עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה לא יושב על סייקל של טסט לפחות, הייתי ממליץ שתוותר. שימוש בעודף T4 על מנת לחוות פעילות יתר של בלוטת התריס לצורך חיטוב ישאיר אותך ללא מסת שריר במקרה הטוב...אהלן,
אני משתמש בeuthyrox עקב תת פעילות בבלוטת הטריס (כרגע עם TSH נורמלי) וחשבתי שזאת תרופה רגילה, אך בדקתי באינטרנט ויש לזה תוסף באתרים מחו''לים לבודיבילדינג. במה זה בדיוק עוזר מעבר לזה^, תודה רבה..
גם ככה אתה בתת פעילות. רק תעשה עוד נזק. כשתצטרך להפסיק הבלוטה לא תתפקד בכלל.אהלן,
אני משתמש בeuthyrox עקב תת פעילות בבלוטת הטריס (כרגע עם TSH נורמלי) וחשבתי שזאת תרופה רגילה, אך בדקתי באינטרנט ויש לזה תוסף באתרים מחו''לים לבודיבילדינג. במה זה בדיוק עוזר מעבר לזה^, תודה רבה..
בילדרים משתמשים בתרופה הזו כתוסף לפרוטוקול GH כדי למקסם את האפקטיביות שלו...אהלן,
יניב הסביר למה לא להשתמש בt3/t4 עם gh אז ככה שעדיף להימנע מהשילוב.בילדרים משתמשים בתרופה הזו כתוסף לפרוטוקול GH כדי למקסם את האפקטיביות שלו...
T4 לבד לא יתרום לך דבר בכל מה שקשור לבודיבילדינג