שקשה לך להתאושש.

תגלח חופשי. זה לצורך התאוששות, זה לא אמור להפריע. תוריד אותו מצדי ל-40,50,60,70 אחוז.

• פותח/ת השרשור
תגלח חופשי. זה לצורך התאוששות, זה לא אמור להפריע. תוריד אותו מצדי ל-40,50,60,70 אחוז.

אני מניח שיש איזו סיבה שמופיע 80% ולא מספר אחר אני מנסה להבין האם הסיבה הזו באמת קריטית כי עוד תקופה שכבר לא אקצץ בק׳ כבר אכניס אירובי אז בטח זה יבוא במקום הסקוואט שלB

אני מניח שיש איזו סיבה שמופיע 80% ולא מספר אחר אני מנסה להבין האם הסיבה הזו באמת קריטית כי עוד תקופה שכבר לא אקצץ בק׳ כבר אכניס אירובי אז בטח זה יבוא במקום הסקוואט שלB
כי כשמשקל העבודה שלך בדד ליפט הוא 140 קילו אז 115 קילו מרגיש קל מאוד. משקלי העבודה שלך גבוהים מאוד אז אתה מרגיש את הפרופורציות בצורה אחרת.

אני עכשיו הורדתי את הדד ליפט ל3 חזרות כי קשה לי בכללי בדד ליפט, אתה יכול לנסות גם כן אולי יעזור לך

• פותח/ת השרשור
כי כשמשקל העבודה שלך בדד ליפט הוא 140 קילו אז 115 קילו מרגיש קל מאוד. משקלי העבודה שלך גבוהים מאוד אז אתה מרגיש את הפרופורציות בצורה אחרת.

אני עכשיו הורדתי את הדד ליפט ל3 חזרות כי קשה לי בכללי בדד ליפט, אתה יכול לנסות גם כן אולי יעזור לך
לא הבנת אותי אחי לא מפריע לי לדד ליפט לפחות בנתיים אלא תשוש לחמישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית