הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע למבינים בלבד (euthyrox)

• פותח/ת השרשור DyZZ
  • פורסם בתאריך

DyZZ

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן,
אני משתמש בeuthyrox עקב תת פעילות בבלוטת הטריס (כרגע עם TSH נורמלי) וחשבתי שזאת תרופה רגילה, אך בדקתי באינטרנט ויש לזה תוסף באתרים מחו''לים לבודיבילדינג. במה זה בדיוק עוזר מעבר לזה^, תודה רבה..

אהלן,
אני משתמש בeuthyrox עקב תת פעילות בבלוטת הטריס (כרגע עם TSH נורמלי) וחשבתי שזאת תרופה רגילה, אך בדקתי באינטרנט ויש לזה תוסף באתרים מחו''לים לבודיבילדינג. במה זה בדיוק עוזר מעבר לזה^, תודה רבה..
אם אתה לא יושב על סייקל של טסט לפחות, הייתי ממליץ שתוותר. שימוש בעודף T4 על מנת לחוות פעילות יתר של בלוטת התריס לצורך חיטוב ישאיר אותך ללא מסת שריר במקרה הטוב...

אהלן,
גם ככה אתה בתת פעילות. רק תעשה עוד נזק. כשתצטרך להפסיק הבלוטה לא תתפקד בכלל.
ממליץ לרדת מהעניין.

אהלן,
בילדרים משתמשים בתרופה הזו כתוסף לפרוטוקול GH כדי למקסם את האפקטיביות שלו...
T4 לבד לא יתרום לך דבר בכל מה שקשור לבודיבילדינג

בילדרים משתמשים בתרופה הזו כתוסף לפרוטוקול GH כדי למקסם את האפקטיביות שלו...
T4 לבד לא יתרום לך דבר בכל מה שקשור לבודיבילדינג
יניב הסביר למה לא להשתמש בt3/t4 עם gh אז ככה שעדיף להימנע מהשילוב.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה, אני משתמש בתרופה בכל מקרה בתור תרופה לתת פעילות של בלוטת הטריס, זה יזיק איכשהו לביצועים של פיתוח הגוף בחיטוב? כי התחלתי חיטוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית