הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אימון יתר?

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
כמו שכולם כבר יודעים בטח, אני מתאמן SS והגעתי כבר למשקלים כבדים מאד.
בשבוע האחרון אני מרגיש תשוש ולא מצליח לעלות מאימון לאימון במשקלים כמעט ומסיים את האימון סחוט. מעבר לזה, אני גם מגיע לאימון עייף על אף שאני ישן לפחות 7-8 שעות כל לילה.

האם זה יכול להצביע על אימון יתר? אפילו פעילויות סטנדרטיות כמו לעלות במדרגות נהיות לי מעמסה אחרי כל האימונים וגם בימי מנוחה בין אימון לאימון.

נשאר לי עוד אימון אחד השבוע - מחר.
אשמח לעצות!

אגב טסטוסטרון - כמה שומן אתה אוכל ביום? אני שואל כי לשמנים-לשעבר (מישהו קרא לי?) יש, לפעמים, חשש מובנה מצריכת שומן בתזונה.

אגב טסטוסטרון - כמה שומן אתה אוכל ביום? אני שואל כי לשמנים-לשעבר (מישהו קרא לי?) יש, לפעמים, חשש מובנה מצריכת שומן בתזונה.
למה לשעבר? מה זהו אתה כבר לא בכת? אתה מאכזב...

צטערת 😃 עברתי לכת הקוביות. עוד יש לאן לשאוף, אל תדאג, אבל בהחלט לא בכת.

ולשואל המקורי - כל אחד בנוי אחרת. עד שלא תנסה לאכול יותר, לא תדע מה הגוף שלך דורש כדי להתקדם במשקלים. אתה לא יכול לחשוב עכשיו, שאתה מתאמן, כמו פעם כשהיית רובץ על הספה כל היום.

מה יש לך להפסיד? אם תגלה שאתה מתחיל להשמין, תפחית קצת קלוריות.

• פותח/ת השרשור
תשובות לכמה מהשאלות:
1. אני צורך כ-60 גרם שומן ביום
2.לא חושב שאני יכול לעבוד עוד יותר חזק מהעצימות הנוכחית.. אני עובד נורא כבד והכל לפי התוכנית.
כמון ה"נורא כבד" זה אידיבידואלי וכל אחד לפי המימדים שלו.. ואני כמו שאתם מבינים שוקל 50.
3. שזאת למעשה שאלה - באימון הבא לעבוד בסקוואט עד מקביל לרצפה במידה ואני לא מצליח להתקדם במשקל עם הסקוואט עד הרצפה?

לפי הלוג שלך התחלת על 52 ק"ג וזה היה לפני חודשיים, כיום אתה שוקל קילו וחצי פחות ואתה בתוכנית שהיית אמור לשקול לפחות 55, אז תסיק מסקנות לבד.
בכל מקרה אני מוכן לחתוך את שימי ולעלות ליטויוב אם אתה באמת אוכל 2000, אם כבר לכיוון ה1500
מסקנה? אתה אנורקס.

• פותח/ת השרשור
זה לא היה מדוייק, בגדול לא ירדתי במשקלים - נשארתי כמו שהייתי מאז שהתחלתי.
זה אומר משהו על עצימות?

• פותח/ת השרשור
אווץ'.. ישיר למדי.
מה בסך הכל ביקשתי? תשובות לשאלות שאין לי מושג מה אני אמור לעשות איתם?

אתה פתחת מספיק אשכולות ושאלת מספיק שאלות, אתה במילא לא מיישם שום דבר שאומרים לך - אז מה אתה מצפה? לליטוף ונשיקה לפני השינה?
אתה רשום פה כבר חצי שנה, אתה היית אמור לשקול כבר 80 ק"ג לפחות אם היית מקשיב לנו מהיום הראשון שנרשמת, אבל אתה אוהב לראות קוביות ומפחד "להשמין", אז תמשיך.

• פותח/ת השרשור
אבל השאלות שונות מפעם לפעם.. אני לא עושה שום דבר כדי להרגיש מישהו.
סתם לצבור ידע שאוכל ליישם את כל התמונה.
כי כשאחד אומר לי לעשות פול סקוואט והשני אומר שאפשר לרדת עד מקביל לך תחליט אתה מה לעשות

הבעיה שאתה צובר ידע ולא עושה איתו כלום, תאוריה זה נחמד תמיד - אבל צריך לדעת מתי להתחיל ליישם.

זה לא כזה קריטי. ברצינות, לא בגלל זה אתה לא מתקדם.
זה האוכל.

לא יתכן שאתה אוכל מספיק, ולא עולה במשקל. ומשה זוכר את הנתונים שלך, ומעיד שעוד ירדת?
אחינו, תקום מהמחשב, עכשיו, ותלך לאכול.

בסך הכל ביקשת תשובות. אחרי 28 הודעות אני חושב שדי ברור לך מה התשובות שתקבל פה:
- תאכל יותר. תבדוק איך אתה מתקדם על 3000 קלוריות ביום. מה שאתה עושה עכשיו לא עובד, אז למה אתה לא מוכן לנסות משהו אחר?
- אם אתה מחכה שמישהו יתן לך דווקא את התשובה שאתה רוצה לשמוע אז רק תגיד לנו מה התשובה, ואני מוכן אישית לכתוב הודעה שתכיל אותה.

לסיכום. אם את רוצה להמשיך להתקדם בהרמת משקולות (ואמן יבוא מלאך ויסגור את הת'רד הזה):
- תמשיך לעשות את התוכנית. סקוואט מלא (כפל המותן מתחת לגובה הברך).
- תאכל הרבה. כמה שיותר. כמה שצריך.
- תמשיך לעלות משקלים.
- אם אתה מרגיש שבאימון הבא אתה הולך להיתקע. תוריד 5 ק"ג ותתחיל שוב להעלות משם ובתנאי שאתה משנה משהו - כלומר אוכל יותר.

• פותח/ת השרשור
אחלה, תודה רבה על התשובות - עכשיו המלאך יכול להגיע ולסגור את הת'רד הזה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית