הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברגים בקרסול

Hamster

משתמש משקיע
2,522
1,772
נק' מוניטין:
4,274
2,522
1,772
ספרטה 302
החלטתי לתת תרופה למכה,מחר עובר ניתוח ובמקום להתבכיין על כך שהכל נגמר אשמח לשמוע מה אני כן יוכל לעשות.
בקצרה:נפלתי וזזה לי העצם העליונה בכף הרגל(כנראה לפי שנראה כרגע נאמר לי שנחתכו עצבים)
האם תהיה לי יכולת לחזור להתאמן בmma ובליפטינג?

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני אשאל שוב בפרנויה חסרת טעם
כל הרגל שלי נהיית צהובה וכחולה(אצרף תמונה)עדיין נורמלי או שאני הופך להיות ציפורת?

מעלה את זה בלינק למקרה שיש מישהו שיעדיף להימנע מלראות רגל שנראית כמו דגל אוקראינה.
http://postimg.org/image/h4mnr5873/
(ברצינות לא מתאים לכולם)

נערך לאחרונה:
אוקיי אני אשאל שוב בפרנויה חסרת טעם
כל הרגל שלי נהיית צהובה וכחולה(אצרף תמונה)עדיין נורמלי או שאני הופך להיות ציפורת?

מעלה את זה בלינק למקרה שיש מישהו שיעדיף להימנע מלראות רגל שנראית כמו דגל אוקראינה.
http://postimg.org/image/h4mnr5873/
(ברצינות לא מתאים לכולם)

מה אמרו לך אתמול בית חולים?

• פותח/ת השרשור
מה אמרו לך אתמול בית חולים?

שעד שירד הנפיחות נמנעים מלנתח,יש אפשרות ל"שפיצים" או בורג.
חבר בחדר ניתוח דיבר עם הרופא שינתח ואמרו לי שיש סיכוי להימנע משני האופציות אם תרד הנפיחות ויעשו הרדמה כללית ו"יחזירו" דברים למקום ואז אהיה בגבס חודש לפחות אבל זו האופציה הכי טובה שיכולה להיות.

שעד שירד הנפיחות נמנעים מלנתח,יש אפשרות ל"שפיצים" או בורג.
חבר בחדר ניתוח דיבר עם הרופא שינתח ואמרו לי שיש סיכוי להימנע משני האופציות אם תרד הנפיחות ויעשו הרדמה כללית ו"יחזירו" דברים למקום ואז אהיה בגבס חודש לפחות אבל זו האופציה הכי טובה שיכולה להיות.

סבבה , לא קיבלת הפניה לפיזיותרפיה בינתיים?

• פותח/ת השרשור
או קיי , המלצה להורדת נפיחות? חבישה/קירור?

אני אשמח להמלצה,בבית החולים פשוט חבשו לי את הרגל עם חצי גבס(חתכו לי את הגבס השלם שעשו לי ביום חמישי כבר ביום שישי ומאז אני עם חצי גבס ותחבושות) ואמרו לי להשאיר את הרגל גבוה,אם יש לך דרך כלשהי להפחית את הנפיחות אני יותר מאשמח.

בעקרון הכל אפשרי אחרי פציעה, במגבלות.
חבר שלי נורה חמש פעמים (בהזדמנויות שונות) באזורי גוף שונים.
עבר עשרות ניתוחים, כולל החלפת אגן מלאה.
נורה בכף היד, כף הרגל, אגן, ושני כדורים במרכז מסה.
עוסק עד היום באמנות לחימה, מתאמן תדיר אימוני כוח. אבל לא יכול לעשות תנועןת מסוימות, אז מפצה עם אחרות.

בהצלחה, החלמה מהירה

• פותח/ת השרשור
בעקרון הכל אפשרי אחרי פציעה, במגבלות.
חבר שלי נורה חמש פעמים (בהזדמנויות שונות) באזורי גוף שונים.
עבר עשרות ניתוחים, כולל החלפת אגן מלאה.
נורה בכף היד, כף הרגל, אגן, ושני כדורים במרכז מסה.
עוסק עד היום באמנות לחימה, מתאמן תדיר אימוני כוח. אבל לא יכול לעשות תנועןת מסוימות, אז מפצה עם אחרות.

בהצלחה, החלמה מהירה

חבר פופולרי...
אני בעיקר חושש בגלל שלאבא שלי יש פציעה די זהה ברגל מכשהוא נורה ובטיפול שמו לו פלטינות(דבר די מזעזע,עד היום הוא סובל מזה) וחששתי מאוד מפלטינות/ברגים מבחינת השלכות אחר כך(אני אמור להתגייס בנובמבר ואני מתכנן קרבי חי"ר)

אני אשמח להמלצה,בבית החולים פשוט חבשו לי את הרגל עם חצי גבס(חתכו לי את הגבס השלם שעשו לי ביום חמישי כבר ביום שישי ומאז אני עם חצי גבס ותחבושות) ואמרו לי להשאיר את הרגל גבוה,אם יש לך דרך כלשהי להפחית את הנפיחות אני יותר מאשמח.

כן , עיסויי קרח , ועיסוי מאוד עדין.
מכיוון ששאלת הניתוח עדיין עומדת , לא הייתי עושה יותר מדי , אבל כדאי לעקוב ולראות שלא מתפתח איזה compartment syndrome.
שיהיה בהצלחה , ותעדכן.

• פותח/ת השרשור
מתחיל להרגיש כמו לוג פציעה...
בכל מקרה שולח את ההודעה מבית החולים בזמן ששולחים אותי ממקום אחד לאחר.
ניתוח נדחה כי הרגל שלי נראית כמו דוב(רק בכחול צהוב ירוק וסגול).
יום שני אני אמור לחזור לבדיקה.

מתחיל להרגיש כמו לוג פציעה...
בכל מקרה שולח את ההודעה מבית החולים בזמן ששולחים אותי ממקום אחד לאחר.
ניתוח נדחה כי הרגל שלי נראית כמו דוב(רק בכחול צהוב ירוק וסגול).
יום שני אני אמור לחזור לבדיקה.

לוג פציעה זה רעיון לא רע. אולי אפשר לעשות אחד כזה מדי פעם.

• פותח/ת השרשור
יומני היקר
היום התעוררתי רעב אבל הבנתי שזה חתיכת משימה לקום לצחצח שיניים אז תכננתי בהתאם עם מיקומים אסטרטגיים.
בנוסף התווספו לי 2 צבעים חדשים לרגל!כרגע זה כחול,סגול,צהוב,כתום,אדום,ורוד,סגול ויש גם טיפה ירוק.
מרגיש כמו קיא של חד קרן.
בנוסף אמא שלי עשתה את הטעות והלכה לגוגל ולפורומים לא מקצועיים לקרוא על השבר שיש לי,אז היה לי חתיכת כאב ראש ממנה.
אני מחכה בקוצר רוח ליום שני שיחליטו אם אפשרי לנתח,אם לא הרעיון הכללי שלי הוא לחתוך את הרגל מתחת לברך.
עד לעדכון הבא,
אוגר.

• פותח/ת השרשור
אעדכן תמונה בהמשך היום,בעיקרון הצבעים ממשיכים להופיע אבל! יש ירידה דרסטית בנפיחות עד לרמה שאני יכול לראות את הזרת שלי כבר...
התחלתי ללכת לישון בלי הגבס עם הגבהה מאולתרת לרגל ווידאתי שלא יקרה מקרה שבאמצע הלילה אזוז והרגל תפגע במשהו.

דבר ראשון תהיה בריא.
דבר שני, הרגל שלך מזכירה לי פרק בדרייק וג׳וש עם הרובה תפוח אדמה.
דבר שלישי, הרגל שלך נראית כאילו לקחו קיבה של טלטאביז.
דבר רביעי, לא כל כך שמתי לב אם כתבת או לא, אבל פאק, מה לעזאזל קרה לך? ואיך?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תהיה בריא.
דבר שני, הרגל שלך מזכירה לי פרק בדרייק וג׳וש עם הרובה תפוח אדמה.
דבר שלישי, הרגל שלך נראית כאילו לקחו קיבה של טלטאביז.
דבר רביעי, לא כל כך שמתי לב אם כתבת או לא, אבל פאק, מה לעזאזל קרה לך? ואיך?

אוקיי אז רשמתי,נפלתי.
בכל מקרה אז עדכון עכשיו מהבית חולים:שבר רע,העצמות באצבעות מ3 ומעלה התנתקו טיפ טיפה ואין ביכולתי להזיז אותן.
ניתוח מחר אם אצליח להשיג תור,אחרי הניתוח חודש וחצי אסור לדרוך על הרגל ואז פיזיו ארוכה.
אני נאלץ לדחות את הגיוס שלי מנובמבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית