הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע האם אפשרי באמת להתקדם כל אימון בתוכנית נפח?

LiftInsanity

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
6
74
3
אני רואה פה הרבה אנשים שאומרים שמתאמן מתחיל אמור להתקדם מאימון לאימון בתנאי תזונה שינה וטכניקה נכונים. בתור מתאמן מתחיל שבמכון כמעט חמש חודשים זה נראה לי ממש לא אפשרי להתקדם כל אימון, אולי זה בגלל שאני בתוכנית נפח ab? בגדול אני עושה כ10-11 סטים לשריר גדול וכ3-5 לשריר קטן כל אימון ומתאמן ארבע פעמים בשבוע. אוכל טוב ישן טוב וטכניקה כמעט כמו שצריך אני רק עובד על כמה דקויות קטנות בבנץ' ובסקוואט.

בגדול השאלה שלי היא לא לגבי ספציפית אלא באופן כללי - האם זה באמת אפשרי לעלות משקל על המוט ב2.5 כל אימון בתוכנית נפח? אני אישית מסוגל אולי כל שלושה אימונים בערך.

תן לי לתקן את הטענה שלך כדי שהיא תהיה נכונה:
מתאמן מתחיל יכול להתקדם מאימון לאימון במשקלי העבודה עם תזונה וטכניקה נכונות בתנאי שהוא עובד בתוכנית אימונים שמיועדת לזה
תוכניות נפח לא נועדו לעליה במשקלי עבודה מאימון לאימון.

מסכים עם טנק, אם יש לך טכניקה טובה, תנאי אוכל ושינה טובים ותכנית שמיועדת לרמה של מתחיל, בהחלט אפשרי להתקדם (להתחזק) מאימון לאימון, עובדה שהרבה אנשים כאן עשו את זה. האמת שאני גם פעם חשבתי שזה לא אפשרי עד שעשיתי את זה

עוד נקודה לגבי ההתקדמות, רוב התוכניות מתחילות בריסט של משקלי העבודה כך שההתקדמות בהתחלה היא חזרה למשקלים שכבר עשית

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. חשבתי בהתחלה שמדובר על כל תוכנית שתהיה וחשבתי שאני בעצם לא בסדר בזה שאני לא מתקדם מאימון לאימון

אם משקלים מעניינים אותך,וגם אם לא האמת, תנסה חודשיים SS כדי שלפחות יהיה לך משקלים סבירים ואז תעבור לתכנית נפח.

• פותח/ת השרשור
אם משקלים מעניינים אותך,וגם אם לא האמת, תנסה חודשיים SS כדי שלפחות יהיה לך משקלים סבירים ואז תעבור לתכנית נפח.
האמת אני לא כל כך מבין את העניין של לעשות תוכנית כוח ואז לעבור לנפח.. הרי אם המשקל קשה לשריר הוא יגדל ממנו מבחינת היפרטרופיה אז מה זה נותן לי להתחזק ולא לגדול ואז לעבור לתוכנית היפרטרופיה כדי לגדול, עדיף פשוט מההתחלה תוכנית היפרטרופיה(?) ככה לפחות ההגיון אומר לי. כוח זה חשוב אבל זה בא ביחד עם היפרטרופיה וגם לא המטרה המרכזית שלי לפחות. תקן אותי אם אני טועה וכוח דווקא יעזור להיפרטרופיה?

האמת אני לא כל כך מבין את העניין של לעשות תוכנית כוח ואז לעבור לנפח.. הרי אם המשקל קשה לשריר הוא יגדל ממנו מבחינת היפרטרופיה אז מה זה נותן לי להתחזק ולא לגדול ואז לעבור לתוכנית היפרטרופיה כדי לגדול, עדיף פשוט מההתחלה תוכנית היפרטרופיה(?) ככה לפחות ההגיון אומר לי. כוח זה חשוב אבל זה בא ביחד עם היפרטרופיה וגם לא המטרה המרכזית שלי לפחות. תקן אותי אם אני טועה וכוח דווקא יעזור להיפרטרופיה?
אתה לא תמצא בילדר מפורסם שלוחץ פחות מ3 פלטות, ואתה גם לא תראה ליפטר שלוחץ 500 פאונד ומעלה ויש לו היקף יד פחות מ45.

לא הבנתי מה אתה רוצה. פשוט לא מבין מה כיף בלהיות ענק עם 60 סקוואט

• פותח/ת השרשור
לי אישית כרגע יותר חשוב לגדול כי התחלתי בתור שחיף ממש.. בע"ה אחרי שאני יתקרב למטרה שלי אני מתכוון להתחזק בתוכנית כוח.

לא הבנתי מה אתה רוצה. פשוט לא מבין מה כיף בלהיות ענק עם 60 סקוואט
חוץ מזה שאתה לא מבין מה כיף בזה (גם אני לא), אני לא מאמין שיש מישהו עם רגליים באמת מרשימות וסקוואט 60, או עם פלג גוף עליון גדול ומרשים ובנץ' 40

לא יודע איפה ראית ענק עם 60 סקוואט אבל זה לא קיים.
116953deb7db7c1bf3f70939adf04009.jpg

"ענק" זה אומר ענק בכל הגוף, לא ענק בפלג גוף עליון ורגלי תרנגולת 😃
אבל עניתי לו על השאלה ! הוא שאל איפה ראית ענק עם סקוואט 60 והבאתי לו 🥰
חוץ מזה "ענק" לא אומר "פרופורציונלי"
מצידי גם זה ענק
http://www.demotivationalposters.or...ts-model-demotivational-poster-1260341499.jpg

(מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית