הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה של סקוואט + תוכנית לתיקון ושיפור טכניקת דדליפט

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
אני המון זמן מנסה לשפר את הטכניקה של הסקוואט והדדליפט, הצבתי לעצמי מטרה, לשפר את הטכניקה של הדדליפט והסקוואט בצורה הכי טובה שאפשר לי בחופשת פסח הזאת ככה שאני אוכל לחזור להתקדם במשקלים בצורה האופטימלית לאחר פסח בלי לדאוג יותר מידי על הטכניקה עם SS.

אני ממש חופר פה על הטכניקה, אני עובד על זה מתחילת השנה, צפיתי בכל כך הרבה סירטונים שוב ושוב, קראתי המון מאמרים ולקחתי כמה אימונים אישיים של עבודה על הטכניקה עם אחד מהמנהלים פה, ועדיין יש לי בעיות שממש מפריעות לי בתרגילים.

1. סקוואט-
אני מחפש מה לא נכון בטכניקה של הסקוואט שלי, ואיך לתקן את זה, אז:
רואים שבחזרות הראשונות אני מנסה להילחם נגד הגוד מורנינג, אבל אני לא ממש מצליח בחזרות יותר מתקדמות של הסטים, אתם יכולים לתת לי עצות מה לשנות על מנת לשפר את הטכניקה (בעיקר את הגוד מורנינג)?

כמה (משקל/סטים/חזרות) לעשות באימון הבא (שמתחשבים בזה שאני אנסה לשנות את הטכניקה בשביל לשפר אותה? (עשיתי באימון האחרון 3x5 של 72.5 ואני בSS)

סט עבודה שני:

סט עבודה שלישי:

2. דדליפט-

אני מנסה לתקן את הטכניקה שלי, החלטתי שאימון הבא אני אנסה לעשות את המשקל הכי גבוה שאני יכול ל5 חזרות כל עוד אני שומר על טכניקה טובה, ומשם אני אתקדם כל אימון ב10 קילו (תוך כדי להעלות כל אימון סירטון של הסט על מנת לבדוק שהטכניקה מספיק טובה).

מה אתם אומרים על התוכנית לשיפור טכניקה? (אני אעלה מחר סירטון חדש מהאימון על פי מה שתגיד לי לעשות)
יש לכם הצעות לדרך אחרת?

מצטער על כל השאלות, וחג שמח לכולם! 😃

תודה רבה כולם, קצת מבאס שכל פעם אני חוזר קצת אחורה..

מכירים מאמנים טובים באיזור כרמיאל? (הכי רחוק שאני אוכל להגיע זה חיפה)

חושבים שאני אוכל להיסתדר על הטכניקה מספיק סבירה בשביל להתקדם במשקלים באימון אחד עם המאמן ואז עוד אימון אחד לבד?
אם אתה יכול להגיע לחיפה אז תוכל להשיג אימון אישי בACT מיוסי קלמנוביץ' אולי.
יש פה כמה חברה בפורום שמתאמנים שם אם אתה רוצה אני יכול לתייג אותם לכאן שתברר.

אם אתה יכול להגיע לחיפה אז תוכל להשיג אימון אישי בACT מיוסי קלמנוביץ' אולי.
יש פה כמה חברה בפורום שמתאמנים שם אם אתה רוצה אני יכול לתייג אותם לכאן שתברר.
אולי שווה לחזור לאקטיב לעוד אימון אישי, אם יש מישהו שנראה לך יכול לעזור לי כמו שצריך (אני בעייתי) אני אשמח אם תתייג אותו.

כה. אם כבר היית שם אז לא יודע איך עוד לעזור לך מצטער.
אולי אימון עם מישהו אחר, (אם הראשון היה יכול הייתי עושה איתו עוד אימון כנראה) יכול לעזור לי לתפוס הכל סופית כמו שצריך..

אז מה אתה אומר..? מצב אבוד?

כה. אם כבר היית שם אז לא יודע איך עוד לעזור לך מצטער.
@Tank שוב, אתה מכיר מישהו שיוכל לעזור לי כמו שצריך?

עידכון מהימים האחרונים: עשיתי סקיפ לאימון של אתמול (והיום ומחר אני לא אוכל כבר להגיע), אני ממש מדוכא כבר מהטכניקה עד לכך שמתחיל לרדת לי החשק להיתאמן.. אני רק רוצה לסדר את הטכניקה כבר ולחזור לתוכנית מסודרת.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית